torstai 10. heinäkuuta 2014

Meidän piha

...On taas huomattavasti aiempaa mukavampi! Jo aikaisemmin pihalla lojuneiden aurinkotuolien, grillin ja muiden pihakalusteiden lisäksi meidän takapihaamme koristaa nyt uusi (ja hemmetin mukava) kulmasohva! Kävin tosiaan eilen yhdessä iskän kanssa katsomassa meille uutta pihasohvaa ja löydettiinkin lopulta vallan mainio yksilö, joka pistettiinkin sitten heti tilaukseen. Tänään alkuillasta tuli sitten kaks nuorta miestä toimittamaan ne meille kotiin ja päästiinkin sitten heti purkamaan paketit kokoomaan uusi tulokas. Kokoomisen jälkeen järkkäiltiin pihaa vielä muiden kalusteiden osalta, ja enää tuolta puuttuukin käytännössä vain sohvapöytä, joka tuleekin sitten tuohon aurinkovarjon paikalle. Ajateltiin huomenna mennä iskän ja siskojen kanssa sitä jo katselemaan.
Mutta...! Ette varmaan pistä pahaksenne, jos postailen tänne nyt krmh... MUUTAMIA kuvia meidän uudelleen järkätystä takapihasta? Kuvia tuli tosiaan otettua melkoinen määrä, mutta se nyt on aina odotettavissa, kun mut päästää kameran taakse...3232132324324557881222333434332398922167566545434312
Ja kun piha oltiin sitten viimein saatu kuntoon, lähdettiin mä ja Eevi yhdessä äidin kanssa pikaselle kauppareissulle Lippulaivaan hakemaan suklaata, kermavaahtoa ja jätskiä. Iskä oli hakenu jo aikasemmin päivällä viis kiloa tuoreita mansikoita, joten me päätettiin sitten pilkkoa niitä ja dippailla sulaan suklaaseen.
Oli muuten mielettömän ihana istua tuossa uudella sohvalla, syödä niitä suklaalla kuorrutettuja mansikoita ja nauttia auringosta ja hyvästä seurasta. Tätä se on se kesä mun mielestä!

Miltäs meidän piha (ja uusi tulokas) näyttää teidän silmäänne? Tuolta tosiaan puuttuu vielä se sohvapöytä, ja aateltiin Eevin kanssa, että vois suostutella iskää ja äitiä hankkimaan tuonne myös vähän jotain kukkaa. Ruukut ovat jo valmiina, joten ei tarvis muuta kuin kipasta nopeesti kukkakaupassa ja that's it... ;-)

33 kommenttia:

 1. on se sohva postauksen arvoinen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin, että olis kiva postailla tänne myös jotain erilaisempaa. :-)

   Poista
 2. Tämä vähän poikkeaa aiheesta mutta arvelin että osaisit auttaa että missä kauppakeskuksessa toi starbucks on? kun itse asun pohjan-maalla ja sitten kun Helsinkiin kerkeän haluaisin kipaista maistamassa starbucksin kahveja mutta en vain tiedä missä se on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei sijaitse varsinaisesti missään kauppakeskuksessa, vaan Akateemisen kirjakaupan yhteydessä Stockmann-tavaratalon vieressä. :-)

   Poista
 3. Teillä on kaunis takapiha! Muutama kukka selvästi puuttuu, toisivat kivasti piristystä :-) Ai että mä pidän sun blogista, kivoja kuvia, tekstejä ja ihanan simppeli ulkoasu!

  VastaaPoista
 4. ooksä menny katolle kuvaa tota yhtä kuvaa? :OO

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, en sentään. Parvekkeelle. :-P

   Poista
 5. tosi ihanan näköinen toi teidä takapiha! toi sohva on täydellinen:)

  http://mrsglamorouss.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Mistä toi mansikka-astia on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääk, mä en suoraan sanottuna tiedä. Mutta voin kysästä äidiltä iltapäivällä kunhan hän tulee töistä. Hän melko varmasti tietää. ;-) Ilmottelen!

   Poista
  2. joo hyvä jos viitsit ilmottaa! ku oon tollasta etsinyt! :)

   Poista
  3. Joo se on tosiaan Kodin Ykkösestä ostettu! :-)

   Poista
 7. Tosi nätti sohva, mutta ettekö koe valkosta väriä etenkin ulkona yhtään hankalaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai valkoinen on aina valkoinen ja likaantuu todella helposti. Mutta nää meidän sohvatyynyt voi hyvin pestä pesukoneessa ja ne päästävät läpi kaiken veden + ovat homesuojattuja. Me lapset saatiinkin jo moneen kertaan iskältä ja äidiltä kuulla samaa virttä "Tonne sohvalle ei sitten likasilla jaloilla tai rasvasena/öljysenä mennä!". Eli kyllähän tuota joutuu hieman varoa, mutta ei se ole meille kovinkaan suuri ongelma. :-)

   Poista
 8. milloin teet sen lupaamasi postauksen kirppisostoksista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En sieltä kun kaks juttua ostanut ja postailen niistä kyllä ajallaan. :-)

   Poista
 9. Ketä kiinnostaa sun paritalos piha? Eikä tota voi ees pihaks sanoo kun siellä ei oo nurmikkoo tai kasvin kasvia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensinnäkin tämä ei ole paritalo. Toiseksi, ilmeisesti usempaakin on kiinnostanut, ja kolmanneksi nurmikko ja kasvit eivät ole niitä ainoita juttuja, jotka tekevät pihasta pihan. :-)

   Poista
 10. No on hieno sohva mut en mä nyt varmaan omasta pihasta tekis postausta. :P

  VastaaPoista
 11. Tosi kivan näköinen piha, mutta muutamaa kasvia kaipaisin mäkin ehkä :)

  VastaaPoista
 12. teillä on aivan ihana piha & tuo sohvakin on aivan upea! :--)

  VastaaPoista
 13. Kivan erilainen postaus :) Ja sohva on erittäin kivannäköinen!

  VastaaPoista
 14. Tosi kiva postaus ja vähän ylempiä kommentteja lukeneena niin itse asiassa mie oon hyvinkin utelias näkemään millaisia pihoja ihmisillä on ja miten ne niitä koristaa .. :D On se valkoinenn kyl arka väri sohvassa kun sohvassa mutta aina niin tyylikäs! :)

  VastaaPoista
 15. Oon aina jotenki kuvitellu että asuisitte omakotitalossa! Tai siis tuon takapihan perusteella näyttäisi rivitalolta tms? :-)

  VastaaPoista
 16. IHANA sohva kerrassaan!*_*

  VastaaPoista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥