sunnuntai 25. elokuuta 2013

Blogini virallinen Facebook-sivu!

... Infoa toisensa perään! Oon eilisiltana tehnyt blogilleni virallisen facebook-sivun, jonka ajattelin tehdä kun 1000 lukijaa täyttyy. Kyseiselle facebook-sivulle päivittelen kaikenlaista blogiin liittyvää infoa sun muuta (ja ehkä joskus myös jotain, mitä en blogiin kirjoittele). Se on kanssa halutessaan yks helppo tapa pysyä ajantasalla tämän blogin asioista, postauksista yms. 
Jotkut tarkkasilmäiset ehkä jo huomasivatkin, että blogini yläreunaan aivan bannerin alapuolelle on ilmestynyt kohta "Facebook". Klikatkaa sitä ja pääsette sivulle nopeasti ja vaivattomasti (tai vastaavasti TÄSTÄ). Blogini nimi "Just Be Yourself" kun ei mikään järin uniikki ole, hukkuu se pelkässä facebookhaussa muiden yhteisöjen joukkoon. Siksi helpoin tapa päästä sivulle on kirjoittaa osoitteeksi www.facebook.com/jbyvilma tai vastaavasti napata kyseinen sivu täältä blogistani.
Tykätessäne sivustani saatte sitten kaikki päivitykseni omalle etusivullenne ja pysytte tälläkin tapaa helposti ajantasalla erilaisista blogiani koskevista asioista. Eli nyt siis vaan kaikki halukkaat tykkäämään! <3
fb45345

12 kommenttia:

 1. Mistä toi paita on mikä sul on pääl tos fb-sivun profiilikuvas? :) ihana!

  VastaaPoista
 2. mitenkäs hemmetissä sun blogis on saanu yli 1000 lukijaa? pelkkää massaa alusta loppuun. Just Be Yourslef... niin ainakin miljoona tuon nimistä blogia ja tpaitaa ja kuvatekstiä. Et yhtään enmmän tavallista voinut ottaa? esittelyssä kerroit että blogisi kertoo ihhhann tavallisesta tytöstä joka ehottomasti rakastaa shoppailua. MITÄ VITTUA? tuo ja 1000 lukijaa? joku on mennyt nyt kyllä vinoon, ihan tosissaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näköjään blogini on monen mieleen juuri tällaisena. :) En mä nyt sanois, että mikään ois mennyt vinoon. Jos et itse pidä blogistani/blogiani yli 1000:n lukijan arvoisena, ei se tarkoita etteikö joku muu voisi pitää. :)

   Poista
 3. ja se vielä että oot sä kyllä hirmu kaunis ! t. arvostelija ano

  VastaaPoista
 4. Sun pitäis hakee malliks ! Vaikutat tosi luonnoliselta kameran edessä ja sun kuvia on kiva kattella. Mistä ihmeestä saat rahaa ostella juttuja o:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!

   Nyt oon saanu rahaa mm. just siitä, että tein kesällä viis viikkoa töitä ja tienasin sillä rahaa. :)

   Poista
 5. miten tohon on tullu toi ()tykkäsin ja () luin-juttu :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis sehän on ollu siinä jo iät ja ajat. :O

   Poista
 6. Oliko se viininpunainen uusi neule ihan uutuuksia, kun en löytänyt H&M:n sivuilta.. :/ Et jos ei ole vielä sinne tullut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en itseasiassa tiedä! Saattaapi vaikka ollakin. :O

   Poista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥