perjantai 2. tammikuuta 2015

Yksi elämäni parhaimmista ravintoloista

Mun oli aivan pakko tehdä tästä erillinen postaus, sillä harvemmin tulee syötyä missään näin hyvää ruokaa mitä mä nautiskelin tässä pari tuntia sitten. Kyseessä on täällä Rukalla sijaitseva Stefans Steakhouse, jota ollaan ihan yleisestikin kehuttu kovasti. Tällä kertaa kokoonnuimme syömään samalla poppoolla kuin uudenvuodenaattonakin ja oli kyllä mielettömän ihana ilta jälleen kerran. Sen lisäksi, että ruoka oli ihan mielettömän hyvää, jäi tämän kyseisen raflan asiakaspalvelu myös erittäin positiivisena seikkana mieleen. Harvemmin missään vierailemassani ravintolassa on kaikki - niin tunnelma, ruoka kuin asiakaspalvelukin - niin hyvää, että siitä kannattaisi oikeasti istua täällä puoli kolmelta yöllä silmät ristissä kirjoittamassa postausta. Ehkä nyt ymmärrätte, että turhaan en tätä kyseistä paikkaa teille ala tässä kehuskelemaan...
P1010196_FotorP1010158_FotorP1010046_FotorP1010172_Fotor Kyseessä on siis kuulemani (ja nyt myös kokemani) perusteella yksi Suomen parhaista pihviravintoloista. Jo heti sisään astuttuani kiinnitin huomiota mielettömän kivaan tunnelmaan ja erityisesti sisustukseen, jolla ei yleensä ole minulle niin kamalasti väliä näin ravintoloista puhuttaessa. Pöydässä istuessani ja ruokalistaa selaillessani pomppasi silmiini heti ensimmäisenä grillattu sisäfilepihvi, jonka kaveriksi valitsin mun lempparini eli bearnaise-kastikkeen sekä krossatut puikulat pähkinävoi-aiolilla. Taivaallisemman makuista piffiä saa kyllä etsiä, ihan tosi... P1010019_FotorP1010023_FotorP1010114_FotorP1010125_FotorP1010151_FotorP1010098_Fotor Pihvin jälkeen tilasin itselleni vielä Maltaisen suklaafondantin bourbonilla maustetulla valkosuklaa-kurpitsamoussella ja saksanpähkinänougatilla. Yksi parhaista nauttimistani jälkiruuista, pakko myöntää!
P1010189_Fotor Näitä Stefans Steakhouseja näyttäisi olevan ympäri Suomea useampia, ja koska joku varmasti kysyy, niin kyseessä ei ihan ymmärrettävästi ole mikään halvimmasta päästä oleva ruokapaikka. Silti kyllä aivan älyttömän hyvä rafla, jota voin suositella kaikille erittäin lämpimästi. Pomppasi mun suosikkeihin kyllä välittömästi ja siinä syy, miksi mun oli aivan pakko päästä suosittelemaan tätä teillekin! Nams... 

18 kommenttia:

 1. tossa lauseessa " Maltaisen suklaafondantin..." on kaks kertaa maustetulla sana :D muuten tosi kiva postaus ja tosi ihania kuvia, niissä on jotenkin tosi kiva tunnelma :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah ihanaa, kun on teitä tarkkasilmäisiä! Useamman tarkistuskerran jälkeen jäi multa jostain syystä tuo kirjotusvirhe huomaamatta. Mutta kiva kuulla, jos postaus oli mieleinen! :-)

   Poista
 2. Teijän perheen ruokailuun meni varmaan 500€... Onks mitään järkee syyä noin kalliis paikas

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, no ihan ei liiotella tarvitse. :-)

   Mutta mun perhe on tuskin ainoa, joka käy joskus syömässä vähän hienommin. Tietääkseni sitä tekevät myös muutkin. :-)

   Poista
  2. Pakko sanoa anonyymille, että ihan yhtä paljon järkeä isomman perheen on syödä kivoissa paikoissa kuin pienemmän perheen.

   Aika paljon rajoittaisi elämää jos ison perheen kanssa ei saa tehdä mitään kivaa siksi, että se on isolle perheelle kalliimpaa :D Logiikka!

   Poista
  3. "Hah, no ihan ei liiotella tarvitse. :-)

   Mutta mun perhe on tuskin ainoa, joka käy joskus syömässä vähän hienommin. Tietääkseni sitä tekevät myös muutkin. :-)"

   Anteeks vaan mutta ei vaan meidän perhe käynyt koskaan ravintoloissa - edes pikaruokaloissa.
   Ja perheeseeni kuuluu siis 8 ihmistä ja ihan perustuloiset vanhemmat. Että näin :) Ei se oo siis mikään itsestäänselvyys..

   Poista
  4. No onneksi Vilma ei myöskään sanonut sen olevan "itsestäänselvyys" vaan että hänen perheensä tuskin on ainoa :)

   Poista
  5. Ööhh miten se muiden elämään vaikuttaa vaikka Vilman perheen ruokailu maksais 50000e?, ei kai se keneltäkään muulta oo pois. Jos on varaa syödä Rukan reissulla ravintolassa (tai muuten rahaa) niin pitäisikö kaikki säästää sen takia että blogin lukijat ovat kateellisia :O

   Poista
  6. Jos kerran on rahaa, ni miks ei käyttäis? Kyseessä oli vieläpä lomareissu, ja lomalla yyleensä halutaan herkutella;-)


   näyttää tooosi hyvältä♡♡♡

   Poista
 3. Siis et uskokaan miten alko tekee mieli tuota pihviä nyt ja heti!! :D Tekis mieli lähtee ihan ton takia tekee reissu Rukalle, haha!

  VastaaPoista
 4. tosi hienoja kuvia ja tuo ruoka näyttää aivan huippuhyvältä! tuli itellekin nälkä näitä kuvia katellessa :p

  VastaaPoista
 5. Moikka! Pakko tulla kysymään että mistä sun karvatakki on? :)

  VastaaPoista
 6. Olitko tyytyväinen teidän hotelliin Barcelonassa? oon itse lähdössä reissuun sinne niin olis kiva tietää hyviä hotelleja :)

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Ompa ala-arvoisen näköinen ravintola annos tossa Stefanilla! :O Pyysitkö ettei tuu mitään kasviksia vai oliko siinä vaan yksi tomaatti eikä mitään muuta?? HUH HUH. (Sori ite oon ravintola-alalla niin toi on a la carte annokseksi aika ruma) Riipinen tossa aikasemmassa postauksessa on osannu hommansa!

  VastaaPoista
 9. Ootko koskaa tehny mitää postaust mis näytät miten treenaat? :-) sul on nii kiva maha ja kroppa muutenki et ois kiva tietää miten oot saanu ne !

  VastaaPoista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥