keskiviikko 17. joulukuuta 2014

HYVITYSTÄ JOULUOSTOKSISTASI?

Noniin! Joulu sen kuin lähenee ja mulla on ollut tässä vielä yksi mukava yhteistyö odottelemassa. Tällä kertaa kyseessä on teille jo vuosi sitten esittelemäni Ostohyvitys.fi palvelu, jonka kautta pystytte saamaan verkko-ostoksistanne rahaa takaisin yli 550 eri verkkokaupasta, joihin lukeutuvat esimerkiksi Nelly.com, Zalando, Boozt, Yves Rocher, Fitnesstukku ja Asos.

Ostohyvitys.fi-palvelun käyttö on ilmaista, eikä vaadi sinulta muutamaa klikkausta enempää. Kun olet kirjautunut Ostohyvitys.fi-palvelun käyttäjäksi, siirryt haluamiisi verkkokauppoihin tämän kyseisen palvelun kautta, jonka jälkeen teet ostokset haluamassasi verkkokaupassa samaan tapaan kuten aina aikaisemminkin. Jokaiselle verkkokaupalle on oma bonuksensa, joka kertoo sen, kuinka monta prosenttia kyseisen verkkokaupan ostoksista saat rahaa takaisin.  (Esimerkiksi ostaessasi vaikkapa Zalandolta 250€:lla saat akautta ostoksistasi 10€ rahaa takaisin.) 
Kun olet kerännyt ostoksistasi rahaa takaisin vähintään 15€, voit pyytää summan siirtämistä omalle pankkitilillesi. 
123_2

Liittyessänne Ostohyvitys.fi-palvelun  käyttäjäksi haluaa Ostohyvitys.fi tarjota teille 10€:n S-ryhmän lahjakortin, kun teette ensimmäisen ostoksenne tämän kyseisen palvelun kautta. (Lahjakortin pääsette hyödyntämään liittyessänne palvelun käyttäjiksi täältä)

Kirsikkana kakun päälle tarjoaa Ostohyvitys.fi 21.12. asti korotettuja bonuksia valikoiduista muodin verkkokaupoista. Korotettuja bonuksia ovat:


Boozt: 10 % (norm. 8 %)
Bubbleroom: 6,50 % (norm. 4 %)
Fashionstore: 9 % (norm. 7 %)
Nelly: 6 % (norm. 4 %)
Zalando: 5 % (norm. 4 %)
Ellos: 7,50 % (norm. 4 %)
Yves Rocher: 11 % bonus (norm. 10 %)

Eli nyt jos on vielä jouluostokset tekemättä niin kipin kapin kirjautumaan sisään Ostohyvitys.fi-palveluun ja koluamaan läpi eri verkkokauppoja. Hirmukivoja shoppailuhetkiä!*Postaus tehty yhteistyössä Ostohyvitys.fi:n kanssa.

6 kommenttia:

 1. Ois kiva kuulla mitä sulle kuuluu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä :)
   lovelifeandbejustyou.blogspot.fi

   Poista
 2. Onko sulla instagramia?😼

  VastaaPoista
 3. Olen seurannut blogiasi alusta asti, kaksi ja puoli vuotta. En voi muuta kuin kiittää sinua kirjoituksistasi, jotka ovat olleet omassa elämässä mukana viihdyttämässä ja inspiroimassa. Kiltteys ja aitous ovat aina paistanut tekstiesi läpi, ja se kuuluu kriteereihin joita blogilta vaadin. Ne eivät kumminkaan enää paista sanoistasi. Eivätkä ole paistaneet viimeiseen puoleen vuoteen. Kommenteistasi olen päätellyt, ettet aio entiseen tyyliisi palata sillä kuten olet kertonut, sinun blogisi ja kirjoitat niinkuin parhaaksi näet.

  Kiitos kumminkin ensimmäisestä kahdesta vuodesta, vaikka minulle blogisi ei enää sovikkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tosi harmi koska tän blogin taso oli aluksi nii hyvä ja nyt se laskee ku lehmänhäntä

   Poista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥