torstai 17. heinäkuuta 2014

Mökillä

767 455 76635476326564323
No nyt ollaan kotiuduttu mökille vihdoin ja viimein! Tultiin tänne tosiaan perheen kanssa eilen kahdella eri autolla. Siskot ja iskä lähti aikasemmin päivällä edeltä ja me tultiin sitten äidin kanssa illalla perässä. Puoli ysin maissa illalla kun tänne perille äidin kanssa päästiin, satoi taivaalta aivan kaatamalla vettä. Silloin mietin, että voi helvetti, jos nää säät nyt on tämmösiä. Tänä aamulla ilokseni kuitenkin huomasin sään olevan ihan päinvastanen! Lämpötila on ollut vähän siinä 25 alapuolella, mutta keli kuitenkin tyyni ja aurinkoinen. Pääsin heti aamupäivästä tohon laiturille ottamaan aurinkoa ja uimassakin tuli kertaalleen käytyä.
Yhdessä vaiheessa aattelin, että "Hei, vois tosiaan räpsiä kuvia uimapatjoilla lojuvista pikkusiskoistakin", ja kun kameran sain sisältä haettua, sain kauhukseni huomata, että muistikortti oli jäänyt kotiin. Jeps... Eikös se mee niin, että aina jotain jää! Tällä kertaa se ei ollut kuitenkaan mikään ihan samantekevä juttu. Tulihan siinä lauottua sitten kirosana jos toinenkin ja rupesin heti Googlailemaan lähintä valokuvauskauppaa, jonne lähdettiin sitten iskän kanssa samantien ajelemaan.
Saatiin uus muistikortti ostettua, ja pääsin napsasemaan heti muutamat kuvat tosta mökkimaisemasta. Saatiin just syötyä päiväruoka ja iskä sai saunankin lämpiimään, joten kohtapuoliin sauna kutsuu!
Illalla ollaan suunniteltu syövämme tortilloita, joten niiden väsääminen onkin sitten ohjelmassa mitä luultavammin heti saunomisen jälkeen.

Mä yritän päivitellä tänne nyt päivittäin jonkinlaisia kuulumisia. Tänään aijon mitä luultavammin väsäillä myös yhden toivepostauksenkin, jos aikaa riittää. Pysykäähän siis kuulolla siellä ruudun toisella puolen. ;-)

20 kommenttia:

 1. Nää kuvat on aivan ihania! Oot Wilma muuten ihan sairaan kaunis ja Eevi myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *Vilma

   Mut hei kiitos kovasti sulle! <3

   Poista
 2. Missäpäin teidän mökki on kun näyttää niitutulta seudulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hämeenlinnassa, tarkemmin en viitsi kertoa. :-)

   Poista
  2. Ano, noista kuvista ei voi kyllä paikkakuntaa tunnistaa :D samanlaiseen maisemaan voi törmätä hyvinkin monessa paikassa suomessa.

   Poista
 3. Aivan ihania, kuvia ja varmasti kauniit maisemat siellä! Kuinka kauan ootte siellä mökillä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :-)

   Ja muu perhe on luultavasti ainakin vielä ens viikon, mut mä lähden kotiin jo sunnuntaina, koska maanantaina alkaa taas työt. :-(

   Poista
 4. ihania mökkikuvia, mökkeily on vaan ihan must juttu kesässä! :)

  VastaaPoista
 5. Olin tossa noin viikko sitte mökillä nii nyt tuli hirvee kaipuu takas möksälle tätä postausta lukiessa :-D! Mökillä on kyllä niin parasta <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis mökillä olo on aivan ihanaa! Harmittaa, että joudun jo sunnuntaina täältä lähtemään. :-(

   Poista
 6. Kuinka monta kilometriä oikein joudutte ajamaan mökille? :o

  VastaaPoista
 7. oi ihania kuvia oot napsinu! ♥ mökkeily on aivan mahtavaa, ja siitä kesässä melkee onki kyse :)

  VastaaPoista
 8. Teidän perhe vaikuttaa jotenkin niin ihanalta perheeltä kun teette yhdessä kaikkea :) ei todellakaan mikään itsestäänselvyys nykyään :D eihän sitä blogin perusteella voi tietenkään päätellä kenenkään perhe-elämästä paljoa mutta jotenkin vaikutatte tosi idyllisellä perheeltä :)

  VastaaPoista
 9. Sun perheen elämä vaikuttaa just niin ihanan idylliseltä ja ihanalta että ei voi kuin ihailla! <3 Voisitko laittaa vaikka jo seuraavaan postaukseen tuoretta kuvaa siskoistas? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En seuraavaan, mutta eiköhän heistä joitain kuvia tule tuleviin postauksiin! En tiedä vielä. :-)

   Poista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥