torstai 7. elokuuta 2014

Ravintola-rakkaus

Mulla on jo pidemmän aikaa ollut lemppari-ravintolana yksi ja sama, Helsingin Lauttasaaren rannalla sijaitseva Blue Peter. Oon todennut useiden ihmisten kanssa sen, että siinä raflassa on vaan kaikki kohdallaan - asiakaspalvelu, ruoka, sijainti, tunnelma...
Viime viikolla oli taas aika käydä siellä perheen kanssa, sillä iskällä ja äidillä oli tuona päivänä 19. hääpäivä. 19 vuotta sitten he juhlistivat häitään tismalleen samassa ravintolassa. Paikka tosin oli jokseenkin eri näköinen tuohon aikaan. Ilta oli kokonaisuudessaan ihana, enkä joutunut pettymään tälläkään kertaa. Ruoka oli taivaallista, jonka vuoksi haluan suositella kyseistä ruokapaikkaa nyt teillekin.
bp 2333bp 08512221bp 0501223bp 1182123bp 0882132bp 1271223bp 1232123bp 13912212
bp 13323322
Kuten kuvia katsellessanne voitte varmaan päätellä, maistuivat ruuat aivan mielettömän hyviltä tällä(kin) kertaa. Oon käynyt tässä ravintolassa jo useempaan otteeseen, enkä ole koskaan joutunut pettymään. Varsinkin tuo lehtipihvi on ollut kyllä parhainta ikinä! bp 1551223312 ...Eikä jälkiruokakaan jättänyt kyllä pahaa makua suuhun - suklaamoussekakku vadelmasorbetilla ja tuoreilla marjoilla oli ehkä parasta maistamaani jälkkäriä ikinä! bp 0752112
Meidän perhe sai lähteä kyllä tästä kyseisestä ravintolasta jälleen hymyssä suin. Laskun yhteydessä saatiin nautiskella vielä tarjoilijan tuomia Fazerin suklaakonvehtejakin - asiakaspalvelussa ei siis mitään moitittavaa.

Tosiaan, jos jotakuta teistä houkuttaisi tässä lähiaikoina jonkinnäköinen ravintolaillallinen perheen, kaverin tai vaikkapa sen oman puolison tai poika-/tyttöystävän kanssa, niin suosittelen kyllä tätä Blue Peteriä enemmän kuin lämpimästi, jos vain matkan pituus sun muut seikat antavat periksi. Ainakin pääkaupunkiseudulla asustaville ihan mieletön ruokapaikka kyllä!
(Me istuttiin muuten tällä kertaa sisätiloissa, mutta ravintolassa on myös ulkoterassi, jossa kelpaa kyllä lämpimillä kesäkeleillä annoksensa syödä. Kaikkien näiden edellä mainittujen seikkojen lisäksi löytyy siis kahdenlaista paikkaa, jossa nautiskella.)

20 kommenttia:

 1. Paljo siel maksaa syödä suunnilleen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hintaa kyllä varmasti löytyy, voisi luulla. Eli ei ihan perustenujen paikka? :D

   Poista
  2. Hinnat eivät ole toki kovinkaan edulliset, mutta sanoisinko näin, että ihan "perus Helsingin ravintola-hinnat". Eli joku liha-ateriakin about 20-30€ näin ULKOMUISTISTA voisin sanoa. En sano varmuudella mitään, sillä en tosiaan muista ulkoa. Blue Peterin sivuiltakaan en hintoja jostain syystä löytänyt.

   Poista
 2. Oii näyttää nii hyvältä tuli iha vesi kielelle ku katoin noit kuviii❤️😍oliks muuten kuinka kallis paikka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten mainitsin tuossa aikaisemmin, niin aika perushinnat mitä nyt Helsingin ravintoloissa yleensä. Eli ei kovinkaan edulliset, mutta ei myöskään maata mullistavat/ylitsepääsemättömän kalliit. :-D

   Poista
 3. Onko tämä kyseinen ravintola hintava paikka, sen verran tyyriin näköisiä nuo annokset? Mutta maittavalta kyllä näyttää ja tietysti voi olla myös hintalaatusuhteeltaan sopiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ylhäältä voit lukea vastauksen tähän. Ja hintalaatusuhde kyllä mun mielestä kohdallaan!

   Poista
 4. ihmiset, ei oo varmaan niin vaikeeta googlata "blue peter". nykyään yleensä kaikilla ravintoloilla on omat nettisivut ja sieltä näkee myös menun ja hinnat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä Blue Peterin nettisivut! http://www.bluepeter.fi/

   Poista
 5. Aww ihana toi vika kuva :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli pakko napsasta tommonenkin! :-D

   Poista
 6. Pakko päästä tonne joskus :P! Tuli kyllä hirveä nälkä noitka kuvia katsellessa ..... :DD

  VastaaPoista
 7. Onko näitä blue peter- ravintoloita useampia vai onko tämä ainoa ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en osaa yhtään sanoa, veikkaampa kuitenkin tämän olevan ainoa.

   Poista
 8. onko tuo sun annos listalla oleva "lapsellista" otsikon alla oleva lehtipihvi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä, mutta koska lehtipihviä oli saatavilla juurikin vain tuosta lastenlistasta, kysyttiin myyjältä, että olisiko mahdollista saada kyseinen pihviannos isompana eli ns. "aikuistenkoossa". Se passas hyvin ja sain lastennannosta ainakin puolet isomman annoksen, joka loppupeleissä sitten hinnoiteltiinkin tottakai kalliimmaksi. :-)

   Poista
 9. Heippa oon ostamassa maccia ja oon taistellu jo jonkun aikaa itteni kanssa siitä, otanko airon vai pron..:D oon kuitenki kallistumassa prohon ja muistelin että sulla on se joten aattelin kysäistä onko sulla se retina versio? Ja jos ei niin riittääkö se ihan normi näyttö kun se on yietty halvempikin..Ja vielä se että muten päädyit sitten prohon airin sijasta:) ois kiva saada vastaus !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla on juurikin Retina-versio! Mä en itse osaa juurikaan sanoa, että miksi juuri Pro, mutta oon kuullut Airissa olevan huomattavasti enemmän ongelmia. Oon kuullut tätä samaa useemmilta ihmisiltä, ja saman voi varmaan huomata nettiarvosteluissakin. Pro:ta on ainakin sanottu usein Airia huomattavasti tehokkaammaksi ja nettiarvosteluissa saanut lähestulkoon jatkuvasti viisi tähteä. Kehuttu kapistus on ja on tämä kyllä oikeesti ihan mahtava! Niinkun useat sanovat, kannattaa sijoittaa Airin sijaan vähän enemmän siihen Pro:hon. Vaikka se kirpasis alussa, niin kyllä tää maksaa itsensä loppujen lopuksi takaisin. :-)

   Poista
 10. Ooh, näyttää ihan taivaallisen hyvältä :) Harmi, että asun Helsingistä niin kaukana :(

  VastaaPoista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥