keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Hiljaiseloa perjantaihin asti

Päätin tänään todellakin vaan kipasta täällä ilmoittamassa, että postauksia tulee aikaisintaan perjantaina! Mulla on koeviikko meneillään, joten kiirettä pitää. Olkaa siis kärsivällisiä - jaksatte kyllä varmasti perjantaihin asti odottaa!

Tsempit muillekin koeviikkolaisille. <3
433 69245433434

41 kommenttia:

 1. uh joo tää koeviikko on ihan yhtä tuskaa et ymmärrän kyllä hyvin ettet kerkiä postailemaan! DD: tsemppiä sullekkin, mulla huomenna vika koe ja se vaikein; pitkän matikan.. :s oot ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep mut yritetää pinnistää! :D Kiitos paljon sulle. <3

   Poista
 2. Mulla alkaa maanantaina.... viis koetta cant wait! <\\3

  VastaaPoista
 3. Meikäläiselle koeviikot oli ihan juhlaa ko ei tarvinnut ko tehdä kokeet :) Pahemmin en ole jaksanut lukea, mutta ällän papereilla mentiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on onneks niin ettei koeviikolla oo muuta koulua ku itse kokeet.. Luojan kiitos. :D

   Poista
 4. onks sul lyhyt vai pitkä matikka? mitkä on ollu kurssinumerot? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mul on lyhyt matikka ja kurssinumerot ollu 8 ja 9 tähän mennes. :)

   Poista
 5. Ihan random kehu, mutta sulla on ihana käsiala! :)

  VastaaPoista
 6. Katoin kans et kiva käsiala! D:

  VastaaPoista
 7. Eka koe tänään ja seuraava perjantaina :) ihan kiva et välil on tällasiiki jaksoi et on vaan pari koetta!

  VastaaPoista
 8. Te tuutte näköjää vähä jälessä verrattuna meihi, meillä nimittäi oli koeviikko kaks viikkoo sitte :)onneks siitä selvitty.... mutta joo onpas sulla sievä käsialakin, ootko missää huono oikeesti :D ehottomasti yks mun lemppari blogeista kyllä tämä, joten ikävähä täs jo melkei tulee :o :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha aijaa. :) Oon huono vaikka missä! Mut kiitos... :3

   Poista
 9. mikset julkase kaikkia kommentteja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilma ei kestä sitä kun kaikki ei pidä siitä tai jumaloi hänen ulkonäköään, joka on mun mielestä aika naurettavaa. :-D ei kannata yleistää. En ymmärrä muutenkaan miksi Vilmaa nostetaan kun jollekin jalustalle "kauneutensa" vuoksi, koska on miljoona muuta paljon kauniimpaa kuin Vilma. :D:D

   Poista
  2. Ööö? Mä en puhu nyt pelkästään mistään haukkumis kommenteista muhun liittyen vaan ihan muihinkin juttuihin liittyen. Rauhotu hyvä ano. :) Mä en kyllä kaipaa minkäänlaista jumalointia itteeni kohtaan, älähän liiottele siis. :)

   Poista
  3. Internetissä valitettavasti tulee aika paljon asiattomia kommentteja mihin tahansa blogiin, oli kirjoittaja kaunis, viisas, vanha tai nuori. Mun mielestä on ihan mukavaa, että niitä vähän moderoi.

   Lisäksi useat lukijat varmaan käyvät lukemassa tätä blogia, koska pitävät siitä. Siksi siis kehut Vilmaa kohtaan. Ne jotka eivät tästä pidä, tuskin ovat yhtä aktiivisesti lukemassa ja kommentoimassa.

   Henk. koht. mun mielestä kellään ei tulis olla myöskään tarve valittaa ja verrata ketään muihin ihmisiin, ihan sama kuka on kyseessä.

   Poista
  4. Mun kysymys ei liittynyt mitenkään ulkonäköön ja oli muutenkin täysin asiallinen kysymys. Toisen samantyyppisen kysymyksen julkaisit, näyttää olevan tossa alempana. Jos et johonki halua vastata niin miksi et sano että et halua sanoa? Kysyin sitä paitsi vaan matikan numeroitas, onhan se toki erittäin salaista..

   Poista
 10. Haluun kans kehuu että sulla on ehkä kaunein käsala mitä oon nähny :D t. Harakan varpailla kirjoittava

  VastaaPoista
 11. kumpi matikka sulla on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lyhyt... Ärsyttää ku koe meni aikas huonosti. :/

   Poista
 12. Mulla kans koeviikko menossa, tänää oli eka koe, ruotsi, ja tästä nyt jokapäivä ens viikon torstaihin asti koe... huh! Ei aita ku tsempata ja lukea vaan. Mut sulla on kyl tosi ihana käsiala!! :-)

  VastaaPoista
 13. Sulla ei oo aikaa postailla mut silti aikaa riittää kommenttien vastaamiseen? :D okei tiiän et postauksen kirjottaminen vie aikaa ja kaikkee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luuletko tosissas, että noi kaks on sama asia? Yhteen kommenttiin vastaamisessa mulla menee keskimäärin 10-60sek ja postauksen tekemiseen monia tunteja. Vähän voi niitä aivoja käyttää. :D

   Poista
  2. Vastaat vähän törkeästi joihinki kommentteihin..
   Ei kaikki voi tietää miten paljon aikaa kuluu postauksen tekoon. Oikein pisti ärsyttään tuo sun kommentti koska tää kys. ano ei edes ollu mitenkään ilkeä.

   Poista
  3. No mutta mua ihmetyttää suuresti, ettei ihmiset automaattisesti ymmärrä noiden kahden eroa. Postauksessa on huomattavasti enemmän tekstiä kuin yhdessä kommentissa + kuvaamiseen ja ylipäätään postausidean keksimiseen käytettävä aika. Ja miksi kyseinen anonyymi tulee edes ihmettelemään tuollaista asiaa, jos hän kerta ilmoitti tuossa tietävänsä postaukseen menevän aikaa? En ihan ymmärrä. Tarkoitus ei ole vastata ilkeästi, mutta joskus vaan oikeesti ihmetyttää joidenkin ihmisten ajattelutavat tämmöisistä asioista. :)

   Poista
  4. en kyllä itekkää tajunnu, miksi eka ano tuon kommentin kirjotti, ku vastas heti omaan kysymykseen? :-D

   Poista
  5. Jos tää ano ei vaan tajunnu kuinka paljon aikaa menee yhteen postaukseen. Joka tapauksessa vaikka kommentti oiski vähän negatiivisempi niin ei kannata provosoitua ja heittäytyä itse ilkeäksi. Mutta tosiaan ekan anon kommentti ei mun silmiin ole ilkeä vaan neutraalia ihmettelyä..

   Poista
 14. itelläki koeviikko :( mutta kyllä tästä selviää! ja ootan edellee että julkaset jonkun piirroksesi tänne, ku oot sanonu että joskus sen teet! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm... Ehkä. :D Tsemppiä sulle koeviikkoa varten!

   Poista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥