tiistai 8. joulukuuta 2015

Tiistai-illan videokuulumiset


(...Pahoittelut videon huonosta laadusta ja valoituksesta.)

21 kommenttia:

 1. Joo videoita lisää vaan :) my day video ois kiva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että löytyy teitä videoista kiinnostuneita. :)

   Poista
 2. Miten oot aatellut selvitä sitten valmistuttua työelämässä jos sulla on nyt jo noinkin rankkaa? :( ja ehottomasti lisää videoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, en sanoisi, että mulla rankkaa on. Mutta kunhan unirytmin sais näin ensteks korjattua, niin se auttaisi jo paljon jaksamaan paremmin. :)

   Poista
  2. Suosittelisin urheilua työpäivien jälkeen, piristää kummasti (etenkin mieltä) ja unirytminkin korjaaminen voisi olla helpompaa jos harrastaa alkuillasta liikuntaa!

   Poista
  3. Arvaa vaan, oonko kuullut täällä kotona äidin suusta samaa! Varmasti auttais kyllä. Tuppaan vaan olemaan vähän aikaansaamaton kaiken urheilun suhteen, heh... :D

   Poista
  4. Kandee pyytää joku kaveri messiin, sillon tulee monilla lähdettyä helpommin :)

   Poista
 3. Ehottomasti enemmän videoita, tykkäsin tosi paljon! Oot hurjan kaunis, mutta "esteletkö" vähän hymyäs? Näyttää siltä että et oikein uskalla antaa hymyn tulla, vaikka se on varmasti kaunis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos! :) Ja tietääkseni en kyllä estele, mutta se voi kyllä hyvin näyttää siltä. En oo nimittäin vielä ihan _täysin_ luonnollinen itseni kameran edessä (meinaan lähinnä ilmeitä). Vaatii vähän totuttelua! :D

   Poista
 4. ois huippua jos voisit tehä meikkivideoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, semmosia olis kiva kyllä tehdä joskus tulevaisuudessa! :)

   Poista
 5. Videoita lisää! Ihan parhautta :)♥

  VastaaPoista
 6. Yritä olla stressaamatta, hyväkin bloggaaja tarvii välillä taukoa ja omaa aikaa, varsinkin silloin kun on uusia asioita tapahtunu, kuten sulla nyt tää työharjoittelu! Mieluummin harvempi tahti postauksissa, kuin hätäisesti ja väsyneessä tilassa tehdyt postaukset. Kyllä me lukijat jaksetaan odottaa, hyvää kannattaakin odottaa.
  Olisi myös kiva jos tulevaisuudessa tekisit enemmän videoita, jotenkin videoitten kautta tulee se tunne vielä enemmän esille, että pidät bloggaamisesta oikeasti, etkä tee sitä vain huomiota hakiessa.
  Hyvää joulun odotusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau, ihana kommentti! Piristi hirveesti. <3 Kiitos ja hyvää joulun odotusta sinnekin. :)

   Poista
 7. Vinkki sulle ton poskipunan kanssa! Kannattaa laittaa ne kaikki palaset johonkin kippoon ja laittaa sinne jotain alkoholipitoista (itse oon käyttänyt desinfiointiainetta), sitten vaan murskaat palaset sinne joukkoon esim. lusikalla ja sekoitat tasaiseksi "tahnaksi". Sit laitat tuon sekoituksen takas siihen poskipunarasiaan ja annat vaikka yön yli olla sen rasian kannen auki. Poskipuna on näin kuin uusi :) sama toimii myös puuterin yms. kanssa, kannattaa kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin ton samaisen kikan joskus aiemmin jostain blogista. Pitäis varmaan kokeilla... :D

   Poista
 8. Kuin monta kertaa tuota "tota":ki pitää jankata.. Ja ootko koskaan miettiny miten niillä oikeesti on _aikaa_ postata, ketkä opiskelee paikassa jossa suurinosa vapaa-ajasta pitää tehä koulujuttuja ja sitten välillä vielä käydä töissäkin? Sulla sentään on viikonloput ihan vapaata, jos et viitsimättömyyttäs/laiskuuttas jaksa postaa nii sehän on vaan oma ongelmas ja on turha uikuttaa et "yhyy mulla on niin huono omatunto" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itseasiassa ole miettinyt, sillä en nää syytä, miksi mun täytyisi verrata itseäni muihin bloggaajiin.

   Poista
 9. Videoita ehdottomasta lisää. Voisit jatkossa yrittää olla vähän rennompi, huomaa että jollain tapaa oot jännittyny, etkä ihan oma ittes. Mutta se varmasti korjaantuu kun teet enemmän näitä videoita. :)

  VastaaPoista
 10. Millä värillä ja sävyllä värjäät sun hiuksia? :) tosi kivat

  VastaaPoista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥