keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Hobby Hall: 10 minuutin stailaushaaste

Osallistuin muutamia viikkoja takaperin Indiadaysin järjestämään Blogger's Inspiration Day -tapahtumaan, jossa yhtenä ohjelmanumerona sai joko yksin tai sitten kaverin kanssa osallistua Hobby Hallin 10 minuutin stailaushaasteeseen. No mä ja mukanani ollut kaverini Krijesa tartuttiin sitten tähän kyseiseen haasteeseen ja 10 minuutissa stailattiin makkari meidän silmäämme miellyttäväksi. Käytössämme oli erilaisia Hobby Hallin sisustustarvikkeita lakanoista ja matoista kahvikuppeihin ja sängynpäätyihin. Haaste oli ihan mielettömän hauska, mutta samaan aikaan jollain tapaa hieman 'stressaava', kun aikaa ei todellakaan ollut hukattavaksi - näin jälkeen päin ajateltuna tosin ehkä ihan hyvä niin...
Itse lähdin hakemaan tällä stailauksella pääasiassa sitä omaa tyyliä, mutta samalla jotain uutta ja piristävää. Krijesan kanssa omataan näköjään tosi samanlainen maku, sillä kaikki tuossa stailauksessa oli molempien mieleen ja yhteisymmärrykseen päästiin jokaisen pienenkin yksityiskohdan kanssa. Itse rakastuin todella noihin Iittalan mustavalkoisiin mukeihin ja mieluusti saisi meikäläisenkin kotoa tuollaiset löytyä. Raidalliset lakanat sekä vaalea lampaantalja toivat meidän mielestämme kanssa kivaa lisää lopputulokseen, ja tyynyt tekivät kokonaisuudesta vieläkin houkuttelevamman - tuommoiseen sänkyyn ainakin itse käpertyisin mielelläni aina raskaiden päivien jälkeen. Ei olisi hassumpi paikka postailuunkaan!
13581335_FotorP1010145_Fotor13581338_FotorP1010147_Fotor
Lopputulos oli siis meidän molempien mieleen ja nyt onkin sitten aika kääntyä teidän puoleenne! Te saatte nyt halutessanne äänestää lempparianne Hobby Hallin kampanjasivulla kommentoimalla suosikkistailauksenne yhteyteen. Näin osallistutte samalla myös ihan mielettömään arvontaan, jossa voitte voittaa ihanan palkinnon (Koodin flanelliruutupussilakanasetti + flanellialuslakana kahdelle ja kaksi Iittalan Taika-mukia, arvo 117,70€). Bloggaajien kuvista eniten ääniä kerännyt voittaa 1000€:n arvoisen stailauspäivän Hobby Hallilla. 
Oli ihan älyttömän hauskaa osallistua tähän stailaushaasteeseen ja vaikkei voitto tällä kertaa omalle kohdalle osuisikaan, oli tähän kampanjaan osallistuminen kokonaisuudessaan ihana kokemus ja sekin jo riittää. 

Nyt kipin kapin siis äänestämään omaa lempparianne ja näin ootte mukana arvonnassa!
Tulen tekemään tuosta päivästä vielä näin pienellä viiveellä ihan oman postauksen, kunhan saan aikaa järkättyä ja viimeisetkin kuvat muokkailtua. :-)

11 kommenttia:

 1. Siis ihana makkari!<3 toi lampaan talja sopii kyl tosi hyvin tohon! Hyvää työtä!

  VastaaPoista
 2. Mun silmään noita tyynyjä on ihan liikaa :/ Eivätkä lakanatkaan olleet oikee nappivalinta. Petyin vähän

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jospa tuolta kampanjasivulta löytyisi sitten joidenkin muiden bloggaajien stailaukset, jotka miellyttävät silmääsi enemmän? :-)

   Poista
  2. Pakko sanoa että olipa naurettava kommentti. Ihan oikein "petyit", koska jotain bloggaajaa miellyttää useampi tyyny, toisin kuin sinua? Surullista :(

   Poista
  3. petyit vähän? :---D miten voit pettyä bloggaajan tekemään hobby hallin pikastailaukseen? taitaa olla elämäs aika lailla pettymyksiä täynnä :----D
   ps. ota liiat tyynyt pois sieltä silmästä jos kerta on liikaa... huhhei.

   Poista
 3. tota oli varmaa kiva tehä!! :)

  VastaaPoista
 4. wau ihanan näköinen! tommosta olis varmaan ihan sikakivaa päästä tekemään :) <3

  VastaaPoista
 5. Kivoja <3 tää ei liity mihikää, mut onks Krijesa suomalaine? Jos ei niin mistä kotosin? :)

  VastaaPoista
 6. Millä ohjelmalla muokkaat kuvia ig:een ? :)

  VastaaPoista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥