tiistai 21. heinäkuuta 2015

Kesätyyli-kamppisKollaasin ja äänestyslomakkeen löytää TÄÄLTÄ. Kaikki ihmeessä äänestämään! :-)

31 kommenttia:

 1. Olitpas ihanan rento tossa videolla, tuli tosi hyvä fiilis katsoessa:) ihanaa kesää sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva kuulla! Ihanaa kesää sullekin. :-)

   Poista
 2. ihana video! ihanan luonteva :) sun pitäis alkaa vloggaamaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla itseasiassa on tällä hetkellä vahva epäilys siitä, että tuun tekemään blogiini tulevaisuudessa satunnaisia videopostauksia. :-)

   Poista
 3. Kiva video :)
  Mihin kouluun pääsit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suomen liikemiesten kauppaopistoon Pasilaan. :-)

   Poista
 4. oot niin luonteva nois videoissa!! ihana kattoa :) minkä tuumainen sun pro läppärisi on?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana! Kiitos. :-) Se on 13 tuumanen.

   Poista
 5. ihana video! ehottomasti videopostauksia ♥ muuten, eiks sul oo yo-postausta viel täällä vai oonko iha sokee/onks se poistettu? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos! :-) Ja ei oo yo-postausta vielä(kään) täällä. Sen tekeminen on "vähän" venähtänyt. Tuun tekemään sen tänne kyllä ajallaan.

   Poista
 6. tosi kiva video, tykkäsin paljon! :) iha mielenkiinnosta kysyn et voisitko kuvitella itelles sellasta tyyliä et pitäisit vaa huppareita, farkkuja ja tennareita? tulisko sulle epämukava/rönttönen olo? mä oon samanikäne ku sä ja mä pukeudun pelkästää vaa huppareihi ja farkkuihin, vaik rakastan tyttömäisii ihania vaatteita ni mulle taas tulee hirmu epämukava olo niissä ja tekis mieli vaa kaivautuu huppari hahah :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! :-) Ja rehellisesti sanoen en pystyisi. Tottakai aina silloin tällöin pukeudun juuri tuollain kuvailemallasi tavalla, mutta en pystyisi kuvitella pukeutuvani _aina_ niin. :-D

   Poista
 7. komppaan edellisiä eli ihanan rento olit videolla ja jakso hyvin kattoo loppuun :) tee jatkossakin videopostauksia, ihan vaikka jotain perus höpöttelyä :D ihana kuunnella sun ääntä :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu ihanalta saada näin positiivista palautetta, kiitos! :-) Juu, enköhän mä jossain vaiheessa tuu semmosiakin tekemään!

   Poista
 8. Ois kiva jos tekisit päivitetyn arkimeikin? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahdollisesti jossain vaiheessa, en kuitenkaan lupaile mitään. :-)

   Poista
 9. Hei onks sulla postausta siitä kihartimesta joka näky sun ig:ssä? Tai tuleeko joskus? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis tarkotus saada postaus siitä tehtyä nyt tällä viikolla. Kuvat kuvattu jo, enää pitää löytää aikaa itse postauksen kirjottamiselle. :-)

   Poista
 10. Ootko ite ees huomannu et sun postaukset on nykyään rataa: ruokaa - kattokaa mitä mä nyt ostin - mainostusta - mainostusta - ostoksia - mainostusta. Huoh mitä paskaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon huomannut, koska en ole kerennyt tänne paljoa taas postata. Mutta jos tää kerta on paskaa, niin kannattaa oikeesti siirtyä etsimään sitten mielestäsi sitä laadukkaampaa luettavaa. Enkä koita karkoittaa lukijoitani sanomalla näin (kuten joku varmaan tulee nyt tokaisemaan), vaan se vaan on tosiasia, että ei kenenkään tarvitse käyttää aikaansa omasta mielestään paskaan luettavaan. :-D Itselläni on ainakin tämä käytäntö ollut jo pitkään!

   Poista
 11. Tämmönen video postaus oli tosi kiva! Oot ihanan luonnollinen kameran edessä :) olis kiva muuten kuulla sun syksyn suunnitelmista vähän, ootko ajatellu tehdä siitä postausta ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Ja en usko tällä hetkellä, että tulen siitä erikseen postausta tekemään. Saatan kuitenkin ottaa asian esille ehkä jonkun muun postauksen yhteydessä. :-)

   Poista
 12. Moi Vilma, ja anteeksi jo etukäteen aiheeseen liittymätön kysymys :D
  Muistelisin että mainitsit joskus että kävit paparazzilla? No itse kans näin laihana ja 180 pitkänä laitoin kuviani sinne ja mut kutsuttiin käymään siellä. Innoissani meen mutta myös jännittää.. Elikkä mitä siellä tehtiin? :) otettiinko mittoja tai kuvia? :D kenet tapasit siellä? Millaista palautetta sait?
  Toivon että vastaisit pian, tosiaan 5 päivän päästä meen sinne :D
  Ja ihana video ja blogi :)

  VastaaPoista
 13. Ja missäköhä taas on ne kaikki postaukset mitä oot lupaillu, mm se ökykallis kiharrin?

  VastaaPoista
 14. Miksi olet niin naurettava, että et julkaise saamiasi kommentteja? :) Kertoo aika paljon taas ihmisestä tommone :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä itse päätän mitä julkaisen ja mitä en, asiattomat kommentit poistan samantien, koska en koe niillä olevan minkäänlaista tarvetta olla täällä esillä. Myös ne ainaiset uikutukset samoista asioista, joihin olen vastannut aiempien postausteni kommenteissa jo sataan kertaan, ovat turhia, sillä en tule vastaamaan niihin enää.

   Poista
  2. Minkäköhä sä määrittelet asiattomaks? Mun sulle laittamat ja julkasematta jääneet kommentit on ollu iha ystävällisiä huomautuksia. Lasket siis kaiken negatiiviseenki viittaavan asiattomaks? Vai etkö vaa kestä kritiikkiä?

   Poista
  3. Kuten edellä jo sanoin, jätän julkaisematta jos kommentti on asiaton TAI samaa uikutusta, kuin monessa aikaisemmassa postauksessa ja johon olen moneen kertaan jo aiemmin vastannut. En halua, että samoista asioista kinastellaan jok'ikisen postauksen kommenteissa, joten parempi jättää sellaiset julkaisematta kokonaan. En niihin vastaisi kuitenkaan. :-)

   Poista
 15. Hei, ajattelin kysyä missä koossa sulla on ne sun dromet?:)

  VastaaPoista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥