sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Vaihe vaiheelta: Kuinka meikkaan kulmani?

Päätin vihdoin ja viimein toteuttaa kauan toivotun postauksen siitä, kuinka meikkaan kulmani. Moni teistä on nimittäin kysellyt tämän perään jo varsin pitkään etenkin Instagramin puolella. Nyt otin tavoitteeksi kuvata kyseisen meikkausprosessin mahdollisimman hyvin ja selkeästi vaihe vaiheelta, mutta jos kysyttävää ilmenee tai kaipaatte selkeytystä johonkin kohtaan niin kysykää pois!
kulmat4_Fotorkulmat2_Fotor_Fotor
Kävin juuri sopivasti eilen ostamassa itselleni Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomaden sävyssä Dark Brown, jota olen kuolaillut jo ties kuinka pitkään. Se on ehtinyt olla käytössäni siis vain muutaman kerran, mutta oon ihan totaalisen rakastunut siihen jo nyt. Kaduttaa, että olen viimeisen vuoden verran kitkutellut eteenpäin Viva La Divan Eyebrow Kitillä, kun tällainenkin täydellisyys olisi ollut jo kauan sitten vaihtoehtona. Noh, parempi nyt kuin ei milloinkaan vai miten se meni?
P1011132_Fotorkulmat11_Fotor
Mutta nyt itse asiaan! Mä tosiaan käytän kulmieni meikkaamiseen tällä hetkellä neljää tuotetta, jotka ovat:

 1. Lumene Blueberry Eyebrow Pencil (sävy 4)
 2. Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade (sävy Dark Brown)
 3. Lumene Blueberry Eyebrow Shaping Wax (sävy Dark Brown)
 4. NYX Cosmetics Wonder Pencil

kulmat5_Fotor
(Aloitus: kulmakarvat meikittömänä)
kulmat6_Fotor

Vaihe 1. 
Ensin rajaan kulmani sekä ylä- että alaosasta Lumenen kulmakynällä. Ikäänkuin "reunustan" siis kulmani. Lisäksi väritän kulmakarvojen keskiosaa jo hieman.

kulmat7_Fotor

Vaihe 2. 
Levitän geelimäistä Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomadea kulmakarvojen keskiosaan kulmakynällä tehtyjen rajauksien keskelle. Lopuksi häivytän väriä kulmakarvojen sisänurkasta, jotta lopputulos olisi luonnollisempi.

kulmat8_Fotor

Vaihe 3. 
Levitän Lumenen kulmien muotoiluvahaa kaikkialle kulmiin laittaen näin ruotuun kaikki mahdolliset sojottavat hajakarvat ja saadakseni kulmani pysymään haluamassani muodossa pidempään.

kulmat9_Fotor

Vaihe 4.
Lopuksi tarkennan rajaa kulman alaosasta NYX Cosmeticsin Wonder Pencilillä, joka toimii hieman myös valokynän lailla.

kulmat10_Fotor
Ja lopputulos onkin sitten tämännäköinen! Toivon, että tästä postauksesta oli apua edes jollekin, ja tätä toivoneet saivat mahdollisesti edes yhden vinkin, jota hyödyntää sitten jatkossa. Ja kuten alussa jo sanoinkin, niin kysyä saa, jos on kysyttävää tai joku asia jäi epäselväksi.

32 kommenttia:

 1. Kuinka kauan sulla menee yleensä aikaa kun teet kulmat? :)

  VastaaPoista
 2. Moikka! Sulla on täydelliset kulmakarvat, joten aattelin kysyä ite aloittelijana pari asiaa. Mitä tuotteita nuiden lisäksi suosittelisit mulle mun ensimmäisiks kulmakarvatuotteiksi? Mulla on tuo Lumenen blueberry eyebrow pencil ja mietin, että pärjääkö sillä...Kiitos, jos vastaat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoisin, että alussa pärjäät ihan hyvin pelkällä kulmakynällä. Suosittelen kuitenkin, että käyttäisit sen lisäksi ainakin tuota Lumenen kulmien muotoiluvahaa. Ihan unelmatuote nimittäin, usko pois! :-)

   Poista
 3. Kauanko sulla kestää koko kasvojen (ei pelkästään kulmakarvojen) meikkaami päivässä yhteensä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm... Arviolta n. 30 minuuttia sanoisin. :-)

   Poista
 4. mistä noita nyxin tuotteita saa, vai saako ihan perus sokoksesta jne. :D en oo ikinä nähny missään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ostin tuon omani Kampin Anttilasta, joten siellä niitä ainakin on. :-)

   Poista
 5. Jes tosi hyvin ja selkeästi toteutettu postaus! Kiitos sulle Vilma :-)

  VastaaPoista
 6. Kuinka paljon suunnilleen toi Anastasian kulmatuote maksaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ~ 26€. Senttien tarkkuudella en muista. :-D

   Poista
 7. En muuten tiennytkään et sulla on r-vika! :D Huomasin vasta yks päivä kun katoin sun mystoryja ja edellisen videon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm ei mulla kyllä ole r-vikaa... :-D

   Poista
 8. Se jäi mietityttämään, että miten tuo 2. vaiheessa mainittu häivyttäminen tapahtuu? :) Teetkö sen siis tuolla samalla siveltimellä, jolla itse väriäkin levität vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://m.shop.nordstrom.com/s/estee-lauder-automatic-eye-pencil-duo/2810304

   Mulla on tuo kuvassa näkyvä silmänrajauskynä, jonka avulla teen häivytyksen kulmiin (sillä päällä, joka on kuvassa alapuolella). En tiedä miksikä tuota kutsutaan, joten otin kuvan havainnollistaakseni mitä meinaan. :-D

   Poista
 9. Päätin tänä aamuna kokeilla tätä sun tapaa laittaa kulmat! Oon enemmän kun kiitollinen tästä vinkistä<3 sain heti luonnollisemman ja järkevämmän näköset kulmat mitä aiemmin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Mahtavaa kuulla. :-D <3

   Poista
  2. Hei, osaatko sanoo mistä noita Anastasian kulmatuotteita sais tilattua (joku luotettava nettikauppa). Oon kattonu Bangerheadilta, mutta ne on sieltä ihan jatkuvasti lopussa..

   Poista
  3. Hmm en itseasiassa osaa sanoa, sillä itse en tilaa niitä netistä vaan ostan Kicksistä. :-O

   Poista
  4. Bangerheadista saa tilattua

   Poista
 10. Kauniit kulmat muuten, mutta ootko koskaan kokeillut laittaa kulmien alkuun enemmän väriä? Nyt laitat aika paljon väriä keskelle, ja vähän väriä kulmien alkuun, missä väriä tulisi olla eniten..:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo itseasiassa halunnut laittaa, sillä mun mielestä kulmista tulee tällöin epäluonnollisen näköiset (tai ainakin omalla kohdallani, kun olen sitä kokeillut). Mielestäni kulmat näyttävät siis luonnollisemmilta, kun sisänurkkaa hieman häivyttää. :-)

   Poista
  2. Täh? Vai että alussa pitäis olla eniten? :D Voin kuvitella miten järkyttävät ton ekan anon kulmat on. AINA vähiten alkuun

   Poista
  3. Missä kohtaa sanottii, et kulmien alussa pitäs olla ENITEN väriä? Ei missää, sanottii vaan et voi olla ENEMMÄN. Näyttää tosi urpolta munki mielestä et sisänurkka on noi vaalee, mutta vilmahan on näissä asioissa aina täysin oikeassa, joten kukaan muu ei siis saa mielipidettää sanoa.

   Poista
  4. No itseasiassa tuo anonyymi 19:56 sanoi kommenttinsa lopussa, että kulmien alussa pitäisi väriä olla eniten, ei enemmän, kuten sinä nyt väitit. Itse asilla ei sinäänsä ole väliä, kunhan vaan nyt totesin kun pisti silmään. Mutta niin, missään vaiheessa en ole kieltänyt muita kertomasta mielipiteitään tai pitänyt omia mielipiteitäni ainoina oikeina. Turha siis laittaa sanoja toisen suuhun tai muutenkaan jauhaa tuota samaa virttä ties kuinka usein, sillä asia ei ole niin. Esitin yllä vain oman mielipiteeni, jota en missään vaiheessa väittänyt oikeaksi/sanonut, etteivät muut saisi omia mielipiteitään esittää. :-)

   Poista
 11. hahah aina tätä sun blogia (ja aikoinaan askia) lukiessa miettii, kuinka nää sulle kateelliset ja jostain syystä katkeroituneet anonyymit jaksaa valittaa :D mennyt niin sairaaksi toi kommentointi, enkä todellakaan pysty ymmärtämään miksi nää itseensä tyytymättömät, epävarmat ja kateelliset teinit ottaa sut kohteeksi? huhhuh. hattua nostan, kun sinnikäästi jaksat yhä pitää blogia ja olla muutenkin esillä somessa kaikesta ympärillä vallitsevasta paskasta huolimatta. oot kaunis ja fiksu tyttö ja sun kulmakarvat on täydelliset ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti sulle, ihana kuulla! :-) <3

   Ja juu, oikeassa olet... Pistää kyllä itseäkin ihmetyttämään tämä touhu jo pikkuhiljaa. Nykyään sitä joutuu melko usein jättää tietynlaisia kommentteja julkaisematta, kun tykitetään niin sairasta tekstiä että huhhuh... Kyllä se ihmisten negatiivisuus meikäläistä kohtaan pistää usein itseä harmittamaan/suututtamaan, mutta mun pitää kuitenkin muistaa se, että itse kun olen tämän tieni valinnut (bloggauksen ja somessa esillä olemisen), niin kaikki kura on sitten valitettavasti vaan kestettävä. Kuuluu karusti sanottuna asiaan, vaikka ei pitäisi.

   Poista
 12. Ois tosi kiva jos rupeisit tekee videoita! Vlogeja tms. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, oon miettinyt satunnaisten videoiden tekemistä kyllä. Saa nähdä... ;-)

   Poista
 13. Hei pakko sanoo et oot tosi vahva ihminen kun jaksat olla nuin positiivinen ja yst'v'llinen vaikka on nuita omaan el'm''ns' kyll'styneit' anonyymej' jotka tuhlaavat aikaansa muitten ihmisten el'miin. Ja sori mulla ei toimi ' XD

  VastaaPoista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥