keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Black Friday

...Eli toisin sanoen kaikkien shoppailua rakastavien lempparipäivä on taas pian täällä! Kyseessä on siis jenkeistä peräisin oleva suuri ostospäivä, joka näkyy ihan täällä meillä Suomessakin erityisesti verkkokauppojen puolella. Päivä on tuttu elektroniikasta, mutta myös monet muodin verkkokaupat innostuvat usein tarjoamaan esimerkiksi -20%:n alennuksia kaikista tuotteistaan - joskus jopa -70% valikoiduista merkkituotteista. Tarjoukset ovat voimassa ainoastaan tuona yhtenä päivänä, Black Fridayna, eivätkä verkkokaupat paljasta niitä etukäteen.
Nyt tulevana perjantaina (27.11.) olisikin siis mitä parhain ajankohta vaatekaapin täydennysprojektille sekä joululahjojen hankkimiselle normaalia edullisemmin, vai kehtaatteko väittää muuta?


black-friday 
Ja koska itse tarjousten etsimiseen jaksaa yleensä harva meistä käyttää paljoa aikaa, on tää seuraava asia monelle teistä varmasti varsin mieleistä kuultavaa. Cuponation.fi tulee nimittän etsimään ja keräämään Black Friday -tarjoukset meidän puolestamme yhdelle sivulle - TÄNNE. Kaikista parhaat tarjoukset voikin kukin teistä tilata itselleen sähköpostilla ja se itseasiassa nyt myös todella kannattaa. Kaikkien tilaajien kesken arvotaan nimittäin 100€:n arvoinen shoppailulahjakortti voittajan valitsemaan verkkokauppaan juuri ennen Black Fridayta!

Ja koska olenhan itsekin varsin innokasta shoppailijatyyppiä, oli mun pakko raapustella itselleni jo jonkinnäköistä listaa siitä, mitä kaikkea mä toivoisin Black Fridayna olevan tarjouksessa.
Alla olevassa kollaasissa näettekin näistä mielessäni pyörivistä tuotteista kolme.

bf


Nämä tuotteet siksi, koska:


1. Olen jo pitkään etsiskellyt jotain nättiä silkkiaamutakkia itselleni, mutta oikeanlainen ei ole vielä tähän päivään mennessä tullut vastaan. Olisipa Black Fridayna mahdollisuus saada laadukas sellainen alennettuun hintaan!

2. Gantin sisustustuotteet ovat olleet mulle aina aikaisemmin sellaisia, joita tulee kyllä kuolattua jok'ikinen kerta kaupoilla pyöriessä, mutta joita ei kalliiden hintojen vuoksi ole koskaan vielä kotiin asti raaskinut kiikuttaa. Siispä, jos meikäläiseltä kysyttäisiin, saisi mun puolesta tuo jo kauan ihastelemani pussilakana olla tällä kertaa yksi niistä Black Fridayna alennuksessa olevista tuotteista. 

3. Oon jo varsin kyllästynyt siihen, että jos/kun säärensä haluaa pitää jatkuvasti silkin pehmeinä, saa sheiveriä näyttää niille vähintään sen pari kertaa viikossa. Mun Must Have -listalla onkin siis jo pidemmän aikaa ollut epilaattori. Nekin vaan tuppaavat olemaan yleisesti ottaen niin kalliita, että kirpasis kyllä sijoittaa kyseiseen kapineeseen lähemmäs sata euroa saatikka sen yli. Siksi sellainen(kin) voisi kyllä mun puolesta kuulua näihin lukuisiin Black Friday -tarjouksiin.


Loput mun Black Friday -toivelistalla olevista tuotteista ovatkin löydettävissä TÄÄLTÄ. Nämä tuotteet eivät ehkä ole sieltä edullisimmasta päästä, mutta ihan syystä. Olisi nimittäin mahtavaa, jos kaikki nuo astetta hintavammat tuotteet, joista olen jo ties kuinka pitkään haaveillut, olisivat nyt perjantaina ostettavissa muhkeilla alennuksilla varustettuina. Normaalihintaisina kun tuppaavat olemaan vähän turhan kalliita meikäläisen budjettiin nähden...


Mutta mites siellä teillä? Onko toivelistoja Black Fridayta varten jo suunnitteilla?  


*Postaus tehty yhteistyössä  Cuponation.fi:n kanssa

4 kommenttia:

 1. Voisitko kertoo we care iconin shimmeristä, kun oot testaillu? :) pitkään ollu ostoslistalla, mutta oon kuitenkin lykännyt ostoa kun en tiedä onko hyvä vai ei :D tulis tarpeeseen esittely!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mahdollisesti! Itsellenikin ihan uusi tuttavuus. :)

   Poista
 2. Heeei tää ei nyt yhtään liity tähän postaukseen mut toivon että voisit vastata siitä huolimatta! :)
  Onks noi sun pidennykset ihan sinetit/microrenkaat yms. Vai ihan klipisit? Oon harkinnu että ottasin
  uuestaan ja noi sun on ihan älyttömän upeat!! 😍 ja onks toi hyenaempire kuinka kallis paikka hommata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ommelpidennykset! Eli siis ommeltu mun omista hiuksista tehtyihin letteihin kiinni. Nää on 100% aitoa hiusta, hinnaston näet HyenaEmpiren verkkosivuilta http://www.hyenaempire.fi/fi/ . Eli siis ovat hintavammat, mutta laadusta kyllä maksaa. Ja nää eivät tosiaan vahingoita omaa hiusta ollenkaan! :)

   Poista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥