keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Joskus on pakko pitää taukoa

Mua harmittaa tällä hetkellä ihan älyttömästi. Kaikki ongelmat tuntuvat kasaantuvan yhteen kasaan just tällä hetkellä, eikä mielessä pyöri minkäänlaista positiivista kirjoitettavaa. Lupailin teille viikko sitten vastauspostauksen esittämiinne kysymyksiin, jonka oli tarkoitus ilmaantua tänne viime viikonloppuna. Mutta kuten huomata saattaa, ei niin ole käynyt. Mulla on tähän kuitenkin ihan oikea syy. Mulla nimittäin on tällä hetkellä tosi rankkaa niin koulussa kuin sen ulkopuolellakin ja henkilökohtaisista syistä mun on hyvä pitää vähän taukoa postailusta. En halua puhua niistä täällä sen enempää ja toivonkin, että te sen ymmärrätte ja osaatte olla kyselemättä ja utelematta liikaa. Tän tauon pitäminen ei ole mun mielestä todellakaan kivaa, sillä oon kuvaillu teille tänne kuvia mm. uusista ostoksista, jotka enemmän kuin mielelläni esittelisin teille täällä jos vain jaksamista riittäisi.
Harmittaa tosiaan myös se, etten pystynyt pitämään "lupaustani" sen vastauspostauksen ilmaantumisajankohdan kanssa, vaan sekin lykkääntyy. Ja tosiaan sen lisäksi, että mulla on ongelmia/voimia vieviä asioita koulun ulkopuolella, alkaa mulla ens viikon tiistaina koeviikkokin, johon valmistautuminen ei ole kunnolla päässyt vielä edes alulle. Ei olis kyllä "parempaan" paikkaan voinut tuokaan pänttäysviikko osua ja se vähentääkin mun mahdollisuuksia postaamiseen entsestään. Mä kuitenkin lupaan, että heti kun jaksamista riittää, niin tuun teille tänne kirjottelemaan ja toteuttelemaan vihdoin ja viimein sen vastauspostauksenkin. Oon tosi pahoillani, mutta nyt mun on pakko olla hetki ilman blogia ja keskittyä selvittelemään hieman omia ajatuksia ja valmistautumaan koeviikkoon (mutta tottakai julkaisen kommenttejanne silti). Toivon todella, että ymmärtäisitte ja mun ei tarvitsisi vastata kymmeniin "Millon tulee uus postaus?" -kysymyksiin. 
1212 4479798

29 kommenttia:

 1. itse ainakin bloggaajana ymmärrän tilanteen...sillä itsekkin pidin tauon kun tuntu ettei elämästä sillä hetkellä tullut yhtään mitään! Tsemppiä sulle, oot fiksu ja ihana tyttö selviit kyllä:)!

  VastaaPoista
 2. hirveesti voimia sulle ihana ♥ me ootellaan iha maltilla täällä, ei me mihinkään hävitä :)

  VastaaPoista
 3. Joskus on ihan hyvä pitää taukoa ja selvittää omaakin elämäänsä ilman että tarvii muista asioista stressata :) toivottavasti saat asiat kuntoon ja tsempit koeviikkoon!

  VastaaPoista
 4. tsenppii, hoidat nyt koeviikon pois alta ni ehkä muutki ongelmat on jo sit vähä lieventyny :) postauksia tuut tekee heti ku sul on sellanen olo et jaksat

  stay strong

  VastaaPoista
 5. Keep your head up keep your heart strong!! :) Paljon onnea koeviikkoon!!

  VastaaPoista
 6. Älä syytä itseäsi jos elämässä on tällähetkellä liian raskaita asioita bloggaamisen tiellä! Me ymmärretään varmasti, koska sun oma hyvinvointi menee tottakai blogin edelle! :) hurjasti voimia ja jaksamisia sinne <3

  VastaaPoista
 7. Tottakai me ymmärretään ja hyvää jaksaa aina odottaa :) ♥ toi kuva on niin upee, värit, sun asu, toi nuttura, ihana hymy ja tausta, kaikki :3 senki täydellisyys haha ♥ :3

  VastaaPoista
 8. Älä ota stressiä blogista, se saa luvan väistyä sillon kun elämässä on niitä "huonompia aikoja". On ymmärrettävää, että aina oma jaksaminen ei riitä, sillon on hyvä antaa itelleen aikaa ja tilaa. Paljon halauksia sinne<3

  VastaaPoista
 9. Tsemppiä!♥ Kyllä me täällä ootellaan:)

  VastaaPoista
 10. Mistä nuo sun kuvassa olevat farkut on? :)

  VastaaPoista
 11. tsemppiä sulle! mullakin on tauko tehnyt hyvää ja voin kertoa että kerran bloggari, aina bloggari joten kyllä sä vielä sen inspiksen ja ajan jostain löydät ja palaat tänne blogimaailman puoleen :)

  VastaaPoista
 12. Tsemppiä ihan hirveesti ♥ Kyllä kaikki muuttuu vielä hyväksi :) Ja me jaksetaan kyllä oottaa, niin kauan kun tarvitsee ♥

  VastaaPoista
 13. voimia sinne:)! kyllä me postauksia jaksetaan oottaa, take your time

  VastaaPoista
 14. ymmärrän, voimia sulle ! ♥ ihana toi kuva tossa ♥

  VastaaPoista
 15. Todella paljon tsemppiä ja iisot halaukset ♥ Joskus on hyvä pitää taukoa :) ja totta kai me jaksetaan odottaa uusia postauksia!

  VastaaPoista
 16. mitäpä sitä lisäämään noihin edellisiin kommentteihin:)! hirmusesti tsemppiä ja voimia, älä ota stressiä blogista!!

  VastaaPoista
 17. Täältäkin tulee ymmärrystä sinnepäin. Itsellä myös on ollut ja on edelleen rankka jakso elämässä ja se näkyy kropassa ja mielessä. Onneksi ei aina tarviikkaan jaksaa ja elämässä tulee iloja ja suruja. On hyvä että osaat hellittää oikeeseen aikaan tahtia ja laittaa asioita tärkeysjärjestykseen. Kulunut fraasi, mutta sitäkin todempi: Kaikki järjestyy aikanaan. :)<3

  VastaaPoista
 18. Tsemppiä sulle koulun ja kaiken muunki kanssa! :-)

  VastaaPoista
 19. Kiitos jokaiselle teistä! Ootte aivan ihania. <3

  VastaaPoista
 20. Onko kukaan koskaan sanonut sinulle, että sinussa on aika paljon samaa näköä kuin Kenzassa? Olet todella kaunis. :)

  VastaaPoista
 21. Kyllä jokainen järkevä ihminen varmasti ymmärtää! Toivottavasti piristyt kuitenkin vanhojen tansseihin mennessä, sitä kun oot niin innoissas odottanut :-) Voimia, mistä ikinä sitten onkaan kyse!

  VastaaPoista
 22. Varmasti moni joka lukee sun blogia niin odottaa aivan varmasti enemmän sitä hetkeä kun olet iloinen ja jaksat ihan oikeasti kirjoitella tänne eikä niin että se olisi jotain pakkopullaa :) tän blogin kirjoittamisen pitää olla mukava harrastus eikä siitä pidä ottaa stressiä :)! Ihan varmasti asiat tulee vielä selviämään ja tsempiä kokeisiin on aivan täysin ymmärrettävää että tässä kohdassa blogi saa hetken odottaa ja postailet kun siltä tuntuu :)! Oot upea tyttö !

  VastaaPoista
 23. Kaikki varmasti ymmärtää, että sinunkin elämässä on paljon muita asioita kuin blogi. :) Voimahaleja sinne! :) <3

  VastaaPoista
 24. Paljon jaksamisia! Toivottavasti kaikki kääntyy parhain päin. :D

  VastaaPoista
 25. voisipa olla tukena .. :/ inhottavaa varmasti mutta kaikella on tarkoitus ja jos tuokin vaan lujittas sua... :)

  VastaaPoista
 26. Mikä sun instanimi on? :)

  VastaaPoista
 27. tämmönen off topic, mutta sulla oli vähän aikaa sitten instagram kuvassa sellaista pinkkiä huulipunaa ja sanoit sen olevan natural coden niin viittitkö kertoo vielä sen tarkan sävyn? (-:

  VastaaPoista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥