torstai 19. syyskuuta 2013

19.9. - Jo kolmas vuosi yhdessä

3 vuotta 00887893 vuotta 0157683 vuotta 0178793 vuotta 0257683 vuotta 038893 vuotta 033893 vuotta 046897Instagram on hyvä tietotoimisto ja senpä takia ainakin jotkut teistä melko varmasti tietävätkin jo mistä mahtaa oikein olla kyse - oltiin nimittäin eilen Markuksen kanssa juhlistamassa meidän kolmatta vuosipäivää (joka tosin virallisesti on vasta tänään)! Aloitettiin ilta leffassa käynnillä, jonka jälkeen paineltiin Stockmannin vieressä sijaitsevaan La Famiglia -ravintolaan. Koko ilta oli onnistunut ja hyvä ruoka hyvän leffan jälkeen kyllä kruunasi kaiken. Sitä sai taas hetken pysähtyä miettimään, että ollaan me kyllä aikamoisia kun jo kolme vuotta yhteistä taivalta takana ja näin nuoriakin vasta. 
Anyway! Ravintolassa tilasin ittelleni melkoisen maukkaan katkarapupastan, joka oli kyllä todella hyvää! Jopa niinkin hyvää, etten jälkkäriäkään jaksanut enää ruveta tilailemaan. Luin jälkiruoka-listan kyllä pariin otteeseen läpi ja mielessäni kuolasin niille kaiken maailman jäätelö- ja suklaakakkuannoksille, joita siellä oli tarjolla. Leffaherkkuina toimivat sipsit vaan veivät ikävästi nälkää sen verran, että pääruoka sai jäädä siltä illalta viimeiseksi ruoka-annokseksi. 
Yhdeksän jälkeen lähettiin sitten rättiväsyneinä ja masut täynnä laahustamaan kotiin päin. Oli pakko napsia muutamia kuviakin tuosta Helsingin "yöstä", vaikkei niillä varsinaisesti mitään virkaa tässä postauksessa olekaan. 

...Mutta jos voisin yhdellä sanalla kuvailla eilisiltaa, se olisi täydellinen. Mulla oli oikeesti täydellinen ilta ja kaiken kukkuraksi huomasin taas omistavani maailman täydellisimmän poikaystävän. <3

Nyt on kuitenkin pakko taas köpsähtää pienille päikkäreille. Oon ihan silmät ristissä täällä kahdeksan tunnin koulupäivän jälkeen ja mahakin murisee jo siihen tahtiin, että kohta vois syödäkin jotakin. 
Hirrrrmu kivaa loppuviikkoa siis teille kaikille!


Ps. Oon tässä yrittänyt hirveesti tulla tänne kirjottelemaan kaikenlaista, mutta koulu ei millään viitsi antaa periksi. Tiedoksi siis teille, jotka kyselette nyt jälleen uusien postausten perään, niin niitä tulee sit kun tulee. En voi millään postailla nyt päivittäin. Viidet kokeet, joihin täytyy lukea + läksyt, esitelmät yms niiden lisäksi. Pikamoikkailut taitavat olla niitä tulevien muutamien viikkojen postaussisältöä, ellen mitään sen suurempaa kykene tänne taikomaan. Kärsivällisyyttä siis peliin vaan ja jaksamisia muillekin koeviikkoon valmistautuville!

43 kommenttia:

 1. Hyvää jaksaa odottaa :3 Ja voisiks tehä susta ja Markuksesta jonkun kuvapostauksen ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekisin mielelläni, jos Markus vaan suostuis tulla kuviin... :D

   Poista
 2. vitsi, voisit kirjoittaa jonkinlaisen "rakkaustarinan" sun ja markuksen tapaamisesta ja näistä kolmesta vuodesta :) olisi niin ihanaa luettavaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti olisi, mut en tiedä viitsinkö. :D

   Poista
 3. Mikset laittanut teistä kahdesta kuvia? Teistähän tää postaus kummiski kerto..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska Markus ei halunnut, että otan hänestä kuvia ja en mä sitten viitsinyt siellä hirveesti itteenikään ruveta kuvailemaan. :D

   Poista
 4. Vai että ihan omistat:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miks _aina_ joku tarttuu tähän? En tarkoittanut sitä ihan noin kirjaimellisesti, mutta luultavasti suurin osa tajusikin sen... :)

   Poista
  2. Okei sori pomppas vaan silmään. Onnea teille!

   Poista
 5. Kyllä te vielä eroatte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta! :D Hahah en jaksa välittää.

   Poista
  2. Tietysti ainakin sillonkun jompi kumpi kuolee. Eivaan, kuullostaa tosi ihanalta teidän ilta ja sun blogia on kiva lukea. :)

   Poista
  3. Jee kiva kuulla, kiitos! :)

   Poista
 6. Minkä leffan kävitte katsomassa? Ja onnittelut teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmonen ku Luukaupunki. :) Ja kiitos paljon!

   Poista
  2. Etkö sä käyny jo kattoamssa sen siinä demin palkinto näytöksessä? :o

   Poista
  3. Mun piti käydä joo! Mut se peruuntui sillon. :( Ne lähetti sieltä mulle sitte kaks lippuu postissa, jotka kävivät mihin tahansa Finnkinon näyttämään Luukaupunki-leffaan tietyn ajan sisällä. :)

   Poista
 7. Mikä oot instagramissa

  VastaaPoista
 8. Ihanaa kun joillakin menee noin hyvin:)ja onnea vielä täältäkin:)

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Eikö sua välillä harmita kun vietät ns. ne nuoruusvuodet parisuhteessa? Tarkoitan että koko aika vain sen saman ihmisen kanssa, sama seksikumppani ym. eikä mitään vaihtelua että eikö se ala kyllästyttää ja aina pitää ottaa se toinenki huomioon :D Tai toivoisitko joskus että olisit sinkku? En sano tätä millään paghalla mietin vain tätä kun itse olen sinkku enkä tälllä hetkellä luultavasti pystyisi parisuhteeseen juuri noiden asioiden takia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei harmita oikeastaan ikinä! Mun mielestä on ihanaa, että on aina se yks sama henkilö tukena ja turvana. Mä en kaipaa minkäänlaista vaihtelua. Joskus huonompina aikoina toivoisi ehkä olevansa sinkku, mutta se tunne tulee kyllä vastaan useimmissa suhteissa. Se ei kuitenkaan ole mikään oikea/todellinen tunne, vaan tunne, joka helposti vihaisena riitojen aikana tulee mieleen. :)

   Poista
  2. mitä hittoa.. jos jotain ihmistä rakastaa niin miks tarttis monia seksikumppaneita what..? XD

   Poista
 11. Vau onnee tosi paljon!! :)Muuten onko sulla lyhyt vai pitkä matikka? :D

  VastaaPoista
 12. Voooi onnea teille :3 Ootte niin sulosia yhdessä!

  VastaaPoista
 13. Mä mietinaina noita "eikö harmita viettää nuoruus suhteessa?" Kaikkia ei vaan kiinnosta känniörväilyt ja yhdenillanjutut :D
  Onnea :)

  VastaaPoista
 14. kolme vuotta on kyllä melko pitkä aika noin nuorena :) ootte tosi sulosia yhessä!

  VastaaPoista
 15. Miks teillä meni silloin yhdessä vaiheessa poikki? Eiks ollu aika pitkä taukoki? Ajattelitko että palaatte vielä yhteen vai menetitkö toivon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei oltu edes kuukautta tauolla. Se on muutenkin meijän oma asia enkä ala täällä siitä kuuluttelemaan. :)

   Poista
  2. kaikkee sitä täällä kyselläänkin... mutta onnea paljon, ootte suloisia! :3

   Poista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥