perjantai 26. heinäkuuta 2013

Ongelmia Bloggerin kanssa

Ette voi kuvitellakaan sitä turhautumisen määrää, kun eilen kuvailin teille kolmen tunnin ajan edellisen postauksen yhteydessä 'lupailemaani' ylläripostausta. Latasin kuvat koneelleni ja kaikki sujui siinä asiassa täysin ongelmitta, kuten aina. Blogger-tililleni kirjautuessani huomasin kuitenkin blogini etusivun näyttävän jokseenkin erilaiselta. Gadgettien tekstit olivat täysin erilaiset kuin normaalisti (alla olevassa kollaasissa ylempänä näkyy normaali fontti ja alempana tämä epänormaali). Kuitenkin kirjauduttuani tililtäni ulos ja mentyäni blogini etusivulle uudelleen, fontit näyttivät aivan normaaleilta (eli siis siltä, miltä teille lukijoillekin).
Lisäksi gadgettien reunoihin on ilmestynyt tuommoiset "muokkaa"-merkit, joita ei oikeasti siinä pitäisi olla (näkyvät siis kuvien oikeassa reunassa). Mulla ainakin aina aikaisemmin gadgettien muokkaus on onnistunut vain "Ulkoasu"-kohtaan mentäessä.
Noh, eipä tässä vielä mitään. Klikatessani kohtaa "Uusi teksti", blogger lataa minulle auki kirjoituskentän, johon normaalisti aletaan kirjoittamaan postausta/uutta tekstiä. Minulla tämä lataus kuitenkin tyssää heti alkuunsa ja sivu näyttää jatkuvasti tältä:
(Bloggerin reistailun vuoksi en voi suurentaa enää toista kuvaa, jeps... Mitä hittoa?)

Ajattelin ongelman aluksi johtuvan vain koneestani tai sitten Chrome-selaimesta, jota sillä hetkellä käytin. Vaihdoin selaimen Internet Exploreriin (jolla nyttenkin tätä vaivalloisesti kirjoitan), ja postauksen kirjoituskenttä aukesi. Teksti kuitenkin näyttää erittäin kummalliselta, enkä voi suurentaa kuin ensimmäisen laittamani kuvan.

No sitten koitin postauksen tekoa Safarilla, jolloin sama reistailu jatkui... Vika ei siis ole selaimessa (joskus kun ne tuppaavat tilttailemaan). Kaikki muut sivut toimivat täysin ongelmitta, paitsi Bloggerin sivut.

Oon nyt suoraan sanottuna helkkarin raivostunut tästä asiasta. Oon yrittänyt tehdä kaikkeni saadakseni tämän ongelman ratkaistua. En tosiaan tiedä mitä mun pitäisi tehdä tai mistä tämä ongelma ylipäätänsä johtuu. Tätä menoa en voi julkaista teille yhtäkään kunnon postausta, ennen kuin ongelma ratkeaa. Harmittaa, koska tosiaan koko eilisen loppupäivän töistä saavuttuani käytin ylläripostauksen tekoon. Tuntuu, että kaikki se oli jotenkin hukkaan heitettyä tällä kertaa. Äh en tiedä. Nyt mua oikeasti raivostuttaa ja tekisi mieli kirota koko Blogger alimpaan **********.

Onko kenelläkään teillä ollut koskaan vastaavanlaista ongelmaa bloginne kanssa? Jos on, miten saitte sen ratkaistua?
Entä olisiko teillä kellään ylipäätänsä hajua, mistä tämä voisi johtua ja mitä mun pitäisi nyt tehdä saadakseni tämän palautumaan taas normaaliksi? Tää on nyt ollut kaks päivää tämmöinen ja sama varmasti jatkunee tulevinakin päivinä. HUOOOOOOOH!

Haluan päästä jo pian postailemaan teille kaikkea ihanaa. Toimi jo helkutin Blogger!!

12 kommenttia:

 1. tajusinko siis oikein et ongelmana on saada kuvat isommiksi? no jos tajusin nii ootko koittanu laittaa kuvia flickrin kautta ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on yksi ongelmista. Mutta pahin on se, etten voi Chromea käyttämällä avata koko kirjoituskenttää aloittaessani postauksen teon. Internet Explorer on niin helkkarin hidas ettei sitä jaksa käyttää. Safarikin vaan iPadilla ja puhelimessa. Niiden kanssa näprääminen on yhtä tuskaa.

   MUTTA. Ei, en ole koittanut laittaa kuvia flickrin kautta. :) Vaikka laittaisin, se ei poistaisi tätä Bloggerin reistailua muuten. :/

   Poista
 2. En yhtään oo varma, onko siulla kokoajan ollut google+ käytössä profiilina, mutta jos ei, niin tää vois johtua siitä, että siun blogger on google+ alaisena mut jos kyse on siitä, niin google+ tilin ainakin itse vaihdoin takaisin bloggerin omaan profiiliin tästä linkistä kun se joskus siihen vaihtui: http://www.blogger.com/revert-profile.g

  Tosi epäselvää tekstiä mutta toivottavasti ratkaisu löytyy pian! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä ei ollut näiden vikojen kannalta kyllä apua, mutta kiitokset hirveästi silti! Oon pitkään jo pähkäillyt miten saisin vaihdettua Google+-profiilini Bloggerin omaan profiiliin. Nyt se onnistui! :)

   Poista
 3. Mä voin kertoo tost Chromesta jotain… tein mun vanhalla koneella Chromen kanssa nettisivuja ihan normaalisti pitkään ja sit yks päivä kaikki meni sekasin. Siis fontit oli täysin erilaiset, kuvat ei näkyny kunnolla, kaikki oli jotenki pielessä. Poistin selaimen ja latasin uudestaan mut sama vaan jatku. Jotenki tuntuu et ajan myötä Chrome vaan sekoaa. Sain sitten myöhemmin uuden koneen mutta jos kokeilisit avata Bloggerin jonku toisen koneella nii näkisit onko vika sun koneessa vai sun Blogger-tilissä? :) Harmittaa tommone >:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hyvin olla, että Chrome on jossain sekoamispisteessä... En ihmettelis yhtään. :D

   Poista
 4. Mullakin blogger perseilee, se poisti mun lukijalaatikon enkä pysty lisää sitä takas vaikka oon kohta 2 viikkoa yrittäny.. Tulee vaan "korjaa lomakkeen virheet" vaikka kaiken pitäs olla kunnossa ja oon sataan kertaan tarkistanut että on. -.-

  VastaaPoista
 5. Äh, ärsyttävää!

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Selvisi, että kyllä se varmaankin on mun koneessa se ongelma. :/

   Poista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥