keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Uutta "vanhan" tilalle

Jeps näin on tosiaan päässyt käymään - nimittäin mun talvikenkien kanssa!
Mun pari kuukautta vanhat Mekasta ostetut talvisaapikkaat sanoivat itsensä irti tossa joulun tienoilla. Niiden pohja tosiaan rupesi murenemaan pilalle, joten tänä iltana olikin sitten aika lampsia Espoon keskukseen kyseiseen liikkeeseen kuitin kanssa niitä palauttamaan. Sain valita tilalle samaisesta liikkeestä toiset kengät ja päätös ei tällä kertaa ollut ollenkaan vaikea. Silmääni pisti saman tien UGG-malliset (feikit) talvikengät, jollaisia ihailin jo Kaislalla vajaa kuukaus takaperin (tosin eri värisinä). Nää kengät omaavat mun mielestä erittäin söpön ulkomuodon sekä sen lisäksi ehkä talvikenkien pääominaisuuden - erittäin lämpimän sisuksen. Siksi ne loppujen lopuksi päätyivätkin kassalle parinkymmenen kokeiluminuutin jälkeen.45453544334 Hintaa näiltä ihanuuksilta löytyi normaalisti 100€, mutta nää oli tällä hetkellä -20% alennuksessa. Sen lisäksi saatiin nämä ns. vaihtokaupan avulla, eli maksoimme näistä n. 16€ erotuksena edellisten kenkien hinnasta. Itse oon näihin aivan rakastunut enkä malta oottaa vesisateiden loppumista, jotta nää pääsisivät kunnolla käyttöön. Jospa viikonloppuna paistais aurinko, niin pääsis nää jalassa sitten uloskin kuvailemaan!
534534 Tää päivä sujui muiltakin osin ihanissa merkeissä. Lähettiin Jennan kanssa suoraan koulusta kohti Omppua ja päädyttiin heti alkupuolella Robert's Coffeeseen nauttimaan suklaiset Robert's Mochat! Tuli siinä juteltua hetki jos toinenkin, jonka jälkeen sunnattiin muutamiin meikkilikkeisiin ja vaatekauppoihin pyörähtämään. Mitään ei tällä(kään) kerralla onneksi mukaan lähtenyt.
Nälkä pääs yllättämään sen verran, että poikettiin vielä meidän molempien ihannoimassa ruokapaikassa, Wok Upissa, syömässä wokit. Tällä kertaa otettiin molemmat lasten annokset, jotka nekin olivat ihan törkeen täyttävät. Syönnin jälkeen lähdettiin ihan ähkyinä käymään vielä Cittarissa, jonka jälkeen porukat kävi mut sitten Ompun bussipysäkiltä nappaamassa ja lähdettiin yhessä viemään Eeviä treeneihin ja hakemaan mulle noita uusi talvitöppösiä.

Ilokseni olen tässä pistänyt merkille, että viime aikoina raapustamani mielipidepostaus on aiheuttanut todella paljon keskustelua niin täällä blogissani että myös sen ulkopuolella. Ihan mahtava juttu! On ollut todella ihanaa saada niin piristävää palautetta teiltä lukijoilta, sekä sitten toisaalta myös niitä omia, vakavia mielipiteitänne. Tää sai mut todella miettimään, että vois noita pohdiskeluja ja mielipiteitä esitellä täällä blogissa useemminkin, sillä hirveesti ne näyttävät herättävän kiinnostusta ja puhuttavaa. Oon yritellyt vastata kaikkiin saamiini kommentteihin, mutta tää blogger jollain tapaa nyt tilttaa, eikä julkaise niitä vastauksia (en siis ole ignoorannut teitä viimeisimpiä kommentoijia). Noh, jospa se kommenttiboksi nyt jossain vaiheessa antais mun lisäillä sinne viimeisetkin kommentit!

Mites on teilläpäin lähtenyt arki näin loman jälkeen käyntiin? Kenties yhtä kömpelösti kuin meikäläisellä, joka nukkui heti ensimmäisenä koulupäivänä tunnin pommiin?

PS. On muuten ihan törkeen ihanaa olla ihan upouudessa koulussa! En oo kertaakaan elämäni aikana opiskellut uudessa koulussa, vaan ainoastaan vanhoissa (home)kouluissa, jotka alkoivat jo väkisinkin käydä hermoon. Vihdoin ja viimein päättyi meidän lukion (ja yläasteen) evakko ja päästiin palaamaan ihan uuteen ja moderniin koulurakennukseen. Antaa taas kummasti puhtia koulupäiviin!

30 kommenttia:

 1. Missä lukiossa oot? :)

  VastaaPoista
 2. Oon itekki pariin otteeseen katellut tollasia kenkiä mut en ainakaa vielä oo ostanu, mut ai että ku noi on söpöt ja varmasti lämpimät :3

  VastaaPoista
 3. Oi kun ihanat!
  Onko lukio muuten rankkaa? Ja miten siellä menee ne kokeet? Kuinka usein niitä on ja onko niitten kokeiden lisäksi ne kirjoitukset ja miten be kirjoitukset eroaa normi kokeista? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On lukio kyl rankkaa, mut ku jaksaa tsempata ja lukee ni sielt kunnial myös sit abivuoden jälkeen lähtee. :) Joka jakson lopussa on koeviikko, jolloin sulla on kokeet kaikista niistä kurssiaineista, jotka sulla on siinä kyseises jaksos ollu. Keskimäärin siis 5-6 koetta (voi olla vähemmän tai enemmänki, riippuu ihan sun valinnoista). Kirjotusten lisäksi on myös koeviikot. Kirjotuksissa tentataan sun koko lukioajan kursseihin keskittyvää osaamista niist tietyistä aineista, jotka kirjotat. Niissä on paljon laajemmat tehtävät (paljon esseitä) ja niihin kirjotuksiin pitää kyllä lukea tosi pitkään, jos haluaa pärjätä hyvin. :) Tässä nyt tämmöne tiivistetty selitys. :D

   Poista
 4. kannattaa varoa, noi kengät menee tosi huonoon kuntoon, kun toi napin yläpuolella oleva "läppä" alkaa kääntymään rumasti :( nätit on muuten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti mun kenkulit ois poikkeus. :S

   Poista
 5. Mä olin just homelukios ja muutettiin barakkeihin nyt tammikuus ja se on vaikuttanu opiskelumotivaatioon just päinvastasel taval :/ siel ei oo viel ees luokas kaikille penkkejä ja kauheen kylmä. Lisäks se maalin haju ja rakennustyömaa haittaa eikä entises koulus ollu mitään ongelmia. Myös bussil on vaikee kulkee tonne uuteen paikkaan

  VastaaPoista
 6. Mä oon ihan lukion alusta asti saanu olla puolittain uudessa koulussa :) meillä siis laajennettiin tätä rakennusta ja toi uus puoli on ihan mahtava (ja kylmä ainaki talvella)!

  Mä oon kans ettiny tollasia talvikenkiä jokaikisestä kaupasta mut en oo vielä missään sellasii nähny....Pitää jatkaa ettimistä nyt ku on luvattu yli -10 asteen pakkasia eikä mulla vielä(kään) oo kunnollisii talvikenkii...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa. :) Joo tänää menin consseissa kouluun ja varpaat kyl jääty kotimatkalla inhottavasti... Ne talvikengät alkais tosiaan olla hyödyllinen ostos! :D

   Poista
 7. Voiii oisit kertonu niistä sun uusista kynsistäkin!❤️

  VastaaPoista
 8. Mut aivannnn ihana postaus rakastan sua ja sun kirjotustyulii, ulkonäköö ja kaikkeee sussa ja sun blogissa oot oikeest varmaa se mun päivän piristys ku luen sun blogii ❤️ Ja katon sun kuvii ja luen askii et tiiä kui ihana oot ❤️

  VastaaPoista
 9. toi mocha näyttää niiiiiiiiiiiiiiiiiin hyvältä en kestä

  VastaaPoista
 10. Vitsi löysin just sun blogin ja jotenkin jäin vaa selailee näitä postauksia! :) Varsinkin toi itsetunto-postaus, herranen aika miten pysty samaistumaan! Ite oon 182cm ja vielä 2vuotta sitten aivan langan laiha, mut nyt saanut painon tasaantumaan. Kävi vain mielessä että teetkö minkäänlaisia mallintöitä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva kuulla! :)

   Ja en tee minkäänlaisia mallintöitä.

   Poista
 11. Siis mulla kävi silleen että heti tokana koulupäivänä nukuin 2 tuntia pommiin ...

  VastaaPoista
 12. Minkä kokoinen jalka sulla on?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 38-39. Mun pituseks onneks aika siro! :D

   Poista
  2. Onpa kyllä tosi pikkuinen pituiseksesi! Itse olen 178 cm ja kengänkoko 41-42 (korkkareissa 41). Muuten jalka onkin sitten tosi kapea, joten en pysty käyttämään esim. avokkaita ollenkaan kun ne ovat järjestään liian leveitä.

   Poista
 13. Voiks feikki uggitki olla noi kalliit :O Ja onks nois kengis oikeet lammasta? Mut kyl noi on ihanat :) <3 Itekki kokeilin ton mallisia uggeja mut ei jotenki vaa sopinu mulle :/ nii ostin sen perus lyhyt vaaleen ruskeen. (Ja sua kiinnosti varmaa aika paljo :DD )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ne. Ja juu tää sisus on ihan oikeeta lampaan karvaa/villaa. :D Niin ainakin muistelisin!

   Poista
 14. Eiks ois kiva tehä mallintöitä? :)
  Ja miksei sun kavereista ikinä näy kuvia täällä?

  VastaaPoista
 15. Ihanat kengät! ♡

  Onko teidän perheellä ensi kesänä tiedossa mitään ulkomaanmatkaa? :)

  VastaaPoista
 16. Ihanat kengät!! itelläki on täs ollu talvipopot hankinnassa nii kiva saaha tämmösiin vinkkei tähän :) ootko muute kerenny viel kuvailla videoita sillä uuella kamerallas?

  VastaaPoista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥