lauantai 27. heinäkuuta 2013

Mites olisi joskus vähän jotain tummempaa?

Muistatte varmaan edellisen meikkipostaukseni, jossa esittelin teille luonnollista, mutta kuitenkin normaalista poikkeavaa arkimeikkiä? Mulle tuli sinne kommenttiboksiin toiveita, josko voisin samanlaisen postauksen toteutella hieman näyttävämmällä ja tummemmalla meikillä, jollaista mun kasvoissa ei yleensä nähdä.
Toissapäivänä päätin levittää kaikki meikkini pöydälleni ja alkaa kuvailemaan tätä teidän toivomaanne uutta meikkipostausta. Kuvaamisessa vierähti yhteensä kolmisen tuntia... Hui! Mitäköhän tästä nyt tulee?
Meikit, joita tässä meikissä käytin:
1. Maybelline Dream Fresh BB-voide
2. Maybelline Super Stay 24h -puuteri
3. Lumenen kulmienmuotoilugeeli/-vaha
4. LYRAn musta sekä ruskea rajauskynä
5. Maybelline The Rocket Volume Express -ripsiväri
6. Lumenen Natural Code -luomivärit (valkoinen ja musta)
7. Lumenen huulipuna sävyltään 23 Frozen Dreams
Silmämeikin eri vaiheet:
1. Silmä ilman meikkiä.
2. Kulmienmuotoilugeelin siveleminen kulmiin, sekä ruskea rajaus-/kulmakynä vahvistamaan väriä ja muotoa.
3. Rajaus mustalla rajauskynällä (HUOM! Ei nestemäistä eyelineria) yläluomen puoliväliin ulkonurkasta lähtien. Sama ruskealla rajauskynällä alaluomeen aivan alaripsien tyveen.
4. Ripsiväri.
Vähän näin jälkikäteen harmittaa, etten ottanut kuvia luomivärin laiton eri vaiheista, vaan kaikki tulevat nyt ns. samalla kertaa. Yritän selittää ohjeet parhaani mukaan, mutta muistakaa: En ole todellakaan mikään ammattimeikkaaja, joka osaisi selittää meikin eri vaiheet oikeita termejä käyttäen.

1. Tee mustalla luomivärillä paksumpi rajaus mustalla rajauskynällä tehdyn rajauksen päälle (vain siis puoleenväliin silmää). Jatka rajausta "kissamaiseksi" hieman ulkonurkan yli (samaan tapaan kuin tekisit sen eyelinerilla). Häivytä ulkonurkan yli mennyttä rajausta hieman sormin, jottei se näytä liian terävältä tai tummalta. 
Tee samanlainen rajaus ruskealla rajauskynällä tehdyn rajauksen päälle (alaluomeen). Jatka siinäkin rajausta vain puoleenväliin silmää.

2. Laita valkoista luomiväriä silmän sisänurkkaan. Tee sillä rajaus alaluomeen sisänurkasta lähtien puoleenväliin silmää (sama homma siis kuin aiemmin mustalla luomivärillä, nyt vain toisesta suunnasta). Valkoinen luomiväri voi mennä hieman päällekäin jo aiemmin laitetun mustan luomivärirajauksen kanssa, jolloin väriero tasaantuu eikä ole liian jyrkkä.
Laita valkoista luomiväriä lopuksi vielä koko yläluomelle.

3. Levitä mustaa luomiväriä jo aiemmin tekemäsi mustan yläluomirajauksen yläpuolelle päällekäin valkoisen luomivärin kanssa. Laita luomiväriä niin, että se ylettyy kulmakarvoihin asti, muttei levity silmän puolesta välistä enää sisänurkkaan päin. Sisänurkka jää siis valkoiseksi. Jatka "kissamaista" tyyliä levittämällä mustaa luomiväriä silmän ulkonurkan yli niin, että se terävöityy muodoltaan loppua kohden.

4. Levitä valkoista luomiväriä yläluomelle tasoittamaan värieroa mustan luomivärin kanssa luomen keskikohdassa. Tummenna lopuksi ylärajausta vielä ohuesti mustalla luomivärillä, jotta silmän ympärys tulee selvästi tummemmpaksi kuin muu luomi.


Ja tässä lopputulos!
Oon täällä sormet ristissä, että ymmärtäisitte näistä mun ohjeista jotain! Ja jos ette ymmärrä, niin kysykää ihmeessä tarkennuksia - autan ja vastailen mielelläni.
Huuliin laitoin vielä Lumenen vaaleanväristä huulipunaa, jota ennen meikkasin huulet vaaleammaksi (luonnollinen punaisuus näkyisi huulipunan alta muuten liikaa läpi).

Mitäs olitte nyt mieltä tämmöisestä vähän tummemmasta/vahvemmasta meikistä? Kertokaa ihmeessä mielipiteitä ja tosiaan kyselkää, jos joku jäi mietityttämään. :)


(PS. Blogger-ongelma johtunee ilmeisesti mun omasta koneesta, sillä näpyttelen tätä postausta nyt täällä perheen yhteisellä pöytäkoneella, ja kaikki sujuu aivan ongelmitta. Hmmmh... Pitääpä tutkia mikä mun koneessa nyt mättää.)

95 kommenttia:

 1. ihan järkyttävä silmämeikki, oikeesti. jotenki tosi suttunen.

  VastaaPoista
 2. Tosi nätti meikki! Haluisin itsekin kokeilla, mut en oikeesti oo varmaan koskaan kokeillut/meikannut sen ihmeellisemmin kuin ripsarit ja vähän jotain yksiväristä luomiväriä että en tiedä mitä siitä tulisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah hei en mäkään! Tää oli mulle melkoisen uus kokeilu, joten kokeile ihmeessä säkin. Ei ekoilla kerroilla tarvitse olla mestari. :)

   Poista
 3. Ei käy sulle yhtään... sori, mutta todella tunkkainen ja oudon sävyinen.

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä taas ihan kivan näkönen! =) Sulle on tosi jännän väriset silmät ja aivan upeat huulet!

  VastaaPoista
 5. Se että oot laittanu harmaata tonne kulmakarvoihin asti, pilaa koko meikin :( Muuten se ois ollu tosi ihana:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, mun mielestä se näyttää just paremmalta, että yltää kulmakarvoihin asti. :O Mut joo mielipiteitä on monia. :)

   Poista
  2. Mä kans tykkäisin ehkä enemmän, jos ois jtn vaaleaa sävyä kulmaluulla, avartaa katsetta:)

   Poista
 6. Onpa kiva meikki, sopii kyllä sulle! Itse kuitenkin oon sitä mieltä että paremmin sulle sopii luonnollisempi meikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja joo, sitä mieltä olen itsekin. :)

   Poista
 7. Knäyttäis varmasti ihan kivalta huolellisemmin tehtynä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä sen ihan huolellisesti tein. Mä en kuitenkaan ole käynyt mitään meikkauskursseja tai opiskele meikkaajaksi, joten tämmöinen tavallinen talliainen tuskin pystyy luomaan mitään supertaidokkaita meikkejä. :)

   Poista
  2. Kannattaa häivyttää luomivärin rajaa, ettei se ole noin selkeä. Luulen et sitten heti näyttäs "huolellisemmin" tehdyltä. Mulle oli aluks tosi outo ja hankala asia häivyttää, mut opettaja kyllä tako sen kaaliin:D
   Enkä itsekkään todellakaan ole vielä mikään ammattilainen, mut hiljaa hyvä tulee;)

   Poista
 8. Tuo meikki on kyllä upea mutta sulle sopii paljon paremmin luonnollinen meikki :--)

  VastaaPoista
 9. mun mielestä aika suttunen meikki :(

  VastaaPoista
 10. Näyttää oudolta kun oot laittanu tummaa sävyä kulmakarvoihin asti vaikka siellä pitäisi juuri korostaa vaalealla värillä.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuten aikaisemmin jo sanoin, en ole mikään meikkauksen ammattilainen, joten en voi kaikkia näitä meikkaukseen liittyviä juttuja osata. :)

   Poista
 11. Hyvin sopii tämäkin meikki sulle, mutta luonnollisempi vielä paremmin :)

  million-little-things.blogspot.com

  VastaaPoista
 12. Mun makuun toi tumma menee liian ylös eli jättäisin sen aikalailla luomivakoon, ja vaalea sävy taas kulmakarvojen alle. :-) Oot kyllä tosi nätti!

  VastaaPoista
 13. Sulle sopii paremmin luonnollinen meikki, mutta mielestäni ei tuo meikki kauhea ole! Enkä epäile yhtään, ettetkö olisi tehnyt sitä huolellisesti. Ja kuten sanoit ettet ole "meikkaaja" niin miks ihmeessä sun sitten pitäis osata luoda joku täydellinen meikki? :D Kokeilemalla selviää mikä näyttää hyvälle ja mitä tekniikkoja kannattaa käyttää. Mun mielestä ei ollenkaan huonon näköinen, varsinkin kun oot osannut pehmentää meikkiä vaalealla huulimeikillä, joka tekee kokonaisuudesta vahvan silmämeikin kanssa todella onnistuneen kokonaisuuden!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Hämmästyin, miten niin monet ilmeisesti odottivat multa jotain täydellistä meikkiä. Sellaiseen kun en omaa taitoja. :D

   Mutta kiitos hirveesti kommentistas. :)

   Poista
 14. Musta tosi kiva meikki:)
  Mitä noi lumenen purnukat on tossa kulmakynien vieressä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Ne on semmosia irtopuuterimaisiia kimallejuttuja. Niitä voi tyyliin laittaa kasvoille tai luomille. :) Niitä on eri värisiä! Mä käytän noita kyllä vaan luomille, silloin harvoin kun käytän. :D

   Poista
 15. noi näyttää suttuselt, ihanku oisit hikoillu ja noi meikit ois levinny XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuonkin mielipiteen olisi voinut ilmaista hieman hienovaraisemmin.. Kiinnostaisi kyllä nähdä millaisia meikkejä nämä anonyymit itse saavat aikaan kun on tommonen tarve ruveta arvostelemaan noin ilkeästi. Mun mielestä Vilmalle vois sopia semmonenkin meikki kun kissarajaus (nestemäinen eyeliner), hieman valkoista ulkonurkkaan ja kirkkaan punaiset tai pinkit huulet! Ihanalta varmasti näyttäisi vaikka jossain juhlissa. :)

   Poista
 16. tee videopostaus joskus!!

  VastaaPoista
 17. * meinasin siis että valkoista SISÄnurkkaan, ei ulko.. =)

  VastaaPoista
 18. täydellinen ulkoasu <3

  kurkkaathan ➜ twostars-inthesky.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 19. "Niimpä! Hämmästyin, miten niin monet ilmeisesti odottivat multa jotain täydellistä meikkiä. Sellaiseen kun en omaa taitoja. :D"

  Yleensä jos blogiin lisätään tosissaan omia meikkikokeiluja, niin ei niitä suttuversioita julkaista. Olisit voinut tehdä meikin paaaaaljon paremmin, eikä siihen mitään ammattitaitoja vaadita. Jossei meikkaus onnistu, niin suosittelen joko harjoittelemaan tai jättämään tälläiset postaukset muiden hoidettavaksi jossei kestä kuulla palautetta siitä, ettei tuo mitenkään kovin siististi ole tehty ja vielä etikettivirheen kera.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua ei suututa mikään muu enempää, kuin lukea jotain tuollaista sen jälkeen, kun LUKIJOIDEN toiveesta toteutan tällaisen postauksen. Käytin aikaa tähän kokonaisen illan ja ihan oikeesti vielä hyvillä mielin. Sitten joku tulee aukomaan jotain tuollaista. Jotkut ihmiset eivät mieti sitten yhtään miten asiat pukevat sanoiksi.

   Mutta hei... Sä olet varmaan sitten täydellinen ammattimeikkaaja ja osaat tehdä täydellisiä meikkejä. Se on hyvä! :)

   Poista
  2. Mitäpäs sinä raivoat siellä? En missään välissä sanonut olevani ammattilainen, vaikka osaankin meikata mukiinmenevästi. Ei tarvitse suuttua jos asioista mainitsee, oma oli valintasi millaisen meikin väännät. Jos se epäonnistuu niin ota kritiikki vastaan äläkä heitä tätä lukijoidesi niskaan tyylillä "NO NE TÄTÄ HALUS." Tästä syystä jokaisen pitäisi blogata nimenomaan itseään varten, eikä lukijoita. Mahtaa heistäkin tuntua hyvältä kun sä vedät koko homman lukijoittes syyks :D

   Poista
  3. Missä kohtaa heitän lukijoiden syyks yhtään mitään? :D En missään. Outoa vain, että sun puheittes perusteella pitäisi osata meikata TODELLA hyvin, ennen kuin voi pistää minkäänlaisia meikkipostauksia blogiinsa. Eiköhän kaikki niitä saa tehdä... Ihan taidoista riippumatta.

   Poista
  4. Just näin Vilma, hyvä!
   Toki mielipiteitä on monia & jos joku ei pitänyt meikistäsi, niin miksei sitä voinut ilmaista kohteliaasti ilman turhia lisäyksiä?

   '' Jossei meikkaus onnistu, niin suosittelen joko harjoittelemaan tai jättämään tälläiset postaukset muiden hoidettavaksi jossei kestä kuulla palautetta siitä, ettei tuo mitenkään kovin siististi ole tehty ja vielä etikettivirheen kera. ''
   En voinut kuin nauraa! Todella, todella typerä kommentti & haluaisin nähdä kuinka tältä JÄLLEEN KERRAN anolta meikkaus onnistuu.
   Mun mielestä olet ihanan rohkea ja uskallat olla omaitsesi. Ja vaikkei meikkisi ollut ehkä täydellinen, niin sen julkaisu tänne kertoo siitä, että pidät lupauksesi (kun sulta niin toivottiin tällasta postausta) etkä tullut sanomaan '' Sori, meikistäni ei tullut täydellistä, en postaa sitä. ''

   Annan meikillesi pisteitä 3/5, ei siis huono! :)

   Poista
  5. ''En voinut kuin nauraa! Todella, todella typerä kommentti & haluaisin nähdä kuinka tältä JÄLLEEN KERRAN anolta meikkaus onnistuu.''

   mun mielestä toi kyseinen ano ilmoitti asiansa ihan asiallisesti(tai niin asiallisesti kun sen voikaan ilmaista) ja että vilma suuttui vähän turhasta.

   Poista
  6. Joo mä oon taas eri mieltä. Ehkä mä sun mielestä suutuin turhasta. Kaikki eivät kuitenkaan ole samanlaisia ja suutu/ole suuttumatta samoista asioista. :)

   Poista
 20. Mun mielestä tuo meikki on parhaimmillaan kohdassa 4. :) Eli tuo tumma meikki kyllä sopii sulle, mutta en itekään lämmenny tuolle kulmakarvoihin asti menevälle luomivärille. Mutta kaunis oot joka tapauksessa. :)

  VastaaPoista
 21. näytät siltä että oisit saanu turpaas :-D
  oot kyllä kaunis mut tää meikki ei oo kovin onnistunut!

  VastaaPoista
 22. toi meikki on tosi suttusen näkönen !! näyttää et olisit ollu uimassa ja ne ois levinny :( mut toi oli kyl kiva siihe asti ku laitoit ton luomivärin ja ei kukaan nyt todellakaan ootakkaan että oot joku ammatimeikkaaja mut älä sit ite tee noin vaikeita jos et osaa :) oot kyllä lunnollisemmalla meikillä hirmu kaunis ja sun hiukset on ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa... Okei. Mutta kiitos kuitnkin. :)

   Poista
 23. aika ilkeitä kommentteja.. :/ mun mielestä toi on tosi hieno meikki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on joo! Pari joutunu jättää julkaisematta, kun sieltä on tullut niin loukkaavaa tekstiä.

   Kiva kuulla kuitenkin, että jotkut tuostatykkäävät. :)

   Poista
 24. suoraan sanottuna vittumaisia kommentteja anoilta... :-D mut vilma keep going älä välitä noist siniharmaist kateellisista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm... Nii-n. Jotkut ovat ihan asiallista kritiikkiä, mutta jotkut eivät sitten nähneetkään sitä (tyyliin just ne, joita en tänne edes julkaissut).

   Poista
 25. kiva meikki muuten, mutta itse olisin jättänyt pienen rajan kulmakarvojen ja luomivärin välii, mutta hei, sun blogi, sun naama, sun mekki niin saat ihan itse päättää:) jos sä tykkät tosta meikistä niin sitten tykkäät ja jos jotkut eivät tykkää niin no, he eivät vain tykkää:) kaikkien ei tarvitse tykätä kaikesta! hauaisin vielä _kaikkia_ muistuttaa pysymään asiallisella linjalla näissä kommenteissa!:) mielipiteen voi ilmaista nätisti, ja jos ei sitä osaa tehdä niin voi jättää julkaisematta. mutta myös kaikki kritiikki pitää osata ottaa vastaan:)

  VastaaPoista
 26. Huomasin taas tässä lukijoiden kommentteja selailtuani, että osa ihmisistä ei kyllä osaa miettiä yhtään mitä tänne kirjoittelee... Tuli ihan paha olo itselleenkin ! Toki mielipiteitä pitääkin sanoa täälä blogeissa ja sitä varten yleensä postataankin mutta hyvän maun rajoissa kuitenkin... Vilma sulla on ihana oma tyylisi ja kaikkien pitäisi kunnioittaa sitä. Varmasti tuo meikki ei ollut kaikkien mieleen mutta osaan se saattoi myös upotakkin :) Ja kivahan tuo meikki onkin ! Ainoina asioina silmiin pisti tuo kulmakarvoihin ylettyvä luomiväri ja silmien sisäkulmiin pistetty vaalea väri. Toki vaaleaa voi pistää sisäkulmiin mutta mahdollisimman vähän :) Vähemmällä määrällä meikistä tulisi hiukkasen raikkaamman oloinen ! Itse kannnatan luonnollista lookkia mutta tästä meikistä pidin paljon ! Omaat muuten ihanan rusketuksen :) Jatka samaan malliin vaikutat ihanalta ja pirteältä nuorelta naiselta ja tulet varmasti menestymään hyvin tällä blogilla !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle paljon! Piristit kommentillas kyllä hurjasti. :)

   Poista

 27. Miksi pitää olla noin ilkeä..... rupee ihan itteäki ärsyttää.
  Joo, meikki ei ollut teknisesti ihan kärkeä mutta tarvitseeko sen ollakkaan?? Kun tuskinpa Vilma meikkaajaks tähtää.
  Pyysitte että hän tekis tän tyylisen meikin, no hän teki ja piti lupauksen ja that's it. Ja silti vaan valitatte. Joo tiedän, tää munkin kommentti kuulostaa valitukselta mutta hei miettikää vähän ennen kun kirjotatte tommosia '' Näyttää kun olisit saanut turpaasi '' kommentteja.
  Ehkä tein kärpäsestä härkäsen, mutta mun mielipide on tää että erittäin lapsellisia kommentteja jotkut kyllä kehtaa jättää. :D

  PS. mielestäni meikkisi ei näytä kamalalta. Smokey eye meikissä silmämeikin kuulukin olla hieman.. no miten sen sanoisi... no suttuinen/utuinen, ehkä joskus jopa hieman levähtänyt. Toki kaikkien mielestä se ei näytä hyvälle, mutta tommoset turpiinsa saanu kommentit on pikkusen liioittelua ja vittuilua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)

   Tässä tuli tosiaan semmoinen olo itelle, että meikkipostaukset saavat kyllä jäädä pois nyt ainakin joksikin aikaa.

   Poista
 28. Ennen kyl näytit tummalla meikillä todella kauniilta mut tämmönen meikki oli kyl ihan pohjanoteeraus :/

  VastaaPoista
 29. Kiva kun kokeilet erilaista meikkiä! Mutta itse en oikein pidä, niinkuin monet sanoi; näyttää vähän suttuiselta. =/

  Muttahei, harjoitus tekee mestarin, eikö vain? :) Ei kukaan osaa heti ensimmäisellä (tai tokalla tai kolmannella :D) kerralla meikata uutta kokeilemaa meikkiä ihan täydelliseksi, paitsi jos on sellainen ihmeellinen superman! :D Eli jos itse pidit tuosta niin kannattaa vaan harjoitella niin lopulta sitten perfecto. :P Ja suosittelen myös harjoittelemaan, nimittäin tuollainen vahvempi meikkikin voisi sopia sinulle joihinkin räväkkäämpiin tapahtumiin. Luonnollinen meikki sitten arkeen. :)

  Silloin kun aloitit tämän blogin niin sähän käytit vahvempaa meikkiä (et varmaankaan ole tehnyt pitkään aikaa sellaista meikkiä?) Mietin, että voisitkos tehdä meikkipostauksen (tai ihan vaan ottaa kuvan kun sulla on ns. vanha meikkityyli), missä käyttäisit sitä vanhaa meikkityyliä? Kun kumminkin sun kasvoistas on häipynyt lapsen pyöreyttä, niin saattaisit näyttää hiukan vanhemmalta nyt sellaisessa vahvassa meikissä. Jos nyt tajuat, mistä puhun? :D ..Hui tulipas monta -meikki- sanaa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmösistä kommenteista tykkään ihan hirveesti. Asiallisesti annettua palautetta, jes!

   Mutta joo, täytyy nyt vähän katsoa. Voisihan sitä joskus tehdä semmoisen pikku "aikamatkan" menneisyyteen ja koittaa taas sitä vahvempaa tekoripsi-lookia. :D

   Poista
 30. huhhuh, hei pikku neiti opettele meikkaa, ei oo pikku lapsien juttu ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VOI LUOJA, kuinka paska elämä pitää olla että tulee tollasta katkeraa kommenttia heittämään :D ja ihan oikeesti katkeraa, paistaa niin läpi tosta kommentista.

   Poista
  2. Mun mielestä toiki on aika säälittävää et heti jos ei oo jostain samaa mieltä ni on katkera, kateellinen, nolife ym? :-D No eihä sille mtn voi kun ei muuta sanottavaa keksi ;)

   Poista
  3. öö luepas uudestaan ekan anon kommentti :D jos ei tykkää, sen voi sanoa ihan ystävällisestikin, koska jos tollasta tahalleen ilkeetä kommenttia laukoo, ei siitä mikään muu paista läpi ku anon omat ongelmansa :D

   Poista
  4. "Mun mielestä toiki on aika säälittävää et heti jos ei oo jostain samaa mieltä ni on katkera, kateellinen, nolife ym? :-D No eihä sille mtn voi kun ei muuta sanottavaa keksi ;)"

   Täs tapaukses toi on vähä eri asia, kommentin sävystä huomaa kyllä kateellisen ihmisen kirjottelevan ruudun toisessa päässä. Oman eriävän mielipiteen voi esittää asiallisestikin ja se yleensä viestii ettei kyseinen kommentoija oo katkera... :)

   Poista
 31. Mulla on tullut semmoinen olo että teki Vilma mitä tahansa, se on aina jonkun mielestä väärin. Mikä ihmisiä vaivaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mullakin pyörii sama mielessä. Enkä puhu nyt siis vain tästä, vaan ihan yleisestikin. Kaikki mitä sanon tai teen on sellaista, että joku niistä keksii AINa jotain valitettavaa... AINA. Mutta... Se kuuluu bloggaamiseen, vaikka ikävää onkin.

   Poista
 32. Tosi nätti toi meikki :) kertoisitko vielä pohjustatko huulimeikin jotenkin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosi kiva kuulla. :)

   Ja en yleensä pohjusta mitenkään. Länttään huulikiillot vaan huuliin ja siinä se. Tässä meikissä sivelin vain pienen kerroksen meikkivoidetta huuliin ennen huulipunan laittoa.

   Poista
  2. Okay :) luin nää aikasemmat kommentit täällä nii aika törkeitä kirjotuksia.. Ei tarttis tulla tänne haukkumaan ku ooot nähny tän eteen vaivaa ja ajatellu meit lukijoita :/

   Käyttäytykää ihmiset pliis. Yritä olls välittämättä noista! :) Oot mahtava just tollasena ku oot, jos jotakuta ei miellytä nii ei se oo sulta pois :)

   Poista
 33. Mun mielestä tärkeintä on että ite tykkää! vitut muista :D nätti tyttö oot

  VastaaPoista
 34. en tajuu mitä kaikki ragee... must tää oli just tosi kiva ja käy sun päivettyneelle iholle!! ite meikkaan melkee aina tollee nii wtf en oo kyllä vielä koskaasaanu mitää valituksia XD

  VastaaPoista
 35. Oot aivan täydellisen näköne ja mun mielestä on mahtavaa et uskallat olla oma itses ja laittaa näitä postauksia muista huolimatta :) tsemppiä!

  VastaaPoista
 36. Sulle sopii hyvin myös vahvempi meikki, mutta kuten moni muukin on sanonut, meikki näyttäis paremmalta, jos et olis levittänyt harmaata luomiväriä niin ylös. Silti ihan kiva meikki. :-) Eihän kukaan voi osata tehdä uudenlaista meikkiä ensimmäisillä kerroilla niin kuin ammattilainen. Varmasti saisit tuonkin meikin näyttämään entistä paremmalta pienellä harjoittelulla! Ja mun mielestä on kiva, että jaksat toteuttaa lukijoiden toiveita. :-) Ps. Kritiikki on ihan hyvästä, jos sen kertoo asiallisesti, mutta nää jotkut kommentit on taas niin ilkeitä. Miettikää ihmiset vähän mitä sanotte..

  VastaaPoista
 37. Mie tykkään tästä meikistä hirmusti, eikä tämä minun mielestä ole suttunen? Ärsyttää, että joidenkin on aina pakko olla haukkumassa, eikä voida asiallista kritiikkiä antaa. Thank god niitä asiallisiakin kommentoijia löytyy, eikä pelkästään vain ilkeitä ihmisiä, jotka nimettöminä tulevat pahoittamaan mielen. Säälittäviä olette, nimettömät haukkujat.

  VastaaPoista
 38. Siis mitä helvettiä nää anot täällä oikeen huutelee ? ihan tosi ! :D Mut Vilma mun mielestä toi meikki on ihan sairaan siisti! Eikä ees suttunen! Oot tosi _kaunis_ ja vaikka nää anot täällä sulle sanoo kaikkee ilkeetä nii jatka vaa samalla mallilla eteenpäi. Mut älä lopeta bloggausta ainakaan! Koska mä ootan sun meikkipostauksii ja muita postauksia ihan hulluna koko ajan!(: Ja tost meikistä vaikka luonnollisempi sopii sulle "paremmin" mut mun mielestä toiki vois olla sun vaikka viikolloppumeikkikin :) tsemppii Vilma!(:

  VastaaPoista
 39. musta ihan kiva meikki, paitsi että näyttää tuossa yhdessä kuvassa vähän silmän ulkonurkasta levinneeltä mutta voi johtua vain kuvakulmastakin.

  mä luulen että näiden negatiivisten kommenttien suht suureen määrään liittyy se, että sun lukijat on tottunut sun 'luonnolliseen meikkiin' eikä ihmiset yksinkertaisuudessaan osaa sulatella tätä näyttävämpää meikkiä, vaikka monet tuolla tyylillä meikkaakin. :-D joten älä lannistu, musta sun silmät korostuu kivasti vähän vahvemmassa meikissä!

  VastaaPoista
 40. Ompas ilkeitä kommentteja ja kun eivät voi edes omalla nimellä puhua, ärsyttävää.. Oot kaunis ja musta toi on ihan kiva meikki :)

  VastaaPoista
 41. Mun mielest toi meikki o kaunis. Osa noista silmämeikin lähikuvista on vähän suuttusia (koska tummanharmaa o menny nii pitkälle kulmakarvojen ohi), mut ei mitenkään sellasii, et joidenki tarttis alkaa nutisee jotain. Toi sopii sul nii hyvi ja saa sun vihertävät silmät kimmeltämään. Sisänurkan vaalee väri o hiuka menny silmäpussille, mut ei mun mielestä ainakaan haittaa mitenkään. Mun mielest luukki o oikeen onnistunut ja kaunis.

  Sul o muute ihanat ja kauniit ripset :)

  VastaaPoista
 42. Tosi nätti meikki! Ja oot tosi kaunis muutenkin :)

  VastaaPoista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥