maanantai 29. kesäkuuta 2015

Matkalle Eurooppaan

cuponation
Moikkamoi taas sinne ruudun toiselle puolelle! Mä olen tällä kertaa mukana Cuponationin sekä Hotels.com:n kampanjassa, jonka aikana Cuponation tarjoaa asiakkailleen eksklusiivisen 10%:n alennuskoodin sekä sen lisäksi muita hotellitarjouksia, jotka ovat voimassa sunnuntaihin 5.7. asti. Cuponationin sivulta on löydettävissä meikäläisenkin kuvaama video, jossa kerron lempparimatkakohteestani Euroopassa sekä sen lisäksi vielä muutamista matkavinkeistä, jotka ehdottomasti antaisin kyseiseen paikkaan matkustaville. Sivulla on minun videoni lisäksi myös kahden muun henkilön vastaavanlaiset videot sekä äänestyslomake, joka on näkyvissä videoiden alapuolella. Kyseisessä äänestyslomakkeessa kullakin teistä on mahdollisuus äänestää näistä kolmesta matkakohteesta omaa lempparianne ja tällä kertaa äänestäminen todella kannattaa, sillä äänestäneiden kesken arvotaan huikea 300€ matkalahjakortti Hotels.com:iin.

Nyt ei siis kannata epäröidä enää hetkeäkään, vaan klikata itsensä suoraan tuonne kamppis-sivustolle ja kurkata, minkälaisia tarjouksia se pitää sisällään, sekä mistä kolmesta matkakohteesta mahtaa videoissa olla kyse!

18 kommenttia:

 1. Olisin kyllä ehdottomasti äänestänyt, mutta en ainakaan löytänyt kohtaa josta äänestää.. Sivut oli vähän ehkä sekavat tai hankalakäyttöiset, tai sitten äänestyslinkki ei toiminut? Tiedä sitten, mutta harmi ettei Barcelona saanut nyt sit ääntä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä viimeisen videon alla pitäisi kyllä näkyä kohta "Äänestä lempikohdettasi täällä"... :-O

   Poista
 2. Tuleeko sulta enää kunnon postauksia ollenkaan? Jatkuvasti tämmöisiä mainospostauksia tai muuten hutaisten tehtyjä postauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee kyllä. Huomenissa mahdollisesti useampikin (vähintään yksi). :-)

   Poista
 3. Ei onnistunut äänestäminen, kun painaa siitä kohdasta ''äänestä lempikohdettasi täällä'', se heittää mut vaan johonkin alennuskoodin lunastukseen ja siitä hotels.com- sivuill. :( Muuten olis tullu ääni sulle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni ainakin toimii! :-O Painaessasi "Äänestä lempikohdettasi täällä" siihen kyllä ilmestyy aluksi alennuskoodi, mutta skrollaat vain hieman alaspäin niin äänestyslomakkeen pitäisi näkyä siinä.

   Poista
  2. Se että SINULLA toimii, ei tarkoita että kaikilla muillakin toimisi.

   Poista
  3. Ei niin, kunhan nyt vaan ihmettelin.

   Poista
  4. kannattaa scrollata vähä alemmas, mullaki tuli toho ylemmäs se alennuskoodi mut alempana sit löytyy se lomake:)

   Poista
 4. Toi sun video on kyl ehottomasti paras! Puhut ihanan rauhallisesti ja aikuismaisesti:)

  VastaaPoista
 5. ihme juntteja liikenteessä, ei mulla ainakaa ollu ton sivun tai äänestämisen kaa mitää ongelmia:D tykkäsin hurjasti tosta sun videosta!

  VastaaPoista
 6. Sun pitäis tehä videopostauksia! Oot tosi luonteva kameran edessä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tota videota kuvatessa aloin ihan tosissani miettimään, jospa sitä toteuttelis tänne blogin puolelle tulevaisuudessa joitain postauksia noin videon muodossa. Mulla oli itelläni nimittäin yllättävän kiva ja just mainitsemasi _luonteva_ olo tuota kuvatessa - kiva, että sen on joku muukin huomannut! :-)

   Poista
 7. miks mulla ei toi video näy? :( siinä näkyy pelkkä kuva (ilmeisesti videon aloituskuva) ja sitten tuo play nappi mitä painamalla videon pitäs alkaa, mutta kun painan siitä, se menee vaan flickriin ja näyttää sen kuvana :O sama juttu koneella sekä puhelimella, outoa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot ilmeisesti yrittänyt klikata videoa auki tästä postauksesta, eli tuosta kuvasta? Tuo tässä postauksessa on siis ihan kuva vain, klikkaa itse linkki auki Cuponationin sivuille, niin pitäisi toimia. :-)

   Poista
 8. En löytänyt ollenkaan videota,kun klikkasin tuon sivun auki.. :/

  VastaaPoista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥