torstai 27. marraskuuta 2014

28.11. - Black Friday

Heipparallaa taas! Tällä kertaa oon täällä kirjoittelemassa teille postausta hieman toisenlaista asiaa koskien ja nyt kannattaisikin erityisesti kaikkien himoshoppaajien olla kuulolla!
Mä olen osallistunut CupoNationin kanssa yhteistyöhön koskien huomenna 28.11. koittavaa Black Fridayta. CupoNation on suurin ja kansainvälisin alennuskoodi- ja säästösivusto maailmassa, jonka avulla voit säästää ostoksistasi huomattavia summia rahaa erilaisten alennuskoodien ja tarjousten avulla. Näitä alennuskoodeja ja tarjouksia on CupoNationin kautta saatavilla satoihin eri verkkokaupoihin, joihin kuuluu mm. suomalaisten suosimat Nelly.com, Zalando sekä Boozt.com. Säästää voit myös esimerkiksi Hotels.com:ssa matkalle lähtiessäsi tai vaikkapa Ifolorilta kuvatuotteita tilatessasi.

Huomenna koittaa kuitenkin shoppailijoille se vuoden kohokohta, nimittäin Black Friday! Black Fridayna teillä jokaisella on yksi päivä aikaa shoppailla lukemattomien huipputarjousten parissa, joita ilmestyy CupoNationin sivuille jatkuvasti ihan niihin viimeisimpiinkin hetkiin asti. Tarjoukset ovat tarkkaan valittuja, ja ne pitävät sisällään sekä uusia malleja että pian poistuvia tuotteita, joista suosituimpia ovat kulutuselektroniikkaan kuuluvat tuotteet (kuten esimerkiksi kännykät, televisiot sekä musiikkisoittimet). Kuitenkin myös muista tuotteista kuten vaatteista, on Black Fridayn aikaan tarjolla laaja valikoima erilaisia tarjouksia.
Tavallisten shoppailujen lisäksi voi ja kannattaakin ehkä ottaa huomioon myös se, että joulu lähestyy ja monet teistä saattavat varmasti pähkäillä jo mitä lahjoja ostaisi sukulaisille tai ystäville. Mahdolliset joulu(lahja)ostoksetkin voi siis halutessaan hoitaa edullisemmin tällä samalla kertaa - kätsyä!

Black Fridaynkin kannalta on CupoNation siis ihan ehdoton juttu, sillä sen sijaan, että menisitte valtavien ihmisjoukkojen keskelle ahdistumaan ja kilpailemaan alennetuista tuotteista (sekä sen lisäksi vielä mahdollisesti seisoskelemaan tunniksi jos toiseksikin loputtomilta tuntuviin kassajonoihin), on teillä jokaisella nyt mahdollisuus tehdä kaikki Black Friday -ostoksenne täällä verkossa. Kuulostaa monen korvaan varmaan huomattavasti miellyttävämmältä vaihtoehdolta, eikös?
Varsinaiset Black Friday -tarjoukset ilmestyvät sivulle vasta huomenna, joten siihen asti sopii jokaisen meistä vielä jännittää! Tarkempia tietoja Black Fridaysta, sen historiasta sekä sen vietosta Yhdysvalloissa löydätte halutessanne täältä. Samalla sivulla pystytte myös testaamaan millaisia shoppailijoita olette.

Black Friday Suomi-2_Fotor

Mutta koska pikkiriikkisen on tosiaan Black Fridayn kanssa vielä odottelemista, haluaa CupoNation tarjota teille jo nyt pienen maistiaisen tulevasta. Elloksen alennuskoodilla saatte 30%:n alennuksen ostokerran kalleimmasta tuotteesta (ei koske elektroniikkaa, huonekaluja tai Guest Designer -tuotteita). Eli nyt jos yhtään himottaa shoppailla niin käykäähän ihmeessä vilkuilemassa läpi muitakin CupoNationin tarjoamia alennuskoodeja ja tarjouksia, joiden avulla voitte selvitä shoppailuistanne huomattavasti halvemmalla!


*Postaus tehty yhteistyössä CupoNationin kanssa

4 kommenttia:

 1. Suomessa ei noteerata niin black fridayta? Vai olenko väärässä? Ihan hämmennyin tästä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu no sellaisen käsityksen olen minäkin saanut, että juuri esimerkiksi tuolla Yhdysvalloissa Black Friday on ns. isompi juttu kuin Suomessa. Veikkaan sen tosin johtuvan isoksi osaksi ihan vaan tietämättömyydestä. En usko, että kaikki suomalaiset ovat koskaan välttämättä kuulleet Black Fridaysta, tai jos ovat, niin eivät ole sitä sillä tapaa noteerannut. Toivonkin siis, että tämäkin postaus avaa tämän päivän ideaa useille ihmisille enemmän! :-)

   Poista
 2. moi, tää ei nyt liity tähän mitenkää mut aattelin että sun ois ihan hyvä tietää että joku "tyttö" käyttää sun kuvia sen facebook profiilissa ja väittää että on siinä itse. Mihin voisin linkittää tän tyypin profiilin ku en viittis ihan tähän sitä alkaa laittaan? :D

  VastaaPoista
 3. Moi! Millanen läppäri sulla on käytössä? Olis kiva tietää enemmän kun pelkkä merkki, etsiskelen itselleni sopivaa, jota voisin käyttää opiskeluissa apuna tulevaisuudessa. Yliopiston kestävä läppäri ois jees :D

  VastaaPoista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥