perjantai 25. syyskuuta 2015

Q&A - Vastaukset kysymyksiinne

Mitä odotat sun unelmamieheltä, joka vie sulta jalat alta?
- Ennen kaikkea sitä aitoa herrasmiesmäisyyttä, tyyliä ja karismaa!

Onko sulla tällä hetkellä parisuhdetta?
- Ei ole. Tällä hetkellä oon ihan sinkku.

Tärkein asia elämässäsi?
- Kaikki läheiset ihmiset ehdottomasti sekä heidän hyvinvointinsa.

Esine tai asia, josta et luopuisi mistään hinnasta?
- Esineestä puhuttaessa pakko myöntää että puhelin, heh. 

Mielipide pakolaisista, jotka tulevat Suomeen?
- Oon päättänyt pitää blogissani (ainakin tällä hetkellä) sen linjan, etten ota kantaa mihinkään poliittisiin aiheisiin. Sama pätee tämän kohdalla.

Voisitko tehdä jotain kauneusleikkausta itsellesi, mitä ja minne?
- Tällä hetkellä en koe tarvetta minkäänlaisiin kauneusleikkauksiin omalla kohdallani ja asia tuskin tulee muuttumaan tulevaisuudessakaan.

Kuinka paljon rahaa sulla kuuluu kk:ssa vaatteisiin ja meikkeihin?
- Krmh... Melko paljon. Riippuu toki ihan kuukaudesta. Joskus ei mene juurikaan muutamaa kymppiä enempää, mutta joskus sitten taas useampia satoja.  Riippuu täysin sen hetkisestä rahatilanteesta.

Paljon sait yo-kirjoituksista? Ootko tyytyväinen?
- No ehkä mä voin nyt yo-arvosanani kertoa. Kirjoitin äidinkielestä M, terveystiedosta M, ruotsista C, lyhyestä saksasta C, lyhyestä matematiikasta B ja pitkästä englannista B. En ollut tyytyväinen muihin arvosanoihin, paitsi äidinkieleen ja terveystietoon. Etenkin lyhyt saksa ja ruotsi olivat pettymyksiä.

Mitä työtä kuvittelet tekeväsi viiden vuoden päästä?
- En osaa ollenkaan sanoa, sillä tällä hetkellä mielessäni ei pyöri yhtäkään tiettyä ammattia, jota haluaisin tulevaisuudessa harjoittaa.

Aiotko tehdä vielä joskus ask.fm -tilin uudelleen?
- En. Olen ollut sieltä nyt poissa puoli vuotta ja hyvä näin.

Lempiasusi?
- Lemppariasuni on ehdottomasti tämä.

Minkä ikäinen olet ja milloin olet syntynyt?
- Oon syntynyt 1.10.1996, joten olen 18-vuotias vielä vajaan viikon verran.

Miksi juuri bloggaaminen eikä vloggaaminen?
- Bloggauksen aloitettuani omistin kameran, jossa ei ollut video-ominaisuutta, joten blogi oli näin ollen ainoa vaihtoehto. Vloggaaminen ei itseasiassa siihen aikaan tainnut käydä edes mielessä, sillä vlogien suosio oli silloin aivan eri luokkaa mitä nykyään (vloggaajia ei juurikaan muistaakseni ollut/he eivät olleet niin suosiossa).

Mitä rakkauselämääsi kuuluu tällä hetkellä?
- Melko hiljaista tällä hetkellä, mutta ihan hyvä näin. :-)

Millaisia ajatuksia lukion loppumisesta/yo-kirjoituksista?
- Sitä fiilistä ei voi sanoin oikeastaan edes kuvailla, kun seisoo koulun liikuntasalissa lakkia ja todistusta odottaessa. Se oli nimittäin aivan uskomatonta. Yo-kirjoitukset otetaan mielestäni kuitenkin hieman liian vakavasti, sillä eivät ne poikkea ns. normaaleista kokeista paljoakaan (tosin koealuehan jokaisen aineen kohdalla on yhden kurssikirjan sijaan koko lukion oppimäärä). Luku-urakkaa siis toki riittää, mutta monet stressaavat niitä mielestäni aivan liikaa.

Asutko vielä kotona? Jos asut, oletko ajatellut muuttavasi lähiaikoina pois?
- Asun kyllä. Muutto pois kotoa on ajankohtaista ehkä vasta muutamien vuosien päästä, kun olen saanut kerättyä asp-tililleni sopivan määrän rahaa. Myös vakituinen työ tulisi olla, jotta talous olisi sitten vakaalla pohjalla.

Mikä inspiroi sua tai millä perusteella valitset vaatteesi kaupasta?
- Saan inspiraatiota enimmäkseen muilta bloggaajilta. Valitsen vaatteet kuitenkin ihan sen perusteella, mikä nyt sattuu näyttämään kivalta päällä ja mistä tykkään itse. Mukavuus on myös tärkeetä - en pukeudu mihinkään epämukavaan vaatteeseen, vaikka näyttäisi kuinka hyvältä ulospäin.

Luetko paljon muotilehtiä?
- En käytännössä ollenkaan.

Harrastatko mitään liikuntaa?
- Erittäin satunnaista sellaista. Joskus muutamaan kertaan oon siskon kanssa lähtenyt salille tai käynyt kaverin kanssa lenkillä... :-D

Syötkö usein herkkuja/lasketko kaloreita?
- Syön joo. Käytännössä aina, kun tekee mieli. Kaloreiden laskemiseen en jaksa itse käyttää aikaa.

Tämän hetken lempibiisi?Jos saisit valita vain yhden vaatemerkin, jonka vaatteisiin pitäisi pukeutua koko loppuelämä, mikä se olisi?
- GANT.


Mihin aikaan Helmi Liiketalousopistoon oli tänä keväänä pääsykokeet?

- 6.5. oli tän vuoden keväällä. :-)


Mikä sussa on omasta mielestäs parasta? Ulkonäöllisesti ja henkisesti?

- Ulkonäöllisesti tykkään paljon mun silmistä ja kulmista. Oon myös kroppaani pääosin melko tyytyväinen. Luonteenpiirteistä puhuttaessa taas tykkään ehkä eniten mun empaattisuudesta. Oon oikeesti todella empaattinen ihminen. :-D


Ootko itsevarma omasta mielestäsi?

- Yleisesti ottaen olen, mutta on ollut myös tilanteita, joissa olo ei ole kuitenkaan tuntunut niin itsevarmalta.


Onko sua koskaan kiusattu?

- Ei juurikaan tosi elämässä, mutta netin puolella melko paljon aiempina vuosina. Nykyään se on ennemminkin vain satunnaisten ihmisten ilkeitä kommentteja eri some-kanavissa, joka tässä bloggaamisessa valitettavasti kuuluu asiaan.


Hyväksytkö kaikki ihmiset sellaisina kuin he ovat?

- Tottakai!


Mikä on sun unelma-ammatti?

- Mulla ei ole tällä hetkellä mitään erityistä unelma-ammattia, mutta jos jossain vaiheessa omistaisin oman (menestyksekkään) yrityksen, olisi se kyllä unelmien täyttymys!


Mikä on sun lempialkoholijuoma?

- Hmm... Niitä on useita. Valkovenäläinen taitaa kuitenkin viedä voiton. :-D

Pelkäätkö mitään?
- En sanoisi, että pelkään, mutta kammoksun sekä korkeita että ahtaita paikkoja. Lisäksi syvissä vesissä uiminen ja pimeät huoneet ei oo ihan niitä mun lempparijuttuja. :-D


Paras elokuva?

- Niitä on useita! Lemppareita ovat mm. Ted 1, Luokkakokous, Puhdistus ja toki ehkä se kaikista legendaarisin elokuva koskaan eli Titanic. Harry Potterit on kans aina ollu aika kova sana!


Miten aloitit bloggaamisen?

- Hmm... Eräs sen aikainen kaverini kannusti minua perustamaan oman blogin, sillä uskoi sen olevan ns. mun juttuni. Hänen kannustuksestaan tämä kaikki sitten lopulta lähti, kiitokset hänelle! :-)


Mitä hyvää ja huonoa blogi on tuonut sinulle?

- Blogi on tuonut mulle harrastuksen näin lyhyesti sanottuna! Semmoisen mielekkään puuhan, jota voi tehdä aina silloin, kun ehtii ja jaksaa. Lisäksi oon blogini kautta tutustunut uusiin ihmisiin ja saanut uusia, mahtavia kokemuksia. 
Mutta kuten käytännössä kaikkien bloggaajien kohdalla, on myös mulla blogi tuonut mukanaan myös niitä haittapuolia, joita nyt alkaa kertymään heti, jos on somessa yhtään enemmän esillä. Eli esimerkiksi sille ainaiselle p*skan jauhamiselle julkisilla keskustelufoorumeilla tmv. ei tule koskaan loppua. Siitä pitää vain koittaa olla välittämättä.


Mitä blogeja itse seuraat?

- Luen oikeastaan vain todella harvoja blogeja, joita ovat mm. Annika O., Life Of Silja ja Feeling beautiful. Lisäksi luen aina satunnaisesti joidenkin puolituttujen blogeja ja tottakai kavereiden blogeja, jos heiltä sattuu semmoinen löytymään. 


Tunnistetaanko sua kaupungilla? Tullaanko usein pyytämään yhteiskuvaa tai vastaavaa?

- Käytännössä aina kaupungilla liikkuessani huomaan joidenkin ihmisten osoittelevan ja kuiskivan. Monesti sitä osaa lukea ihan ihmisten huuliltakin, että mut ollaan tunnistettu. Yleensä se kuitenkin jää siihen kuiskimisen ja osoittelun tasolle ja vain harvat uskaltavat tulla mulle sanomaan, että lukevat mun blogia tmv. 
Mutta on toki myös niitä ihmisiä, jotka uskaltavat tulla moikkaamaan ja pyytämään jopa kuvaa kanssani. Se on kyllä semmoinen asia, joka tuntuu aina yhtä mahtavalta! :-)


Missä baareissa käyt yleensä Suomessa?

- Rupesin käymään baareissa enemmän vasta nyt kesällä ja silloinkin kävin oikeastaan vain Summer Heatissa Vanhalla Ylioppilastalolla, sillä toimin sen paikan promona koko kesän. Esimerkiksi Amarillossa on kuitenkin muutamia kertoja tullut käytyä ja tänään olisi vuorossa Uggla!


Mikä on yleisin harhaluulo, joka ihmisillä on sinusta?

- Varmaan se, että olen ylimielinen - se kun ei pidä paikkaansa sitten alkuunkaan! Vähän harmittaa, että mennään tuomitsemaan ihmisiä ilman, että yhtään sen syvemmin edes tunnetaan.


Käytkö salilla?

- En säännöllisesti.


Olitko hyvä koulussa ala-aste ikäisenä?

- Sanoisin, että ihan perushyvä mitä nyt siinä iässä yleensä ollaan. :-)


Meikkaatko joka päivä?

- No aina silloin, kun oon jonnekin lähdössä! Eli käytännössä joo. Poikkeuksia ovat oikeastaan vaan viikonloput, jolloin sitä tulee maattua päivät pitkät vaan kotona.


Onko sinulla koskaan murtunut mitään?

- Ei mitään sen suurempaa kuin pikkuvarvas, jonka täräytin pikkusisareni cruiseriin aika kiitettävällä voimalla tossa about kuukausi takaperin. Auts...


Oletko koskaan sairastanut mitään vakavampaa?

- En ole.


Millaisia kirjoja luit lapsena noin 10-13 vuotiaana?

- Mun ehdottomia lempparikirjoja tuohon aikaan olivat Goosebumps-kauhukirjat! Luin kaikki kyseisen kirjasarjan kirjat useampaan otteeseen. :-D


Oletko koskaan lapsena lukenut sarjakuvia esim. Aku Ankkaa?

- Aku Ankka taitaa olla ainoa sarjis, jota on lapsena tullut säännöllisesti luettua. 


Top 3 -lempparikauneustuotteet?

 1. Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade
 2. HyenaEmpirelta saatu Contour Kit
 3. MAC Studio Fix Fluid -meikkivoide
Millaista amiksessa on opiskella? Millainen ilmapiiri siellä on esimerkiksi lukioon verrattuna?
- No näin lukion jälkeen tää amis tuntuu kieltämättä vähän tämmöseltä ala-astemeiningiltä. Huomattavasti siis helpompaa ja rennompaa mitä esimerkiksi just lukiossa, vaikkakin oon toki käymässä vasta ensimmäistä jaksoa.


Paras ihorasva?

- Näin atooppisen ihon omistavana sanoisin, että apteekista saatava Aqualan L -vartalorasva.


Must have -vaatteet, joiden varaan olisi hyvä perustaa loput vaatekaapin sisällöstä?

- Sanoisin, että ihan perus mustat farkut, valkoset tennarit ja jotkut neutraalin väriset paidat.


Välittäisitkö, vaikka painaisit yli 70kg?

- Vaikea sanoa, sillä en tiedä miltä näyttäisin/miltä musta tuntuisi olla sen kokoinen. Jos kuitenkin näyttäisin hyvältä ja tuntisin oloni hyväksi niin miksi välittäisin. :-)


Haluaisitko olla pidempi/lyhyempi?

- Joskus mielessä pyörii ajatus siitä, kuinka kivaa olisi olla esimerkiksi viitisen senttiä lyhyempi, mutta oon kyllä pääasiassa tosi tyytyväinen tähän nykyiseen pituuteeni (180cm). Mun mielestä kenenkään ei tulisi käyttää käyttää aikaansa tämänkaltaisten asioiden murehtimiseen. Pituuteenkaan, kun ei voi millään tapaa vaikuttaa. :-)


Meikkirutiini?
- Arkimeikistä puhuettaessa: 
 1. 1. Ihomeikki (meikkivoide, puuteri, varjostus & korostus)
 2. 2. Kulmameikki (kulmakynä, kulmakarvageeli(t))
 3. 3. Silmämeikki (nestemäinen eyeliner, ripsiväri, (luomiväri), tekoripset)
 4. 4. Huulimeikki (huulten rajaus, huulipuna/-kiilto/-rasva)

 5. Suosikki tv-sarjat?
 6. - En oikeastaan katso säännöllisesti yhtäkään tv-sarjaa. :-D

 7. Miten hoidat ihoasi?
 8. - Tällä hetkellä en mitenkään sen kummemmin. Pesen kasvot joka ilta vedellä ja perus saippualla (mitä ei tosin suositella, sillä käsisaippua kuivattaa ihoa). Se on kuitenkin riittänyt mun "ihon hoidoksi" jo pitkään.

 9. Kuinka monta kertaa oot ollu rakastunu tai vahvasti ihastunu?
 10. - Kolme kertaa.

 11. Mitä vaatetta/asustetta et suostuisi käyttämään mistään hinnasta?
 12. - Korkeavyötäröiset ja leveälahkeiset vakosamettihousut! :-D

 13. Jos pitäisi valita yksi ruoka, jota söisit kuukauden ajan, mitä se olisi?
 14. - Sushia!

 15. Huonoin leffa, jonka oot koskaan nähnyt?
 16. - Tähän on yllättävän vaikee vastata. Sanoisin, että ainakin yks huonoimmista näkemistäni leffoista on Perjantai 13. Ei iskenyt muhun sitten yhtään!

 17. Milloin viimeksi teit jotain ensimmäistä kertaa ja mitä se oli?
 18. - Hmm itseasiassa parhaillaan! Kirjoitan nimittäin ensimmäistä kertaa postausta koulussa. :-D

 19. Mikä on kalleinta/hintavinta mitä omistat?
 20. - Jos nyt puhutaan ihan materiasta niin MacBook Pro taitaa olla meikäläisen kallein tavara. Sen hinta taitaa pyöriä jossain 1200-1300€:ssa (tai ainakin siihen aikaan, kun sen hankin).

 21. Onko sulla jotain työtä opiskelun ohella? Jos ei, oletko miettinyt hankkivasi?
 22. - Itseasiassa on! Sain nyt syksyllä keikkaduunin eräästä firmasta. Sen lisäksi oon ajatellut hakea lähiaikoina töitä myös jostain vaateliikkeestä.

 23. Minkälaiset suhteet sulla on perheenjäseniisi?
 24. - Yleisesti ottaen tosi hyvät. :-)

 25. Mikä puhelin sulla on nykyään käytössä?
 26. - Tällä hetkellä kultaisen värinen iPhone 6.

 27. Jos saisit olla päivän joku muu, kuka olisit ja miksi?
 28. - Joku superjulkkis esimerkiksi Kylie Jenner. Ois mielenkiintosta elää edes päivä hänen kaltaisensa julkkiksen elämää. :-D

 29. Top 3 useimmin käytetyt hymiösi?
 30. - :), XD ja :3

 31. Löytyykö vaatekaapistasi joku vaate, jota "häpeät", mutta et halua syystä tai toisesta luopua siitä? Jos, niin mikä?
 32. - Ei tuu kyllä tähän hätään mieleen yhtäkään sellaista vaatetta. :-D

 33. Onko sulla ulkomaalaisia kavereita? Jos niin minkä maalaisia ja miten olette tutustuneet?
 34. - Ei ole tällä hetkellä. 

 35. Miten kuntoilet? Sulla on ihan mieletön kroppa!
 36. - Krmh, en mitenkään. Pitäisi kyllä!

 37. Minkä aineen kirjoitit parhaiten ja minkä huonoiten lukiossa?
 38. - Parhaiten äidinkielen ja terveystiedon ja huonoiten englannin ja matikan (tää selvisi itseasiassa jo aiemmin erään toisen kysymyksen vastauksessa).

 39. Pidätkö itseäsi pinnallisena? Entä käytätkö paljon aikaa ulkonäköäsi miettien?
 40. - Tottakai tulee satunnaisesti tilanteita vastaan, jolloin ajattelen "Olempa mä pinnallinen". Se on kuitenkin melko harvinaista, sillä mun mielestä pinnallisuus on yksi kamalimmista piirteistä mitä ihminen voi omistaa ja näin ollen haluan itse olla mahdollisimman kaukana siitä.

 41. Sano joitain piirteitä mitä häpeät itsessäsi?
 42. - Hmm... Ne piirteet ovat harvassa. Silloin tällöin jostain syystä hävettää kyllä mun herkkyys. Liikutun todella helposti ja joissain tilanteissa se tuntuu vähän hassulta, vaikkei itse liikuttumisessa mitään hävettävää pitäisi olla. :-)
 43. Mikä on sun lempitapa viettää iltaa nyt syksyllä?
  - No ihan vuodenajasta riippumatta mun lempparitapa viettää iltaa on yleensä se, että lähetään vähän extempore ajelemaan vaikka kavereiden kanssa ympäriinsä minne nyt mieli tekee. Ajetaan vaikka jonnekin järven rannalle ja istutaan siellä ja ollaan vaan ja jutellaan yömyöhään. Toisaalta välillä sitä tahtoo taas käpertyä sohvalle pehmoisen viltin alle telkkaria katsomaan tai ihan vaikkapa tätä blogia kirjoittamaan. Aina sitä ei nimittäin jaksa olla missään menossa!


  Monta kuvaa otat itsestäsi päivän aikana?

  - Hahah, jostain syystä arvasin, että joku teistä kysyy tätä! Mutta niin, riippuu ihan päivästä. Joskus en yhtäkään ja joskus useammankin (puhun tässä tapauksessa nyt kymmenistä).


  Millaisella luonteenpiirteillä kuvailisit itseäsi?

  - Nauravainen, empaattinen, luotettava, rehellinen, avoin, ujo, rauhallinen, herkkä, kärsimätön, hieman laiska, mukavuudenhaluinen, positiivinen, mutta hieman myös kipakka joissain tapauksissa... :-D


  Mikä on kallein meikkituote minkä olet ostanut?

  - Varmaankin Anastasia Beverly Hills Contour Kit, maksoi n. 62€.


  Mikä on kallein vaate minkä olet ostanut?

  - En yleensä kovin kalliita vaatteita ostele, mutta luulisin, että kallein on 80€ maksava takki. Tai jos laukut laskettaisiin tässä tapauksessa vaatteiksi niin sitten mun MK:n laukku, josta pulitin 350€.


  Aijotko hakea jatko-opiskelemaan sitten kun oot suorittanut liiketalouden tutkinnon?

  - Aion todellakin - ammattikorkeeseen! Näillä näkymin haen ihan siihen viereen Haaga-Heliaan tradenomikoulutukseen.

  Riiteletkö usein Eevin kanssa?
  - Meillä on nykyään tosi harvoin mitään isompia riitoja, jos koskaan. Mutta kyllä niitä turhia pikkukähinöitä tulee vastaan harva se päivä kuten siskoksilla yleensä. :-)

  Mistä asioista sulla on/on ollut erimielisyyksiä sun vanhempien kanssa?
  - Nykyään ei hirveesti mistään, mut aikasemmin mm. rahan käytöstä, kotitöistä ja siitä, mitä nettiin on sopivaa julkaista/kirjoittaa.

  Onko sun kaverit tai tuttavat suhtautuneet suhun eri tavalla sen jälkeen kun susta tuli tunnettu?
  - Eivät ole. :-)

  Mitä suunnitelmia sulla on tulevaisuuteen vai onko hirveästi vielä minkäänlaisia?
  - Eipä juuri muuta kuin että naimisiin mieluiten tässä 10 vuoden sisällä ja kaksi ihanaa muksua jalkoihin pyörimään kanssa mieluiten ennen 30 ikävuotta! Tarkotuksena olis kanssa kouluttautua sen verran korkealle, että sitten jossain vaiheessa on mahdollista päästä hyvään duuniin. :-)

  Kummasta pidät yleensä enemmän: rauhallisesta koti-illasta perheen kanssa tai vaikka poikaystävän kainalossa vaiko vähän villimmästä bileillasta kaveriporukassa?
  - Se riippuu ihan fiiliksestä! Yleensä kuitenkin rauhallisesta koti-illasta perheen kanssa tai vaikka poikaystävän kainalossa (jos sellaisen nyt tässä jossain vaiheessa saisi ensiksi itselleen jostain napattua).

  Mikä on sun sellanen oma "taito", jossa koet olevas parempi kuin moni muu?
  - Öö... Mä en oikeesti osaa vastata tähän. :-D

  Mitä meikkituotetta ilman et voisi elää?
  - No tottakai voisin elää ihan ilman yhtäkään meikkiä, mutta ehdottomasti tärkein meikki mulle on ripsiväri.

  Onko sulla itsevarma olo myös ilman meikkiä?
  - Sanotaanko näin että joo, mutta meikin kanssa huomattavasti itsevarmempi. :-)

  Millaiset välit sulla on sisarustesi kanssa? Mitä teette yleensä yhessä?
  - Tosi hyvät! Ei hirveesti oo kyllä aikaa tehdä yhdessä mitään sen kummempaa, kun kaikilla meillä kolmella kuitenkin menemiset ja tulemiset monesti päällekäin. Mutta silloin tällöin katsotaan vaikkapa leffaa tai mennään minigolfaamaan kuten me Viivin kanssa ollaan nyt parina edeltävänä kesänä tehty. Molemmat heistä toimivat myös mun henk.koht. valokuvaajina, joten kiitos ja kumarrus siis heille kaikista näistä blogikuvistakin!

  Mikä Helsingin baari on sun suosikki ja miks?
  - No en oo niitä vielä ihan hirveesti kolunnut läpi, mutta kesäisin Summer Heat on kyllä kova sana!

  Milloin itkit viimeksi ja miksi?
  - Viime viikolla, syytä en halua tänne kuitenkaan sen kummemmin selitellä.

  Minkä eläimen haluaisit mieluiten?
  - Oon ihan pikkusesta asti halunnut koiran ja tiedän jo nyt, että tuun semmoisen joskus vielä itselleni hankkimaan!

  Oletko koskaan pettänyt?
  - En koskaan.

  Jos voisit matkustaa nyt mihin tahansa niin minne matkustaisit?
  - Jenkkeihin tai Australiaan, ehdottomasti.

  Mitä mieltä olit sun riparista? Miksi?
  - Jäi aika surkee maku suuhun omasta riparista. Syitä tähän oli useita, mutta yleisesti ottaen ei vaan ollut meikäläisen heiniä niin sanotusti!

  Mitä mieltä oot naisista, joita ei kiinnosta muoti ja vaatteet yms. meikkaaminen erityisemmin? (Ja en nyt tarkota tällä että ei huolehdi perushygieniasta yms.)
  - En minkäänlaista. Vaikka itse tykkään hirveesti laittautua ja pukeutua, niin en mä katso mitenkään pahalla niitä naisia, jotka eivät siitä tykkää/jaksa siihen sen kummemmin panostaa. Kukin tyylillään!

  Pelkäätkö kuolemaa tai uskotko et sen jälkeen on jotain?
  - Pelkään. Ahdistaa ajatella koko asiaa, siksi yritänkin yleensä vältellä siitä puhumista. Uskon kyllä, että kuoleman jälkeen on jotain. En tosin tiedä tai osaa sanoa, että mitä. Käsite "ei mitään" tuntuisi vaan niin käsittämättömältä vaihtoehdolta edes ajatella kuoleman ja sen jälkeisen yhteydessä.

  Uskotko et avaruudessa on muuta elämää meidän lisäks?
  - Todellakin uskon. Me ollaan niin minimaalinen osa tässä maailmanakikkeudessa, että ahdistaa ihan ajatella koko asiaa. :-D

  Maailma on nykyään pinnallisempi kuin ennen. Somen yms. takia. Miten koet ite asian ja koetko siitä paineita tai jotain?
  - Tottakai sosiaalinen media antaa ihmisille paljon ulkonäköpaineita ja kiusaaminen on sen myötä vain lisääntynyt entisestään. Itse en koe paineita esimerkiksi juuri somen vuoksi, mutta tiedän monia (erityisesti itseäni nuorempia) ihmisiä, jotka puolestaan kokevat - joka paikasta kun tursuaa niin paljon tietynlaista kuvaa siitä, miltä tulisi näyttää ja mikä on kaunista. Ei siis ihmekään, että tämä kaikki asettaa monien kohdalla paljon paineita ja seuraukset voivat olla todella vakavia. 

  Jos saisit elää eri vuosikymmenellä kuin nyt, millä haluaisit elää ja miksi?
  - Varmaan jossain 70-80 -luvulla. Olisi hauska nähdä, kuinka erilailla asiat oikeasti olivat siihen aikaan kuin  mitä nyt, noin 35-45 vuotta myöhemmin. Tällöin ei siis tarvitsisi tyytyä vain siihen vanhempien kertomaan. :-)

  Osaatko piirtää tai tykkäätkö edes piirtämisestä?
  - Osasin joskus ala- ja yläaste aikoina, jolloin oikeesti tykkäsin piirtää. Nykyään en edes muista millon viimeksi olisin mitään tosissani piirtänyt. Ei oo jotenkin enää semmoinen mielekäs juttu mulle.

  Ootko koskaan saanut unihalvausta?
  - En, enkä toivottavasti tule koskaan saamankaan!

  Mitä mieltä oot naisten vanhenemisen pelosta ulkonäöllisesti? Onko siihen syytä? 
  - En näe siihen juurikaan syytä. Luonnollinen asia, joka tulee jokaisella meistä eteen jossain vaiheessa! Olisi ihan absurdia ajatella näyttävänsä joskus 80-vuotiaana samalta kuin mitä vaikkapa 20-30 vuotiaana. :-D

  Koetko että vain nuori ja kaunis saa olla onnellinen? Uskotko että medialla ja ympäristöllä olis siihen vaikutusta?
  - En todellakaan! Todella pinnallinen käsitys. :-D 

  Pitääkö naisen aina olla tyylikäs ulkonäöllisesti?
  - Tyylikkyys on toki katsojan silmässä, mutta jokainen pukeutukoon miten tahtoo ja olkoon millainen haluaa. Näin mä olen itse aina ajatellut ja tuun aina ajattelemaan. :-)

  Ootko koskaan pelannut videopelejä? Jos oot, ni mitä?
  - En ole. Ellei nyt lasketa mukaan jotain Singstaria, Simsiä tmv. mitä nyt on joskus tenavana tullut pelailtua pleikkarilla. :-D

  Jos sulla ois mahdollisuus päästä avaruuteen, menisitkö?
  - Tottakai, jos kyseisestä reissusta ei itse tarttisi maksaa! :-D

  Sulla on ollut ruskeat, vaaleat ja nyt mustat hiukset. Mitkä niistä ovat tuntuneet eniten "omilta"?
  - Ehdottomasti nämä nykyiset tummanruskeet/mustat hiukset!

  Jos voittaisit 10 000 euroa lotossa, mihin käyttäisit voittorahasi?
  - Pari tonnia käyttäisin mihin nyt lystäisikään ja loput laittaisin asp-tilille. :-)

  Asia minkä muuttaisit itsessäsi jos voisit?
  - Varmaan sen, että multa löytyisi enemmän kärsivällisyyttä asioiden suhteen ja motivaatiota säännölliseen urheiluun.

  Onko sulla lemmikkejä/onko ollut/haluaisitko? :)
  - No kaloja meillä oli joskus reilut 10 vuotta sitten, mutta muita lemmikeitä ei oo koskaan ollut. Aina oon koiraa halunnut, mutta sen aika koittaa korkeintaan sitten, kun asun omassa kämpässä. :-)

  Minkä maalainen olisit jos suomalaista ei saisi valita?
  - Espanjalainen!

  Kun aloitit bloggaamisen, oliko sulla jotain tiettyä blogia, joka kannusti aloittamaan "tuota mäkin haluan tehdä!"?
  - Hmm... Ei itseasiassa, koska sillon en itse lukenut vielä yhen yhtä blogia. 

  Lempiaineesi lukiossa?
  - Täytyy sanoa, että se oli varmaan yhteiskuntaoppi. Meillä oli ihan mahtava opettaja niillä kursseilla, mikä teki sen aineen opiskelusta erityisen mielekästä puuhaa! :-)

  Mikset enää demitä? 
  - Oon rustannut sinne viime viikkojen aikana taas muutamia kommentteja, mutta tuskin tuun sinne koskaan ns. kunnolla palaamaan. Jäi vähän kurja olo siitä, miten ihmiset siellä meikäläiseen suhtautuivat ja kuinka mun ulkonäköä, elämää ja perhettä arvosteltiin siellä joka käänteessä. Ei semmosta touhua jaksa ikuisuuksiin katsella.

  Instagram vai snapchat?
  - Instagram!

  Oletko ikinä ajatellut bloggaamisen sijasta vloggaamista?
  - En koskaan oo ajatellut muuttavani bloggaamista kokonaan pelkästään vloggaamiseen. Ei tosin olisi yhtään hullumpi idea harjoittaa joskus molempia samaan aikaan. :-)

  Unelma-ammatti lapsena?
  - Kätilö oli pitkään meikäläisen unelma-ammatti, tiedä sitten miksi! Ei oo tosin ollut enää moneen vuoteen. :-D

20 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus! :) Oon saanu susta ihan erilaisen kuvan esimerkiksi instagramissa, joten tää postaus todella avas silmät, miten erilainen ihminen oikeasti oletkaan. :D ja tarkoitan siis positiivisella tavalla!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, näitä tälläsiä kommentteja on aina yhtä piristävää lukea! :-)

   Poista
 2. Mitä nyt joitain ennakkoluuloja susta ollut ja satunnaisesti vain seuraillut sua somen kautta monta vuotta, niin vaikutat erittäin fiksulta ja mukavalta ihmiseltä, jolla on mahdollisuus menestyä elämässä vaikka millä saralla! Varsinkin tän postauksen kautta saanut susta oikein fiksun kuvan. :-)

  VastaaPoista
 3. Ootko hyvä raha-asioissa? :) Mietin et pystyisitkö tekee jtn
  Postausta miten pystyy vaik säästää rahaa kaikkeen semmoseen "luxus" juttuihin :D Oon opiskelija ja välillä tekee tosi tiukkaa.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Krmh... En ole. Oon rehellisesti sanottuna ehkä huonoin mahdollinen ihminen antamaan vinkkejä säästämiseen. :-D

   Poista
 4. Ajattelit siis muuttaessasi kotoa hankkia suoraan omistusasunnon etkä muuta ensin vuokralle? Kun puhuit tuosta asp-säästämisestä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko siis tykänny enemmä tosta hyenaempirelt saamastas contour kitistä kun abh:n contour kitistä? :)

   Poista
 5. Hyviä postauksia sulla:)!

  VastaaPoista
 6. Moi! Oon pitkään miettinyt mitä tuo demittäminen on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittelua/keskusteluihin vastailua Demi.fi -keskusteluforumilla. :-)

   Poista
 7. En tiedä tuliko tämä kommenttini jo mutta laitan uudestaan... :D eli voisitko vertaila abh ja hyena empire contour kitiä, kun jomman kumman olen aatellut ostaa ja ovat kuitenkin vähän hintavia :)

  VastaaPoista
 8. Apua, en ookkaan varmaan kuukauteen sun juttuja seuraillut täällä blogin puolella. Miten se aika kuluukin niin nopeesti! :-)

  Voi että, oon kyllä ehdottomasti kaivannut sun juttuja ask.fm:n puolella. Tapana kun oli lähes päivittäin käydä selaamassa. Toisaalta sun blogi ja instagram on kyllä ihan yhtä mahtavia, joten enköhän mä nyt selviä tästä :-D

  Mutta hei mukavaa syksyä sulle Vilma!

  Terveisin se sähköpostin lähettänyt ja blogitekstin kirjoittanut tyttö, jos muistat!

  VastaaPoista
 9. Tuosta yo-kirjoitusten stressaamisesta ja vakavasti ottamisesta, että joillakin kun on tavotteena saada niitä vähän parempia arvosanoja, kuten L tai E, niin kyllä ne silloin pitää melko vakavasti ottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärsit hieman väärin tuon kommenttini aiheesta. Kyllä mäkin tähtäsin tottakai parempiin arvosanoihin. Meinasin lähinnä sitä, että monet pelkäävät kirjoituksia ja kuvittelevat niiden olevan ihan ylitsepääsemättömän vaikeita, vaikka tosiasiassa ihan samantyylisiä tehtäviä on luultavastikin ollut lukiossa ihan perus kurssikokeissakin (ainakin uskoisin näin). :-)

   Poista
 10. Sen verran haluun kertoo viimeisimmälle anolle, että itelläni oli tavoitteena saada kaikista kirjoittamistani aineista vähintään M ja parista aineista ne L :t ja EEMCB rivi tuli. Niihin mihin panostin vähiten tuli ne E:t ja M (Ruotsista tuli M ja luin päivän ennen, sain preleistä B..) ja päinvastaisesti C ja B tuli niistä ainesta mihin yritin oikeesti panostaa. Olin koko lukion aikana sika laiska, enkä panostanut niin paljon kuin olisin halunnut ja pystynyt. Mulla oli "lukio läpi lukematta" asenne, mikä tietenki nyt vähän harmittaa jälkikäteen. Pointtinani on, että oon samaa mieltä Vilman kanssa siitä, että ylppäreistä stressataan turhaan liikaa, samoin koko lukiosta. Jos vaan jaksaa ja ahkeroi niin kyllä pärjää!

  VastaaPoista
 11. Miksi päädyit menee amikseen lukion jälkeen etkä ammattikorkeeseen?:)

  VastaaPoista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥