keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Nudenväriset korkkarit kevään juhliin?

P1010779_FotorNyt on taas se aika vuodesta, kun monet ryntäävät kaupoille etsimään itselleen kevätjuhla- tai valmistujaismekkoa sekä siinä lomassa usein myös niitä juhlakenkiäkin. Ja koska mä tiedän, että siellä ruudun toisella puolen on muitakin tämän kevään ylioppilaita, niin ajattelin, että tää postaus voisi olla melko ajankohtainen ja ihan hyödyllinenkin osalle teistä.
Musta nimittäin tuntuu, että aika useat tytöt etsivät tällä hetkellä itselleen nudenvärisiä korkokenkiä, koska noh... Ne nyt sattuvat olemaan melko 'in' ja ovathan ne nyt pirun nätin näköiset ja kruunaavat juhlavan asukokonaisuuden. Mä itse etsin tämänkaltaisia kenkiä kuumeisesti vielä kuukausi takaperin, mutta muutamia viikkoja sitten kohdalleni osuivat varsin täydelliset yksilöt - Höglit nimittäin!
P1010769_FotorMitä nyt oman kokemukseni sekä kuulopuheiden perusteella voisin tästä merkistä sanoa, niin ovat nämä Höglin kengät kyllä valehtematta sitä parhaimmistoa. Nämä ylppäreitäni varten mulle ostetut korkokengät ovat aitoa nahkaa niin sisäpuolelta kuin ulkoakin. Kaupassa näitä ensimmäistä kertaa kokeiltuani pystyin vain todeta, että nyt on kohdalleni osunut ehkä maailman mukavimmat korkokengät ikinä, siis ihan oikeasti. Mä en käsitä, kuinka hyvältä voi yhdeksän-kymmenen sentin korot tuntua jalkojen alla! Oon kävellyt näillä vielä kotonakin ja ei, mielipide ei ole muuttunut ollenkaan.
Näitä samaisia kenkiä myydään ainakin Stockmannilla ja Aleksi13:lla - omani ostin jälkimmäisestä (pystyy melko varmasti netistäkin tilaamaan).
Värivaihtoehtona taisi muistaakseni olla tämän nuden lisäksi ainakin musta ja hinta pyöri siinä 155-165€:n hujakoilla riippuen ihan liikkeestä, josta nuo ostaa.
(Yksi jännä juttu näissä kengissä kuitenkin on, joka kannattaa ottaa huomioon näitä metsästäessä. Nämä ovat nimittäin normaalia suurempaa kokoa, sillä mulle, jonka jalka on normaalisti kokoa 38-39, upposi parhaiten 37,5 koko. 38 oli jo liian iso 39:stä puhumattakaan.)
Mä todella suosittelen Högliä kaikille, joilla vielä kunnon juhlakengät etsinnässä. Luulen, että nämä mun uutukaiset tulevat kyllä pysymään aktiivisessa (juhla)käytössä vielä monet vuodet. Kyseessä on nimittäin sen verran laadukkaat kengät, että kestävät käytössä luultavasti hyvin pitkään.
P1010749_Fotor Niin ja yksi juttu vielä... Vappuna löydettiin äidin kanssa vihdoinkin mulle näiden kenkien kaveriksi se itse ylppärimekko! Kuvaa en tänne ennen varsinaista juhlapäivää tule laittamaan, mutta sen voin sanoa, että vähän erilainen/normaalista poikkeava mekko on tällä kertaa kyseessä, eikä itseasiassa ollut meikäläisellä aluksi ihan se ykkösvaihtoehto. Nyt kuitenkin mielipide muuttunut sen suhteen huomattavasti positiivisempaan suuntaan, enkä malta odottaa, että saan vajaan kolmen viikon kuluttua kiskaista sen ylleni näiden korkokenkien - ja toivottavasti myös sen valkolakin - kanssa... ;-)

4 kommenttia:

 1. Onpa kauniit! Itsekin löysin juuri muutama päivä sitte täydelliset nudekorot juhliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis nudet korkkarit on mun mielestä vaan niin ihanat! Ne sopii niin monen eri mekon/asun kanssa. :-)

   Poista
 2. Ihanat kengät! :--) Löytyisköhän sulta samanpituisena jotain vinkkiä miten saada itsevarmuutta kävelellä korkeissa koroissa ja tuntea itsensä nätiksi, vaikka onkin muita paljon pidempi..? Tunnen itteni ihan hirveäksi jättiläiseksi, kun heittää 180cm pitkänä vaikka 12cm korot jalkoihin..

  VastaaPoista
 3. Nudet korkkarit on tosi nätit ja ne voi yhdistää vaikka mihin. MUTTA. Älä kannusta ihmisiä tukemaan eläinten kidutusta ja tappamista. Siis korkkareita valmistetaan tekomokasta ja tekonahkasta ja vaikka mistä - älkää käyttäkö tapettujen eläinten nahkaa vaatteissanne.

  VastaaPoista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥