sunnuntai 11. lokakuuta 2015

What a weekend!

Siis vitsit miten ihana viikonloppu mulla onkaan takana! Syysoma alkoi meikäläisen kohdalla itseasiassa jo päivän etuajassa, sillä sen verran kiitettävästi tuli nukuttua pommiin perjantaiaamuna. Tässä vaiheessa, kun koulumatka kestää sen reilun tunnin, ei se olekaan aina niin itsestäänselvää, että pommiin nukkumisesta huolimatta tulisi sinne kouluun lähdettyä - varsinkaan silloin, kun koulupäivä ei mistään pisimmästä päästä edes ole. Noh, heräilin siinä rauhassa = makasin tunnista kahteen tuntiin sängyssä kaiken maailman somekanavia läpi selaillen, jonka jälkeen otin oikein pitkän ja lämpöisen aamusuihkun. Suihkun jälkeen päätin kaivaa jääkapista ainekset munakokkelin tekoon ja semmoisen taioin kuin taioinkin itselleni aamupalaksi samalla, kun telkkarissa pauhasivat kaiken maailman Catfishit, Teen Momit yms. Laiskeekin laiskemman aamun jälkeen näin Jennaa keskustassa sushin merkeissä - ja missäs muuallakaan kuin mun vakkaripaikassa Forumin Hanko Sushissa. 1399310413993102Siis mä voisin oikeesti elää pelkällä sushilla! Ihan karmeeta ajatella, kuinka samperisti tohon maailman parhaimpaan ruokaan uppoaakaan rahaa. :-D
1399310313993101Sushin jälkeen kipastiin kumpikin kotonamme ja treffattiin vielä illalla erään kaverimme luona, jossa katsottiin porukalla tän viikon Vain Elämää -jakso. Ah, se ohjelma on vaan jotain niin ihanaa!
Illanvietto jatkui vielä kyseisen ohjelman jälkeenkin ja samaan paikkaan lähdin viettämään iltaa taas eilen illalla - tosin perjantai-iltaa hieman kosteemmissa merkeissä.
28280020Ja tiedättekö mitä? Mä oon vihdoin ja viimein saanut ensimmäiset volyymiripseni, kuten yläpuolelta saattaa arvatakin. En vois oikeesti olla onnellisempi - sain heittää kaikki ne tähän asti käyttämäni liimattavat tekoripset liimoineen roskikseen ja keskittyä puolestaan ihailemaan näitä 100 kertaa kauniimpia räpsyjä!
Kävin laitattamassa nämä eilen Beauty Queen -nimisessä kauneushoitolassa Konalassa. Tää kyseinen kauneushoitola sijaitsee upouudessa kauppakeskus Ristikossa Vihdintien varrella, joten kulkuyhteydet Helsingin keskustaan ovat siis tosi hyvät!
Saatavilla oli volyymiripsien lisäksi myös klassiset ripsienpidennykset, mutta koska mä pidän aavistuksen verran näyttävimmistä ripsistä, olivat nää volyymit mulle ehdottomasti se mieleisempi vaihtoehto. Ripsien laitto kesti reilut pari tuntia ja täytyy kyllä sanoa, että työ oli erittäin ammattitaitoista ja miellyttävää. En tuntenut ripsien laittoa lainkaan, mikä on vahva merkki hyvästä ammattitaidosta. Lisäksi, koska ripsien laittaja Anri oli ihan huippua juttuseuraa, hujahti se muutama tunti ohitse kyllä ihan ennätysnopeaan! Juttutuokioiden ohella sovimme itseasiassa myös, että järkätään teillekin jotain kivaa näihin ripsienpidennyksiin liittyen:


Mainitessanne varauksen yhteydessä queenvilma saatte 35%:n alennuksen normaalihintaisista volyymi-/klassisista ripsienpidennyksistä tai ripsihuollosta. Alennus on voimassa 30.11.2015 asti ja se kannattaa kyllä ehdottomasti hyödyntää, jos kauniit ripsienpidennykset ovat tällä hetkellä harkinnassa. Hinnasto on katsottavissa TÄÄLTÄ.

Ja siis pakkoa vielä kehuskella: tiesin, että ripsienpidennykset ovat paitsi kauniit myös elämää huomattavasti helpottava keksintö. En kuitenkaan koskaan kuvitellut niiden helpottavan elämää näin paljon! Oikeesti. Enää ei tarvitse aamusin käyttää aikaa ripsarin laittamiseen saatikka tekoripsien liimaamiseen. Lisäksi sitä tuntee ittensä edes jollain tapaa laittautuneeksi 24/7 - jopa heti aamulla herätessään. Huhhuh, saa nähdä raaskiiko tämmösistä luopua koskaan. Tuskinpa vielä ainakaan vuosiin!

Mutta nyt kuitenkin rupattelut sikseen, sillä mun pitäs vaihtaa vielä pikasesti vaatteet ennen kuin kaverit tulevat hakemaan mua iltaa viettämään. Mutta eiköhän me tulla tän syysloman aikana kuuleman toisistamme täällä blogin puolella vielä useampaankin otteeseen - niin ainakin olis tarkotus. Palaillaan! :-*

9 kommenttia:

 1. Käytätkö nuitten ripsien kaa silmämeikkii ja jos käytät millä poistat meikin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu alaripsiin laitan lähestulkoon joka päivä ripsiväriä. Silloin tällöin käytän myös nestemäistä eyelineria yläluomeen. Meikit oon poistanut nyt nämä muutamat päivät Lumenen meikinpoistoon tarkoitetuilla puhdistusliinoilla. :-)

   Poista
 2. Olen kanssasi täysin samaa mieltä volyymiripsien suhteen! Ne helpottavat aamuja yllättävän paljon,kun ei tarvi kuluttaa aikaa siihen ripsarin laittoon,joka on omasta mielestäni joinakin aamuina todella turhauttavaa. Pitäisi käydä laittamassa kyseiset ripset uudestaan piristämään päivää :D

  VastaaPoista
 3. Etkö aio enää käyttää luomiväriä (arkimeikissä)? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aion tottakai aina silloin tällöin. Joka päivä ei kuitenkaan jaksa meikata ihan niin hienosti... :-D

   Poista
 4. tosi kivan näkösest ripset! :) ja ootpa saanu hyvän tarjouksen jos 35% lähtee pois hinnasta, täytyykin harkita ihan tosissaan vähän kauempaakin tulemista ;) täällä kun ripset maksavat melkein joka paikassa vähintään 100 euroa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi alennus on kyllä tuntuva! :-D

   Poista
 5. Mitä pituuksia noissa sun ripsissä on? tosi kauniit!

  VastaaPoista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥