lauantai 20. kesäkuuta 2015

Juhannustunnelmia

Jes, vihdoin pääsin takaisin tänne ruudun äärelle kirjoittelemaan. Tällä hetkellä kirjoittelen sukulaisteni mökiltä, jossa ollaan parhaillaan vähän isommalla porukalla juhannuksen vietossa. Sää on huomattavasti parempi mitä aiempien päivien ennusteissa sanottiin, eli sateelta ollaan tänään vältytty ainakin toistaiseksi - ihanaa!
Saavuttiin tänne eilen iltapäivällä ja kuvia tuli räpsittyä pitkin päivää aika kiitettävästi - tosin suurin osa niistä on jälleen ruoka-aiheisia. Rupesin eilen niitä itseasiassa jo muokkailemaan, mutta jossain vaiheessa kello näytti jo yli kahta yöllä, jolloin oli ihan turha kuvitellakaan pystyvänsä kirjoittelemaan silmät ristissä minkäänlaista postausta. Sen vuoksi siirsinkin sen väkertämisen sitten tälle päivälle. Harmi vaan, ettei epävakaisen ja jatkuvasti muuttuvan sään vuoksi tullut eilen otettua hirveesti ulkoota kuvia... No jos vaikka sitten tänään?P101223776P101236687P101237787P10122819P1012276P1012274P101230923090 Eilinen ruoka oli kyllä ihan älyttömän hyvää! Avokadosalaattia, sillejä, uusia perunoita ja pihviä. Just semmonen perinteinen juhannuspäivällinen, jollaista oon tottunut aiempinakin vuosina syömään.P101233778P1012359P101234887 Jälkkäriks sitten vielä meikäläisen ylioppilasjuhlista ylimääräiseksi jäänyttä Sacherkakkua, suklaata ja keksejä. Ihme ja kumma, kakku oli kyllä parempaa nyt kuin silloin kolme viikkoa takaperin. Pakastus teki näköjään ihan hyvää? :-D P1012238 Tänä aamuna vetäsin nassuuni kunnon aamupalan ja kupillisen kahvia, jonka kanssa siirryinkin sitten koneen ääreen tätä postausta kirjoittelemaan. P1012697P1012704P10127173 Loppupäivän suunnitelmat ovat kyllä vielä totaalisen auki. Luvassa ehkä lisää syömistä, saunomista, blogin kirjottelua ja ihan vaan seurasta nauttimista. Huomenna lähdetäänkin sitten ajelemaan kotiin päin ja maanantaina takasin töihin... Plaah. Miksei mua yhtään jaksais innostaa? (Varsinkaan nyt, kun kaikki muut perheestä jäävät kotiin lomailemaan...)

Minkälaisissa tunnelmissa teidän juhannuksenne on kulunut? Onko teillä(kin) esimerkiksi paikan tai ruokien yhteydessä joitain vuodesta toiseen toistuvia juhannusperinteitä?

20 kommenttia:

 1. Oliko poikaystäväsi myös juhlimassa? Hauskaa juhannusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut, me ei olla Aleksin kanssa enää yhdessä. Hauskaa juhannusta sinnekin! :-)

   Poista
 2. Mites Aleksin kanssa menee? Oliko sekin viettämässä teidän kanssa juhannusta siellä mökillä? :) Ja ihana postaus jälleen kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla aleksin kanssa enää yhdessä. Kiitos! :-)

   Poista
 3. No ohhoh, jopas on ollu kestävä parisuhde teillä :D moneenko kertaan kerkesitte erota ennen lopullista päätöstä? :D noooo ei se mitään, miehiä tulee ja menee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä meidän parisuhdeasiat tänne oikeastaan kuulu. :-)

   Poista
 4. Sun juhannus kuulostaa tosi kivalta, hyvää juhannusta vielä :)

  VastaaPoista
 5. Olisko mahdollista saada postausta sun yo-juhlista? Parempi myöhään kuin ei milloinkaan ja uskon että monia muitakin kiinnostaisi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mun ylppäreistä on tänne tulossa postausta heti, kun kerkeän muokata kaikki kuvat. :-)

   Poista
 6. Aleksi siis vei iphonen ja siks sul on ny sony?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mulla se iPhone edelleen on. ;-)

   Poista
 7. Ihanan näköisiä kuvia, hyvää juhannusta :)

  VastaaPoista
 8. Me oltiin taas tänäkin vuonna viettämässä juhannusta perinteisesti mummuni lapsuudenkodissa koko suvun voimin :) Se onkin mulle ainoa oikea tapa viettää juhannusta, sillä ollaan käyty siellä niin kauan kuin muistan! Toisaalta joku vuosi voisi kyllä olla ihan kiva kokea vaikkapa jotkin juhannusfestaritkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sun perinteinen juhannuksen viettotapa kuulostaa mun mielestä just ihanalta! Mäkin oon kyllä miettinyt, että joku juhannus olis kiva viettää jonkinlaisissa festaritunnelmissa. :-)

   Poista
 9. Sä kirjotat ihan mielettömän ihania postauksia ja niitä on aina nii kiva lueskella, varsinkin nyt ku oot postailu kohtuullisen usein ("huoltokatkoa" lukuunottamatta) Ni blogin seuraaminenki on ollu tosi mielekästä! :) Joku sun edellisessä postauksessa nauro sun juhannuksen viettotyyliä, ni musta kuulostaa ihan törkeet ihanalta tollanen! Toivottavasti jatkat samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana saada tämmöistä palautetta, kiitos! Ehdottomasti jatkan samaan malliin. :-)

   Poista
 10. Hei paljon ton macin korjaaminen makso? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkine kuluineen 714€. Meillä tuo meni kuitenkin vakuutukseen ja maksoin vain omavastuun. Ei siis ihan ilmaisia nuo korjaukset!

   Poista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥