perjantai 18. syyskuuta 2015

TOP-3 syysasusteeni

Moikka ihanat! Mä olen mukana Cuponationin syyskampanjassa, jossa mun tuli valita itselleni kolme syysvaatetta/-asustetta kuvaamaan mun tän hetkistä syystyyliä. Yhden näistä kolmesta asusteesta sain itselleni testattavaksi ja en kyllä voisi olla tyytyväisempi tekemääni valintaan!
89989787 Kyseessä ovat Laura Biagiotti -merkkiset (keino)nahkasaapikkaat. Postauksen lopussa olevalla videolla esittelen saappaat lyhyesti ja kerron syyn siihen, miksi valitsin juuri nämä. Kuviin saapikkaiden kaveriksi valitsin heti alkusyksystä ostamani Lindexin beigen värisen ponchon (jota muuten rakastan yli kaiken, ah!) sekä Mangon laukun, joka mustan värinsä sekä kultaisten yksityiskohtiensa vuoksi sopii kivasti yhteen näiden uutukaisten kanssa.
8979788790090
Alla olevassa videossa kerron saapikkaiden lisäksi hieman syystyylistäni yleisesti: mitä siihen kuuluu, miltä se näyttää ja mitkä vaatteet ovat niitä, joita ykkän erityisesti käyttää syksyisin. Kampanja sivulle pääsette TÄÄLTÄ. Kyseisellä sivulla on parhaillaan käynnissä olevan kilpailun lisäksi myös alennuskoodi sekä muita tarjouksia Zalandon verkkokauppaan - ja ne muuten kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jos kyseisessä mestassa syysasusteita itselleen shoppailee. 

Onnea kaikille arvontaan osallistuville!

10 kommenttia:

 1. Ihana asu! Tosi tyylikäs ja mukavan näköinen :-)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva asu,ihanan simppeli mutta samalla myös tyylikäs :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään ite kanssa ihan hirveesti! :-)

   Poista
 3. Tuntuu että sulla ei oo oikee motivaatioo tehdä mitään muita ku yhteistyöpostauksia... Kaikkien muiden postausten tekeminen kestää usein todella kauan (esim. ylppäripostaus). Yhteistyöpostauksia vastaan ei minulla mitään ole, mutta valitettavasti se näkyy negatiivisesti blogissa kun yhteistöiden mukana tulevat vaatteet tuntuu olevan ainoa syy bloggaamiseesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdyn tähän. Kaiken lisäksi sulla on aina näissä teksteissäkin ihan vitusti kirjotusvirheitä... Tästäki löysin heti kolme. Todella tympeää tosiaan että bloggaat näköjään vaan siksi, että saat ilmaisia retkuja. Ei tälläistä enää jaksa lukea. t. Entinen lukijasi

   Poista
  2. Oon täysin samaa mieltä!

   Poista
  3. Ymmärrän hyvin, että teistä joistain saattaa tuntua tuolta. Mulla on kyllä motivaatiota bloggailuun muutenkin (mikä ei tosiaan ole nyt viime aikoina näkynyt, mutta pyrin korjaamaan asian). En siis todellakaan pidä blogia vain siksi, että hyötyisin siitä rahallisesti/tuottein.

   Poista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥