lauantai 3. lokakuuta 2015

Lauantaibrunssi

Hola, amigos! Millasissa tunnelmissa teikäläisten viikonloppu on kulunut? Toivottavasti mukavissa, kuten mullakin. Oltiin jo alkuviikosta sovittu kaverin kanssa, että tämä lauantaipäivä aloitetaan brunssin merkeissä ja niinhän se todella sitten aloitettiinkin. Brunsipaikkaa pohdimme Fazerin ja Kiilan välillä, mutta valinta ei loppujen lopuksi kovinkaan vaikea ollut, sillä Fazerilla ei ollut alkuviikolla enää yhen yhtä pöytää vapaana. Kiilaan siis päädyttiin ja ai että... En muista millon viimeksi olisin syönyt noin hyvän aamupalan, nams!
000599009087Hahah, toisin kuin muut (seuraamani) bloggaajat, ei meikäläinen siinä huutavassa nälässä jaksanut alkaa sen kummemmin panostamaan annoksien ulkoasuun - lopputuloksena lappasinkin lautaselle lähestulkoon jok'ikistä tarjolla olevaa pöperöä sikin sokin.
Brunssin jälkeen piipahdettiin vielä pikaisesti Sokoksen 3+1 -päivillä - ja todellakin painosanalla pikaisesti. Ei oo sitten yhtään meikäläisen heiniä tuo jumalattoman isojen ihmismassojen keskellä shoppailu - eikä oo muuten koskaan ollutkaan. En tiedä ehkä mitään ahdistavampaa kuin tungeksia siellä ihmisten keskellä ja yrittää löytää niistä miljoonista alelaareista mukaansakin vielä jotakin. Kaiken lisäksi musta tuntuu, että lähes poikkeuksetta aina ne kaikista ihanimmat tuotteet, joita tuommosista paikoista löytää, ovat just niitä normaalihintaisia. Enkai ole ainut?
Edellä mainitusta voikin jo oikeastaan päätellä sen, että ensi viikon Hullut Päivätkin taidan ihan suosiolla jättää väliin tällä(kin) kertaa, ellei tuolta katalogista nyt joitain must have -tuotteita löydy...

Mutta hei! Onkos teillä kokemuksia brunsseista? Ottaisin ilomielin vastaan erilaisia paikkavinkkejä tulevia kertoja varten, joten kertokaahan missä ovat Suomen parhaimmat brunssit! Itse voin ainakin hymyssä suin suositella kaikille Kiilaa brunssipaikkana, vaikka siitä sen reilut 17€ sai pulittaakin. Oli nimittäin hintansa arvoinen.

8 kommenttia:

 1. Se on parast ku oon ite kylpylähotellis töissä ja me saadaan n.3e hintaan aamupalabrunssi ja sitten viikonloppubrunssi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, oon ehkä vähän kade! :-D

   Poista
 2. Miten sä voit syödä noin saatanasti...? Ite oisin ollu ihan ähkyssä jo puolessa välissä annosta, nii jos tollane ois kokonaa pitäny vetää nii hyi vittu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, jos yhtään oloas helpottaa niin en mä iiiiihan kaikkea tosta jaksanutkaan syödä. Pikkusen jäi kyllä lautaselle. :-)

   Poista
 3. Mä en oikeasti muista kertaakaan olleeni kunnon brunssilla! :D Pitäisi varmaan korjata asia pikimmiten haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en mäkään tätä ennen ja nyt kyllä semmonen fiilis, että vois käydä brunsseilla vaikka joka viikonloppu jos budjetti vaan riittäisi! :-D

   Poista
 4. Voisitko kertoa rehellisen mielipiteesi tuosta Hyenaempiren contour kitistä? Onko hintansa arvoinen, onko nuo värit kuinka pigmenttisiä ja kestääkö hyvin kasvoilla? :)

  VastaaPoista
 5. Vautsi, ihanan näköinen brunssi on ollut <3 njamsk! http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥