sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Bloggaajien arvostelu

Mun on jo kauan toivottu raapustavan tänne jonkinlaisia mielipidepostauksia. Pidin sitä tosi hyvänä ideana, sillä semmoisissa bloggaaja saa tuotua persoonallisuuttaan kaikkein aidoimmin esille omien ajatustensa ja mielipiteidensä kautta. Aiemmin mulla ei kuitenkaan ollut hirveesti minkäänlaisia aiheita mielipidepostauksia varten, jonka takia ei niitä ole tullut tänne kirjoitettua. Nyt viimeaikoina asiat ovat siltä osin kuitenkin muuttuneet ja haluankin tuoda esille mielipiteeni nyt bloggaajien arvostelusta niin netin kuin tosielämänkin keskuudessa.

Mä itse aloitin bloggaamisen vasta vuosi sitten - ja itseasiassa vuosipäivä taitaakin olla ihan näinä päivinä. Tein blogin, jonka tarkoituksena on kertoa omasta elämästäni sekä sen sisältämistä asioista erilaisin kuvin ja tekstein varustettuna. Vaikka blogini lifestyle-tyylinen onkin, haluan pitää jonkinlaista yksityisyyttä ja olla tuomatta aivan kaikkea tänne julkiseksi ja koko kansan nähtäväksi. Varmasti monet ihan automaattisesti ymmärtävätkin tämän eivätkä näe siinä mitään väärää, mutta ihmisiä kun on maailmassa yli kuusi miljardia, löytyy valitettavasti myös niitäkin, joille mikään ei yksinkertaisesti vain riitä.

Mun blogia on arvosteltu erittäin paljon keskustelupalstoilla ja mukaan on mahtunut jos minkälaista "kritiikkiä". Tietenkin jo heti blogin tehdessäni otin huomioon sen ylläpitämisen tuomat huonotkin puolensa. Kun kirjoittaa nettiin, pitää ottaa huomioon, että saattaa joutua arvostelun kohteeksi jos minkälaisesta asiasta hyvänsä. Hyväksyn kritiikin ja toivonkin saavani sitä aina silloin tällöin. Rakentava kritiikki on tervettä ja kehittää minua erittäin paljon bloggaajana. Joillekin kuitenkin rakentavan kritiikin ja haukkumisen raja näyttää olevan erittäin epäselvä ja varsinkin tässä viimeisen kuukauden sisällä olen saanut lukea itsestäni aivan järkyttävää tekstiä niin täällä blogissa kuin blogin ulkopuolellakin. Myönnän, että on asioita, jotka olisin voinut tehdä toisin välttääkseni tämän kaiken. Ihminen kun olen, teen minäkin elämässäni virheitä, joista huomauttaminen on ok, mutta niiden jatkuva ruotiminen järkyttävällä haukkumisella maustettuna sen sijaan ei.
Viimetteeksi toissapäivänä lisäämäni kuvat ovat aiheuttaneet erittäin suurta härdelliä lukuisten ihmisten keskuudessa. Ovathan ne tavallaan melko provosoivia, myönnän, ja näin jälkikäteen ajateltuna olisin voinut hyvin jättää semmoiset kuvat täältä pois. Nyt kuitenkin kyseisen postauksen kommenttiboksi on täyttynyt lukuisista arvosteluista ja haukunnoista, missä anonyymit innoissaan huorittelevat ja haukkuvat mua mm. typeräksi ja epäfiksuksi teiniksi. Monet kommentit olen jättänyt julkaisematta juurikin sen takia, että niistä ei koituisi pahaa mieltä vain minulle itselleni vaan varmasti myös monille muille mun blogini lukijoille. Asiaa ei auta yhtään se, että tämä ja eilinen päivä kuviani on arvosteltu myös rankalla kädellä Demi.fi-keskustelupalstalla. Siellä nämä arvostelut ovat olleet kyllä kaukana asiallisesta kritiikistä ja ylittävät kokonaisuudessaan kepeästi kunnialoukkauksen rajat. Enää haukkuminen ei keskittynyt vain kuviini, vaan myös kavereihini ja läheisiini. Raha-asioitanikin tuli siellä monien innokkaiden ihmisten keskuudessa jauhettua. Itse en kyseiseen keskusteluun millään tavalla osallistunut, mutta luin jokaikisen siihen kirjoitetun kommentit ja täytyy kyllä sanoa, ettei ole kyllä pitkään aikaan tuntunut niin pahalta kuin silloin. Ihmiset luulevat tietävänsä kuka mulle maksaa minkäkin ja kuinka lellitty penska olen. Naurettavaa kun ihmiset, jotka eivät todellisuudessa tiedä mun yksityisasioista yhtikäs mitään, tulevat nettipalstalle jauhamaan niistä täysin perätöntä paskaa. Sitten siihen liittyy pari muutakin, jotka mylläävät ja muokkaavat jo valmiiksi keksittyä potaskaa entisestään. Lopputuloksena on katastrofi, johon mun on paha mennä enää vastaan väittämään.
Eiliseen keskusteluun otettiin myös pikkusiskoni (Eevi) mukaan kuviensa kanssa, joka oli mulle viimeinen pisara. Se, että mun läheiseni joutuvat "mun takiani" arvostelun kohteeksi on vihoviimeistä mitä haluan tapahtuvan. Tämä onkin yksi syy siihen, miksei mulla ole täällä blogissa miljoonia kuvia kavereistani - en nimittäin halua tuoda heitä satojen ihmisten arvosteltaviksi. Tämän halusin ottaa esille myös siksi, koska jotkut ovat miettineet päänsä puhki, että onko mulla niitä kavereita ollenkaan vai onko elämäni täysin sisällötön ja ainoastaan koulun sekä poikaystävän ympärillä pyörivä. Ei, ei ole. Mulla on hyviä ystäviä ja kavereita, joiden kanssa vietän aikaa. Se, että en tuo sitä täällä blogissa esille lukuisten kaverikuvien kanssa on täysin mun oma päätös, joka suojelee niin mun kavereita kuin mun yksityisyyttänikin.

Nykypäivänä bloggaajat saavat mielestäni aivan liikaa kuraa niskaansa. Varsinkin nämä ah-niin-ihanat anonyymihaukkujat keksivät kyllä kaikesta aina valitettavaa. En tiedä mistä moinen johtuu, mutta varmasti monissa tapauksissa kateellisuus on ainakin yksi merkittävä syy törkeään käytökseen. En yleensä ota kateuskorttia esille, mutta muidenkin bloggaajien blogeja seuranneena voin kyllä rehellisesti tokaista, että kyllä se kateellisuus paistaa joistain kommenteista niin kirkkaasti läpi, että miltein sokaisee. 
Ja jos teillä joillain välttämättä on jotain ilkeää sanomista, niin tulkaa edes omalla nimellänne ja naamallanne se sanomaan. Anonyyminä haukkuminen on ehkä säälittävyyden huipentuma. Tästä lähtien mä en rupee kinaamaan kenenkään sellaisen kanssa mistään, joka ei uskalla seistä omalla nimellään/kuvallaan sanojensa takana. 
Olen myös huomannut haukkumiskommenttien tuovan blogiini yleisestikin negatiivista ilmapiiriä, jonka takia olen päättänyt jättää kaikki sellaiset jatkossa julkaisematta. Jos asiaan ei tule muutosta, toinen keino on sulkea anonyymikommentoinnin mahdollisuus kokonaan pois, joka toisaalta on väärin niitä ihania anoja kohtaan, jotka eivät esimerkiksi omista tunnuksia bloggeriin ja jotka osaavat ilmaista mielipiteensä kohteliaasti. Kehottaisin teitä jokaista siis miettimään vaikka viitisen minuuttia ennen kommenttinne lisäämistä, että onko se oikeasti rakentavaa kritiikkiä vai jotain aivan muuta?

On todella surullista, miten monet bloggaajat saavat sitä kuraa niskaansa oikein olan takaa. Sekö on palkinto monien tuntien postausvääntelyistä ja kirjoituksista? Mä kirjoitan blogia, koska se on hauskaa ja vuoden aikana siitä on kehittynyt mulle harrastus. Siksi haluankin panostaa siihen ja käyttää siihen suuren osan vapaa-aikaani. On turhauttavaa lukea monen tunnin kuvaussessioiden ja kirjoittamisen jälkeen kommenttia, jossa mun blogiani haukutaan paskaksi ja epälaadukkaaksi. Jos ette pidä blogistani olkaa hyvä ja lopettakaa sen lukeminen. PISTE.

Haluan tällä kirjoituksellani vain ilmaista, että vaikka me bloggaajat asetammekin itsemme melkoisen riskialttiiseen osaan täällä internetissä (arvostelujen yms. keskuudessa), olemme mekin vain ihmisiä. Teemme virheitä siinä missä muutkin. Emme voi miellyttää mielipiteillämme tai tekemisillämme todellakaan kaikkia, ymmärtäkää se. Jos ajattelette haukkumisen olevan jotenkin hyväksytynpää netissä, eikä se haukkumisen uhria satuta niin paljon kuin ehkä tosielämässä, voin sanoa olevanne väärässä. Kommenttienne kanssa voitte satuttaa kyllä todella pahasti. 
Yksi vinkki teille anonyymeille kommentoidessanne postauksia on se, että sanokaa asiat siten, kuin voisitte ne päin naamaakin sanoa. Kukaan tuskin voisi rehellisesti väittää olevansa kykeneväinen pamauttamaan toiselle päin naamaa tämän olevan "helvetin ruma huora". Muutenkin kaikkein eniten arvostan epäanonyymiä kommentointia. Siinä voin jopa uskoa kyseisen kommentoijan olevansa oikeasti sitä mieltä, mitä kommentissaan tuo esille. Anonyymien uskoo monesti vain haluavan satuttaa tavalla millä hyvänsä ja purkaa omaa jollain tapaa huonoa oloaan muihin ihmisiin. Se on erittäin säälittävää ja surullista.

Haluan kuitenkin näin loppuun kiittää teitä asiallisia lukijoitani. Olette tärkeässä roolissa blogini keskuudessa - ilman teitä en tätä kirjoittaisi. On ihanaa huomata iloisia ja kannustavia kommentteja postauksissa, joita hymyssä suin klikkailen tänne julkisiksi. Muistakaa aina se, että kritiikkiä ja kannustavaa palautetta saa ja pitääkin tarvittaessa antaa. Pitäkää vain huoli siitä, että palautteenne pysyy asiallisena ja se ei loukkaa muita. 

Haluan vielä näin lyhyesti pariin lauseeseen tiivistettynä kiittää kaikkia teitä ihania tsemppaavista viesteistä. Niillä on mulle suuri merkitys. 
Kuva: weheartit.com

154 kommenttia:

 1. Mahtavaa tekstiä! Ja joka sana niin asiaa:) Näin ohi mennen tuola Demissä keskustelun, jonka otsikosta jo päättelin sen liittyvän sinuun. En edes viitsinyt avata sitä kun tiesin mitä sielä puhuttaisiin, pelkkä otsikko kertoi sen. Musta on säälittävää tulla sanoo anonyyminä täälä tai sitte nickin takana Demissä kuinka joku on niin hirveä ihminen. Todellisuudessa ei ole koskaa nähtytkää saati sitten puhunut hänen kanssaan. Se, että lähipiiri sotketaan mukaa on jo sairasta.. Silti he lukevat blogiasi kun siskosi niin hyvin näyttää tuntevan..? Toivottavasti pystyt jättää nuo haukkumiset omaan arvoonsa:) Oot upee nuori nainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siellä musta kyllä vatvotaan ties missä muodossa ja just tuo, että ne eivät oikeasti tunne mua. Miksi pitää sitten jauhaa jotain ihan älytöntä keksittyä soopaa, kun ei ole asioista edes varmuutta?

   Mutta juu... Kyllä tää tästä. Kiitos sulle! :)

   Poista
 2. tää on niin totta!
  Muakin on haukuttu blogini takia esim.koulussa...a kun tein blogissa postauksia mun poikaystävästä sain anonyymeiltä aivan aliarvoisia kommentteja,saanko linkata tämän postauksen omaan blogiini koska jokaisen pitäisi lukea tälläistä asia puhetta?

  ps.sulla on aivan mahtava blogi:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon sulle! Harmi, että äkin oot joutunut kokemaan samaa. :(

   Saat linkata kyllä. :)

   Poista
 3. mäkin kävin läpi ne keskustelut demissä ja oikeesti huhhuh... sen mä sinänsä ymmärrän että sua arvostellaan kun kerran päätät jakaa osan elämästäs netissä (vaikka aika törkeesti jotkut muotoili mielipiteensä), mutta toi spekulointi sun sosiaalisuudesta ja varakkuudesta on niin naurettavaa D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep siinäpä se. Ihmiset osaavat kyllä olla julmia.

   Poista
 4. Tää teksti oli kyllä täyttä asiaa! Ja oon kyllä niin samaa mieltä sun kanssa. Tommonen haukkuminen ja arvostelu huonolla tavalla on niin syvältä jostain. Mun mielestä anot, jotka haukkuvat just niin on ehkä säälittävintä ikinä!! Propsit sulle kyllä tästä tekstistä! Ihana blogi sulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että oot tota mieltä! Kiitos. :)

   Poista
 5. Hyvää tekstiä! :)
  Ja musta on kaikkein hauskointa kun nää jotkut anonyymit väittää kovasti ettei ne oo kateellisia. Jotenkin jännä et mikä niiden motiivi sit oikeen mahtaa olla kun jaksaa käyttää tuntikausia ja kauheesti vaivaa tuntemattoman ihmisen haukkumiseen ja arvosteluun! Oot ihanan olonen ihminen, jatka samaan maliin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmm niin. Se muakin kiinnostaisi tietää. :D

   Ja kiitos paljon. :)

   Poista
 6. Ne sun kuvat oli mielestäni aika provoja ja epäsopivia sun ikäiselle myt kyllä se juttu demissä meni jo lapsellisuuden puolelle ku asiaa ei lopetettu vaa aina vaan jatkettiin typerästi. Kaikkee hyvää sulle kaunis nuori neiti, pidä pää pystyssä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja ymmärrän sen. Laitoin kuvat ennen kuin mietin niiden sopivuutta loppuun asti, mokasin. Sain mielestäni kyllä silti aivan liikaa kuraa niskoilleni.

   Kiitos sulle, pidän. :)

   Poista
 7. Tosi hyvin kirjotettu, täyttä asiaa koko teksti! Tätä sun kirjotusta lukiessa mulle tuli paha mieli sun puolesta, koska joidenkin ihmisten sanomiset on ollu niin ilkeitä ja todellakin mennään jo kunnianloukkauksen puolelle. Ja mikä parasta, aivan anonyyminä tullaan tänne ja jonnekin keskustelupalstoille herjaamaan. En vaan käsitä, että miksi jotkut haluaa olla sellasia kusipäitä toisia kohtaan.

  Paljon paljon tsemppiä sulle!<3 Tämä sun blogi on yks mun lemppareista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle tosi paljon. <3 Ja en mäkään ihan oikeesti ymmärrä. Jotain pitää olla kyllä pielessä jos nauttii toisten haukkumisesta.

   Poista
 8. Tuokaa bloggeriin "tykkää" -nappi!! Tähän tekstiin klikkaisin sitä vähintään sata kertaa! Mahtava kirjoitus:)

  VastaaPoista
 9. Hieno tekstiä Vilma! Pidä pää pystyssä ja kirjoita blogiasi niinkuin itse haluat! Sun blogi on yks mun lemppareista :)

  www.thisiswhoiamnow-miisa.blogspot.com

  VastaaPoista
 10. Hyvää tekstiä ! Ihan naurettavia kyllä noi keskustelut mitä susta on tehty, mahtaa olla hyvä elämä niidenkin tekijöillä...

  Mä vielä hyväksyn arvostelun (en haukkumista) jos se tehdään omalla naamalla ja siihen on oikeesti varaa, mutta harvallapa on kaikki niin paljon paremmin kuin muilla, että on oikeesti varaa sellaseen rankemmalla kädellä :-D

  VastaaPoista
 11. One word: Asiaa!!! :)

  VastaaPoista
 12. oli kyllä ihan kamalaa luettavaa ne demin keskustelut (en kyl lukenu kun sen toppikeskustelun) ja pisti kyllä vihaks semmonen haukkuminen. Mut sun kirjotuksesta sai semmosen kuvan niinku et pitäis anoista. Tiiän kyllä et on semmosia jotka tulee anonyyminä haukkumaan mut esim. minä vaikka ano olenkin niin en koskaan hauku ketään. Mut mun sympatiat on kaikki sun puolella tossa demi-jutussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kyllä mä tuossa tekstissä toin esille sen, että mulla ei ole mitään anoja vastaan, jos he ovat asiallisia. Just siks en haluaisi pistää anonyymikommentointia pois päältä, koska on sinunlaisia asiallisia anonyymejä. :)

   Poista
 13. Hyvä kirjotus! Osasit kirjottaa tekstin myös lukijoiden kannalta etkä ajatellut vain itseäsi!! Jatka samaanmalliin :) Ps. omistat unelmakropan!

  VastaaPoista
 14. Todella hyvin kirjoitettu! :) Mustakin ollaan juoruttu vaikka mitä keskustelupalstoilla, ja suoraan sanottuna, kyllä se on laittanu vituttaan. Moni anonyymi ei muista että me bloggaajatkin ollaan ihan vaan ihmisiä eikä me niille mitään pahaa tarkoiteta kun blogia kirjoitellaan. Haukkuminenkin on mennyt niin yli rajojen että ei mitään rajaa.. Tsemppiä Vilma, sulla on loistava blogi ja tätä on ilo lukea! Oot fiksu mimmi.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Se on niin väärin.

   Kiitos sulle ja tsemppiä tosiaan, jos sullakin on samaa ollut havaittavissa. :(

   Poista
 15. Upeeta tekstiä! Ei mulla muuta :------)

  http://ainolala.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 16. oot vahva ja ihana :)

  VastaaPoista
 17. Mä sua siellä demissäkin puolustelin, aivan törkeää käytöstä. Hamstrasin niitä keskusteluja läpi, mutta mitä ihmettä Eevistä sanottiin? :o todella törkeää.
  Ihmettelen syvästi miksei Maisa tule tänne sinun blogiin pyytämään anteeksi......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis joku linkkasi sinne kuvan Eevin instagramista ja vihjasi tämän olevan kulkemassa siskonsa jalanjälkiä. En muista takertuiko tuohon mukaan kukaan. Mulle ainakin riitti se, että sen kuva linkattiin sinne.

   Poista
 18. katoin just tänään demi.fi:ssä niitä keskusteluja ja huhhuh! esimerkiks se postaus missä esittelit sitä napapaita toppia en ymmärrä miks jotkut anot tuli siihen valittamaan siitä että kerjäät vaan huomioo!!? jos pelkästään olisit kuvannu sen paidan jossain pöydällä ja kysynyt voisko se sopia sulle, niin ihan varmasti moni olis kysyny miltä se näyttää sun päällä ja olisit ottanu ne kuvat kuitenkin ja julkassu ne blogissas. en nyt tiiä sainko pointtini selväks, mutta kuitenkin oon ihan samaa mieltä siitä mitä kirjotit:) ja musta on tosi inhottavaa että jotkut vetää eevinkin tähän mukaan... mutta tsemppiä sulle!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin katsos kun aina pitää saada valittaa jostakin. Niin se vaan menee...

   Ja kiitos. <3

   Poista
 19. Miten pysyt niin timmissä kunnossa? :)

  VastaaPoista
 20. Seurailin itekki niitä keskusteluja, ja oon sitä mieltä että siellä oli ihan asiallisiaki ja osuvia viestejä. MUTTA loppua kohden ne keskeskustelut lähti menemään kyllä täysin haukkumisen puolelle.
  Tsempit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep alussa joo... Mutta sitten se paisuikin järjettömäksi haukkumiseksi monien keskusteluiden avulla. :|

   Poista
 21. Tätä lukiessa tuli kyllä mieleen joka ikinen ilkee kommentti mitä oon blogeissa nähnyt - ja sitten tajusin tulla onneliseksi kun mietin kuinka vähän niitä paskakommentteja tulee mun blogiin. Se on jännää, miten jotkut valitaan silmätikuiksi! Kuitenkin mahtavaa tekstiä ja sun blogi on ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on oikeesti hyvä, jos sulle tulee niitä vähän. Tälläistä ei toivois kenellekään.

   Ja kiitos. <3

   Poista
 22. Oon kanssa tarkkaillu nyt tätä sillei et törmänny just noihin iha sairaan puolelle meneviin keskusteluihin demissä ja kattonu täällä näitä haukkuja. Enkä ymmärrä mikä ihmisiä vaivaa. Jos jotain ottaa noi kovasti päähän joku mitä sä teet, niin minkä takia seurata sun tekemisiä tai sun blogia. Itsekki oon törmänny tohon, et teet mitä vaan ni mikää ei oo hyvin ja aina joku on sanomassa jotai ihan asiatonta, voin siis samaistua suhun iha täysin. Oot todellaki kaunis fiksu tyttö, sen kuvan oon ainakin susta saanu tän blogin perusteella. Joten älä lannistu vaikka jotkut ihmiset onki idiootteja, ehkä ne tajuaa sen itekki vielä joskus. Sulle kovasti tsemppiä (: ja huhhuh tulipas pitkä kommentti, ottaa vaan nii päähän tommonen :D JA HUOM en puhu tässä nyt asiallisesta rakentavasta kritiikistä vaan just siitä ihan kiusaamisen puolelle menevästä kommentista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wautsi kiitos sulle. Ihana saada tuommoista kommenttia. :)

   Poista
 23. Oot upee tyttö, älä muuta ittees noitten tyhmien anojen takia. Oot kaunis, fiksu ja vaikutat tosi herttaselta! Pidä pää pystyssä kaunokainen, me sun blogin lukijat ollaan sun tukena täällä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten te jotkut osaattekin olla noin ihania. <3 Kiitos.

   Ja en todellakaan oo muuttamassa itsestäni mitään kenenkään takia. Blogini nimi ei turhaan ole "Just be yourself".

   Poista
 24. Naurettavaa aatella miks ihmiset kirjoittaa noi paljon turhaa paskaa yhestä ihmisestä.. Itekki lueskelin niitä demi keskusteluita ja voi luoja! Miks ihmiset luulevat tietävän sun asioista... No mut kuitenkin, tossa tekstissä puhut pelkkää asiaa! Oon lukenu sun blogii tosi kauan mut en oo koskaan mitään kommentoinut, mut joo tää sun blogi on ylivoimasesti paras mitä oon lukenu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Naurettavaa spekulointia. :D

   Kiitos sulle! :)

   Poista
 25. En tunne sua henk.koht. mut oon jutellu sulle joskus Demissä ja kommentoinu sun postauksia (siis positiivisesti) ja voin kyl sanoo, niiku itekki tiiät et yleensä noi jotka haukkuu on vaa kateellisii! Tiiän kokemuksest kui kurjaa se on kun tullaan haukkumaan ja mua on myös lyöty koulus pari kertaa muutama vuos sitte :( ei siis koulukiusaaminen ja netissä tapahtuva oo sama asia mut siit aiheutuva on. Pidä pää pystys äläkä kommentoi Demin arvostelukeskusteluihin mitään koska sillonha ne saa lisää "vettä kiukaalle".
  Mut sä oot tosi fiksun olone ihmine ja ymmärrän et se meni "vähä" yli ku jotkut oli alkanu haukkuu myös sun perhettä, niiku ne tuntis sut kokonaan. Hirvee romaani mut voimii sulle ton asian kanssa :) *virtuaalihalaus*

  VastaaPoista
 26. En voi muuta sanoa kun että oot kyllä yks järkevimmistä tietämistäni 16-vuotiaista! Ja oot niin kaunis niin sisältä kun ulkookin:)) mulla oikeesti tuli tosi paha mieli sun puolesta kun näin demissä ja täällä sun blogissa noita haukkuvia kommentteja, miten kukaan ees PYSTYY tulla aukomaan tollein?? Toivottavasti ko henkilöt aikuistuvat joskus...
  Itse en kyllä vieläkään näe mitään pahaa missään kuvissa mitä oot itsestäs julkaissut, samantyylisiä kuviahan on netti täynnä.. Musta ne on just hienoja ja en voi ymmärtää miten jotkut voi järkyttyä niin pahasti jos näkevät vähänkin paljasta pintaa:D ihan normaalia...
  Tosi ihanaa kesää sulle vilma ja jaksamista noitten idiootti haukkujien kanssa, muista että oot niitten yläpuolella;)<3

  Ps. Jos joskus päätät että otat ton anonyymi-kommentoimismahdollisuuden pois niin ilmotathan siitä niin teen kyllä tunnukset bloggeriin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi oletpas ihana. <3 Kiitos paljon. :3

   Ja tottakai ilmoitan!

   Poista
 27. Hei! Luin tän sun postauksen ja myös niitä demi.fi:n keskusteluja ja nousee oikein karvat pystyyn. En ymmärrä kuinka ihmiset voi olla niin julmia.. Kirjoitin tästä aiheesta vähän omassa blogissanikin, vaikka en ole itse samanlaista kokenut, mutta sen verran kuohahti tunteet, että oli pakko ottaa vähän kantaa.. Laitoin postaukseeni myös linkin tähän postaukseen, mutta voin kyllä poistaa sen jos haluat? Ne jutut mitä demi.fi:nkin puolella on täysin yli mun ymmärryksen. Mutta muista, että ne on vaan kateellisten ihmisten puhetta! Ne ei tunne sua oikeesti vaan ne vain luulee, että tätä blogia lukemalla ne tietää kaiken sun elämästä ja voi arvostella sua. Sä oot upee tyttö, joten älä ota ittees siitä paskanjauhamisesta vaan pysy omana ittenäs ja ole ylpeä omasta kropasta, kun olet niin upean kropan saanut! Sun ehkä kannattaa myös puhua tästä hässäkästä jollekkin kaverille, poikaystävälle, ehkä jopa vanhemmille tms., koska tää on paisunut niin isoks ja sun niskaan on tullut niin paljon paskaa (suoraan sanottuna), että olis ehkä ihan hyvä päästä puhumaan siitä. Tsemppia sulle ja toivottavasti tää sun haukkuminen jne on pian ohi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvitse poistaa. On kiva, että jotkut haluavat tuolla lailla levittää tätä postausta. Tää nimittäin koskettaa niin monia ihmisiä.

   Kiitos sulle ihan älyttömästi tuosta ihanasta kommentistas. Tosi tsemppaava.
   Olen puhunut tästä kavereideni, poikaystäväni ja vanhempieni kanssa. En ole jäänyt siis yksin tätä puimaan. :)

   Poista
 28. Voisin kopioida ton tekstin suoraan blogiini (siis teoriassa). Muakin ärsyttää kaikki paska mitä tulee etenkin anonyymeiltä niskaan. Ihan kuin kukaan ei miettis lainkaan mitä ne tänne kirjottelee... huhhuh. Huomasin kanssa noista bikinikuvistani että niitä en jatkossa lisäile, sen verran huorittelua ja muuta haukkumista siitä tulee! Toivottavasti tämä meillä molemmilla tästä lähtis paranemaan. :( Hyviä jatkoja, äläkä anna vihaajien latistaa sua tai blogias <3 :) Toivottavasti tavataan muute joskus iha IRL :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Tea oon kuullu, että oot ollut tässä lähiaikoina samanlaisen haukkumisen kohteena. Ihan syvältä. Kuinka ihmiset kehtaa?
   Hyviä jatkoja sullekin. Joskus tosiaan voisi vaikka nähdäkin. :)

   Poista
 29. hyvä kirjoitus ja täyttä asiaa! Jos otat toivepostauksia vastaan, niin mun mielestä ois ainakin mukava kuulla leffa-arvosteluja jne. :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)

   Ja juu täytyy miettiä. :)

   Poista
 30. Luin ne demi-keskustelut, ja ne oli kyllä oikeasti naurettavan säälittäviä. No, koita jaksaa ja olla välittämättä.

  VastaaPoista
 31. Mäkin luin ne demin keskustelut, ja ei voi muuta sanoa ku että rakentavan kritiikin ja haukkumisen ero on kyllä monilla hämärtyny. Myös toi "jos laittaa kuviaa nettii/kirjottaa blogia pitää kestää seuraukset" on ihan naurettava väite, eihän kadulla vastaantulijoitakaan haukuta sen takia, et "ne poistu kotoaa ton näkösinä eli pitää kestää seuraukset"....

  Mutta älä ota ittees, suurin osa niistä pahoista sanoista oli ihan selvästi keksimällä keksittyjä, oot ihana ja kaunis ja sulla on suosittu blogi jolla on satoja lukijoita, joten tottakai joukosta löytyy myös niitä kateellisia :)

  VastaaPoista
 32. Tosi hyvä kirjotus, täyttä asiaa! :--) Ihanaa, että jaksat postailla tänne niin usein. Harmi ettei jotkut ihmiset voi kunnioittaa ollenkaan sitä, miten paljon vaivaa näät tän blogin eteen. Välillä tänne on tullu niin asiattomia kommentteja, että muakin ihan harmittaa. Mut turha välittää ilkeistä kommenteista. Oot tosi fiksu ja kaunis tyttö! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sulle! :) Yritän kyllä olla välittämättä, mutta joskus kun ihmiset menevät "arvostelussa" sairaanloisen yli, on se vaikeaa.

   Poista
 33. Harvemmin jaksan näin pitkää tekstiä lukea, mutta nyt luin kaiken! Kurjaa että sua kohtaan kohdistuu niin paljon ilkeää kommentointia, sillä ainakin mun mielestä blogisi on todella ihana ja olen iloinen että sen löysin :)

  Ja itsekin blogin pitäjänä haluan pitää tietyt asiat yksityisinä. En näe esimerkiksi tarvetta kertoa kaikille työpaikkaani tai mieheni oikeaa nimeä. Tuskin moni muukaan haluaa jakaa joka ikistä pientä tiedonmurua netissä tuntemattomille. Ihan luonnollista että kaikkea ei halua jakaa, eikä pidäkään!!

  Ja siitä vielä. Anonyymit. Ihan naurettavaa tulla kirjoittelemaan toiselle sellaista, mitä ei uskalla sanoa päin naamaa ja ihan suoraan toiselle omana itsenään. Mua sellainen lähinnä naurattaa! Että voikin ihminen olla säälittävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä. Ei lifestyle-blogi tarkoita sitä, että siellä julkistetaan kaikki henkilökohtaisetkin asiat. Luulis että ihmiset sen nyt automaattisesti tajuaisivat.

   Mutta kiitos sulle kivasta kommentista. :)

   Poista
 34. se on kyllä huvittava kuinka ihmiset pitää haukkumista ja kritiikkiä samana asiana.. mutta sulla on ihana blogi ja tykkään tavastasi kirjoitta ja kuvatkaan ei ole millään tavalla huoramaisia ym. niinkuin niitä olen kuullut sanottavan!:D
  jatka samaan malliin<3:)

  VastaaPoista
 35. Ihan ensin pitää sanoa, että tykkään kyllä sun postauksista, susta ja koko sun blogista, oon lukijakin (mutta nyt en voi kirjautua sisään kun oon yleisellä koneella). Kuitenkin ymmärrän myös noita kritisoijia - jos kirjoitat useamman kerran viikossa, että äitisi osti shoppailureissullaan sinulle sitä ja tätä, on helppo alkaa miettiä, kuinka paljon tavaraa saat vanhemmiltasi (vaikka ostaisitkin vaatteita myös itse). Raha-asiat ovat totta kai jokaisen henkilökohtainen juttu ja jokaisella on oikeus valita, mitä niistä nettiin kirjoittaa, mutta uskon, että moni haukkujista varmasti rauhoittuisi, jos kertoisit niistä jotain. Jos kerran et ole lellitty kakara ja saa kaikkea suoraan vanhemmilta, mitä salattavaa sulla on? En sano, että esimerkiks ne demi.fin keskustelut ois olleet lähelläkään asiallista tai aiheellista, mutta osa mietti ihan sun parastakin ja muun muassa noiden tiettyjen kuvien leviämistä muille ei-niin-kivoille nettisivustoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis suoraan voin sanoa, että teen työtä ja saan vanhemmiltani kuukausirahaa, jolla itse maksan ostokseni, leffassa tai ravintoloissa käynnit yms. Mun vanhemmat maksavat mulle vain kaiken tarpeellisen. Sellaisen mitä oikeasti tarvitsen. Ja mun mielestä se on aivan normaalia vielä kerta kun alaikäinen ja kotona asuva olen. Maksan 80% ostoksistani itse. Loput maksavat vanhemmat. Lisäksi toi että "jos kirjoitat useamman kerran viikossa, että äitisi osti shoppailureissullaan sinulle sitä ja tätä" on vähän erikoinen ilmaisu, sillä en kyllä hirveän usein täällä kerro, että äiti osti mulle sitä ja tätä shoppailureissultaan. Kyllä mä itse ostamiani tuotteita esittelen usein, mutta harvemmin äiti mulle ostelee mitään.

   Poista
  2. Nää on niin naurettavia nää alaikäsille kohdistetut "vanhempas maksaa sulle kaiken häpeä!!!" kommentit ja arvostelut. Alaikäisenä sitä rahaa ei nyt vaan tule muualta paitsi korkeintaan kesätöistä, jos on ollut tarpeeks onnekas niitä saamaan. Opintotueltakin jää ilman, jos omat vahemmat on yhtään normaalituloisia. Ja vanhemmat on kuitenkin elatusvelvollisia sinne asti, kunnes lapsi täyttää 18.

   Poista
 36. Luin eilen kans niitä demi.fin keskusteluja. Tiesin kyllä miten julmia ihmiset voivat olla, mutta ei siihen kai ikinä totu kun tällaisia tapauksia tulee vastaan. Jotenkin se ulkonäön ja pukeutumisvalintojen haukkuminen oli vielä ihan perus nettimeininkiä, mutta sitten kun tuli kehiin toi yksityiselämän ruotiminen niin ei enää ymmärrys riitä, kuinka ilkeitä jotkut voivat olla. Osa kommenteista meni toki kateuden piikkiin (lapsellista silti), mutta juurikin ne kaverikommentit ei todellakaan johdu pelkästä kateudesta: Jotain on täytynyt mennä ihmisessä pahasti pieleen, että saa päähänsä kirjoittaa tuollaista ihan toisen mielenpahoittamismielessä.

  Tosi hyvä kirjoitus, vaikka tuskin muuttaa näitä sisimmältään ilkeitä ihmisiä, saattaa ehkä kuitenkin saada ne kateelliset pikkupissikset miettimään demikessojensa ja anonyyminä huutelun säälittävyyttä. Vaikutat fiksulta ihmiseltä, pärjäile :)

  VastaaPoista
 37. Voi vilma!! Sä oot joutunu kestää jotain iham hirveetä! Toivottavasti siitä ei kovin suurta jälkeä jää suhun! Tää blogi on mun yks lemppareista, ja ihan mielettömän hyvin kirjotat! ! Pää ylös vaan, sä oot huikee!

  Ps. Mikä sun instagram nickki on??
  Pps. Sori ku tulee anona, mutta en jaksa kännykällä säätää sisään. . :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)

   Mun instagram on vilmakatariinaaa

   Poista
 38. En oo ennen aatellu sua mitenkään halpana tms, miten tuolla Demi.fi:ssä sanottiin.
  Mutta jotenki aloin itsekkin ajatella silleensä,kun luin niitä keskusteluja ja siellä kaikki ''huono'' tuotiin esille, muttei mitään hyvää.
  Tämän postauksen ansioista, ajatusmaailmani tästä blogista (esimerkiksi) on taas normaali. Eli sinä Vilma olet edelleenkin se kaunis (JA HYVÄ KROPPAINEN), ja olet kyllä kypsä ikäiseksesi :)

  Toisaalta toivon, että jätät anonyymi kommentoinnin, mutta mietit mitä julkaiset. Koska en omista tunnuksia tänne, niin on välillä mukava käydä laittaa sinulle mieltä piristävä kommentti, niinkuin ennenkin olen laittanut jotain kehuja.

  Mukavaa kesän jatkoa! :) (anteeks jos hieman sekava teksti)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tää postaus palautti käsitykses musta takaisin paremmaksi. Kiitos sulle tuosta kommentistas. :) Mukavat kesänjatkot sullekin!

   Poista
 39. Onneks oot kuitenki demittäjä, että tiedät kyllä varmasti tällaisten paskamyrskyjen kulun - asiat lähtee liikkeelle, kun joku tekee suht viattoman, silti ilkeämielisen kritisoimiskeskustelun bloggaajasta. Juttu paisuu, kun demittäjät alkavat toden teolla heittää vettä myllyyn. Alkuperäinen aihe unohtuu ja aletaan kiistellä, onko haukkumiskommentit kateutta vai asiallista kritiikkiä. Koko kiistalle etsitään syntipukkia, ja bloggaajahan on oiva sellainen. Viha kohdistuu bloggaajaan, ja tadaa - demi on täynnä vaahto suupielessä näppäimistöä hakkaavia trolleja. Porukka hakee yhteisöllisyyttä ja liittyy haukkukessoihin. Rauhoittelijat ja bloggaajan puolustajat lynkataan vihollisina ja hiekkapilluina.

  Oon havainnoinut just tällasia järjenköyhiä paskamyrskyjä demissä, mielenkiintosta seurattavaa, kun niitä ei voi oikein mitenkään hillitä. Ylläpitokaan ei viikonloppusin jaksa keskusteluja poistella, joten areena on vapaa anonyymihuutelijoille... Onneks nämä jutut kuitenkin unohdetaan melko nopeasti :) Tosi hyvä kirjotus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sun kommenttis on kyllä niin asiaa. :D Kiitos!

   Poista
 40. Ja tässähän juuri nähdään tämä SLUT SHAMING, eli jos näyttää paljasta pintaa --> HUORA!!1 Idiootit, vaikka kulkis alasti tuolla kadulla niin ei se tarkoita että olisi minkään tason maksullinen nainen. HUOH

  VastaaPoista
 41. Voimia sulle! <3 Musta sun blogi on ihana ja en vaan jaksa ymmärtää niitä, jotka sua jaksaa haukkua. Muista vaan, että tää johtuu kateellisuudesta ja siitä, että omaa huonoa itsetuntoa yritetään pönkittää asua dissaamalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Johtui se haukkuminen sitten kateellisuudesta tai mistä tahansa muusta, on se ihan älytöntä. Ei voi vaan ymmärtää. :|

   Poista
 42. Mun on pakko kommentoida. Mua alko itkettää, kun tajusin kuinka paha mieli sulle tuli noista kaikista kommenteista ja keskusteluista demissä ja sun blogissa. Mä kyllä olen itsekin sitä mieltä, että susta on tosi paljastavia kuvia täällä yms, mutta voin sanoa, että tekis mieli haukkua ainoastaan sen takia, että olen niin kateellinen sun ulkonäöstä. En kuitenkaan hauku. Ei ole tiettykään fiksua laittaa kaikennäkösiä kuvia nettiin, koska ne voi päätyy vääriin käsiin ja myöhemmin harmittaa. Mua vaan nyt harmittaa, että jouduit tän paskamyrskyn kokemaan.
  Aluksi se keskustelu sun blogin kuvista oli ihan ''asiallista'' (niin asiallista kuin demissä tenujen kesken voi olla), mutta sitten ylitettiin raja ihan urakalla. Sun raha-asioihin, kavereihin, läheisiin ja ulkonäköön kohdistuvan törkee haukkuminen on ihan super säälittävää ja loukkaavaa.

  Pärjäile, oot ihan mahtava. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos sulle ihanasta kommentistas. :) <3

   Poista
 43. Saako vielä ihan kysyä että ajatteletko ollenkaan että mihin tuollaset paljastavammat kuvat voi päätyä? Ymmärrän ettei kaikkia niin häiritse tämä asia, mutta toivon että käsität tämän internetin ikävänkin puolen. Ehkä tajusit pointin, ehkä et.
  Enkä tarkota pahalla, mutta toivon että mietit asiaa. Vaikka fiksuna tyttönä olet varmasti asian tiedostanutkin ja teet totta kai omat päätökset!
  (Varsinaiseen postauksen aiheeseen olen jo ottanut kantaa, demittäjät veti taas vaihteeksi yli sallitun ja saat kyllä mun sympatiat)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä sen tiedostan, että ne voivat päätyä minne vain. Sama on jokaikisessä kuvassa mitä ihmiset nettiin latailee. Ei niiden kuvien tarvitse olla edes puolialastomia joutuessaan vääriin paikkoihin. Ne voivat olla minkälaisia tahansa. Niin pitkään kun en ole niistä tietoinen, asia ei mua hirveästi mietitytä. Toivoisin, että näistä kuvista jahkaaminen lopetettais nyt tähän.

   Poista
  2. Hyvä että tiedostat, loput onkin sitten vain susta kiinni. Ja joo, lopetan tähän vaikka ois taas asiaa vaikka millä mitalla. Teet totta kai ihan miten itse haluat. :)

   Poista
 44. Munkin on pakko kommentoida tähän postaukseen että en voi kyllä muuta kuin ihmetellä joidenkin ihmisten käyttäytymistä! Musta sulla on ihana blogi, kauniit kasvot, upea kroppa ja ihana luonne (tän blogin perusteella siis..) Ja oikeasti olen tätä mieltä. Musta on myös tosi hienoa, että uskallat olla oma itsesi.

  Mä kihisin eilen raivosta kun luin niitä demin keskusteluja susta ja sun tekemisistä/perheestä/ystävistä/niistä kuvista. En vaan voi ymmärtää että ketä niin paljon kiinnostaa kaivella ja miettiä sun asioita blogin ulkopuolelta. Blogissahan kun ei ole tarve kertoa vaikkapa just niistä ystävistä, jos niitä ei halua täällä esitellä. Musta jokaiselle pitäis riittää jo se, että jaat kuitenki jotain sun elämästäs täällä blogissa. Niin ja mun mielipide niistä kuvista on että jokainen saa laittaa just sellasia kuvia kun itse haluaa. Mä en niissä ees mitään kovin pahaa nähny. Upea kroppa jota kelpaa kyllä varsin hyvin esitellä! Ja musta on vaan hyvä että jotkut on sentään tyytyväisiä kroppaansa ja viitsii sitä esitellä, kun tosi moni nainen tuntuu vaan häpeävän kroppaansa.

  Ohhoh tulipa tästä pitkä kommentti. :D Oli vaan pakko tulla sanomaan että älä välitä niistä kateellisista ihmisistä jotka sua jaksaa haukkua. Vaikutat aivan huipulta tyypiltä!♥

  Ihanaa kesäää ja kaikkea hyvää sulle!♥  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten heitätte kaikki noin ihanaa kommenttia?
   Ootte ihania, kiitos! :)

   Poista
 45. tosi hyvin kirjotettu teksti,tykkään hirveesti sun blogista ja oot kaunis !:)

  VastaaPoista
 46. niin totta tää postaus! itse sä tiedät parhaiten mikä on totta ja mikä ei, ihan turha kenenkään tulla huuteleen. tsemppiä <3

  VastaaPoista
 47. Toi oli niin totta! Luin jokaikisen kommentin läpi ja en aio kirjottaa tähän mitään kun mun mielipiteet tulikin jo tuolla muilta kommentoijilta, aivan älytöntä tuo haukkuminen! >:( jokatapauksessa sä olet todella kaunis ja varmasti myös mahtava ihmisenä!! Tsemii!<3

  VastaaPoista
 48. Nyt ku aloin miettimään, niin en oo koskaan lukenut näin hyvää mielipidepostausta. Tähän on kyllä kenenkään mahdoton sanoa mitään vastaan, toivottavasti sellasia kommentteja ei oo tullu :( Jos on, niin on kyseessä joku aivoton joka yrittää väkisellä sanoa jotain pahaa mitä ei oikeasti edes ajattele.

  Se, että joku sanoo sua rumaksi, on silkkaa kateutta. Mä en yhtään ymmärrä miten niin monella on niin alhainen itsetunto että pitää kateuksissaan haukkua. Mun mielestä se, että ottaa kateuskortin esille, ei oo yhtään paha asia. Kateellisille se on. Me suomalaisethan (yleisesti) ollaan sellasia että monelle itsensä kehuminen on vaikeeta. Siitä leimautuu liian helposti itserakkaaksi, mutta sekinhän tulee luultavimmin kateellisen suusta..

  Oon nähnyt blogeissa pahempiakin kuvia, kuin ne sun. Olivat minunkin mielestä turhan paljastavia mutta hyvä kun oot tajunnut sen itsekin ja osaat ottaa huomioon vastuudessa. On silti todella väärin, että jouduit ajattelemaan asiaa haukkujen kautta. Jotkut vaan ovat julmia ja ajattelemattomia.. Mun mielestä toinen paras neuvo olisi yksinkertaisesti se, että pitää ajatella omalle kohdalle. Yleensäkin tuo on yksi parhaimmista elämänohjeista.

  Toivon, että nämä kritiikin ja haukkumisen tietämättömät, ajattelemattomat ihmiset ymmärtäisivät ne edes joku päivä. Vielä surullisempaa on nähdä aikuisia, jotka käyttäytyvät yhtä lapsellisesti kuin nämä itse "kriitikot" sua kohtaan.

  Jatka samaan malliin! :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä kanssas. Unohdin tekstissäni mainita juuri tuon, että ihmiset voisivat ajatella asioita omalle kohdalleen ja toimia sen pohjalta. Kukaan mun haukkujista tuskin haluaisi kokea samaa. Se on hyvä merkki jo siitä, että kommentti tai palautteen antaminen on kaikkea muuta kuin asiallista ja rakentavaa kritiikkiä.

   Kiitos sullekin ihanasta kommentista. :)

   Poista
 49. toi on kyllä totta että jos vaan haukkuu jotain blogia niin mitä järkeä siinä on sitten lukea ollenkaan! mutta mä kyllä ainakin tykkään sun blogista hurjasti :3

  VastaaPoista
 50. Miltä aihealueelta demi.fissä löytyy se keskustelu susta? Haluaisin käydä kattoo. Voin sanoa että pystyn samaistumaan suhun tosi hyvin. Mulla ei oo blogia mutta koko 9 luokka sain lukee ja kuulla ilkeitä juttuja musta ja nyt vielä kesälomallakin ne asiat painaa mun mieltä. Asun pienessä kaupungissa ja kenelläkään ei ole mitään halua/mielenkiintoa tutustua muhun ja olen menettänyt "ystäviä" ja mistä se kaikki alkoi? Jaa, jotkut ihmiset vaan on PAHOJA ja tykkää juoruta ja satuttaa muita. Elämä ei aina ole niin kivaa ja reilua. Tsemppiä sulle!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kaikki keskustelut on jo poistettu sieltä, eli niitä ei voi katsoa enää.

   Tosi kamalaa tuo mitä oot joutunut kokemaan. Ihmiset osaavat olla kyllä tosi ilkeitä toisilleen. Pistää vihaks. :(

   Poista
 51. Mulla ei oikein muiden kommenteihin ole enää mitään lisättävää, olen täysin samaa mieltä! Tsemppiä Vilma, ei varmaan tarvii kahdesti käskeä olla välittämättä tollasista idiooteista joilla ei ole parempaa tekemistä kuin haukkua perusteettomasti toisia. :)

  Ps. Anteeksi, en malta olla sanomatta: maailmassa on reilu 7 miljardia ihmistä, ei reilu 6 miljardia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha aijaa. :D Noh pointti tuli kuitenkin selväksi. :)

   Poista
 52. vilma ei tosiaa kannata välittää mistää noista kateellisten haukkumisesta, ymmärrän et se kyl satuttaa oikeesti tosi paljon, mut tää on vaa sitä et anot yrittää vaa painaa alas sellasii joil on asiat paremmin, kuten sua.
  ja lisäks mun mielestä sun kuvat ei oo ollu mitenkää liian paljastavia, sulla on ihan täydellinen kroppa jota kyllä kelpaaki esitellä! se on vaa nii et moni ei oo tyytyväisiä kroppaansa ja on taas kateellisia siit ettei omista samanlaist kroppaa ja ite ei uskalla pukeutuu niinku haluais koska pelkää aina et ''siis ihan varmasti kaikki rupee haukkuu kui läski oon hyii!'', joten oikeesti se on vaa iha silkkaa kateutta!
  lisäks toi et vastaisit ilkeesti kommentteihi, siis mitä? mä oon ite ihmetelly monesti et kui pystyt vastaa kuitenki nii kiltisti niille jotka tulee esimerkiks haukkuu et kuinka ''SIIS IHAN VITUN RUMA PAITA HYI SAATANA'', tosi moni lähtis tosta vastaa samalla linjalla mut sä vastaat vaa aivan asiallisesti että jokaisella on oma mielipide, en nää siinä mitää ilkeetä.
  ja joo tosiaa sori tän kommentin sekavuudesta ku raivostuttaa vaa nii paljo tollaset itestää epävarmat haukkujat :D
  mutta joo siis pysy just tollasena ku oot, haukkumiset toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. oot ihana ja täydellinen just tollasena ku oot !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi en voi muuta sanoa kuin vain kiittää. :) Kiitos sulle!

   Poista
 53. Ne Demin keskustelut meni kyllä jo ihan totaalisen överiks. Luulis, että ois sen aloittaja jo tajunnu, ettei kannata edes aloittaa, kun sieltä tulee kuitenkin ne pari luupäätä, jotka on jättäny ne aivot narikkaan Demiin tullessaan. Tunnen vielä niistä negatiiviseen sävyyn kommentoijista muutaman, joista varsinkin yksi kummasteli kovasti, miksi häntä nyt haukutaan ..... Demittävät varmaan nyt tunnistaa tästä kuka on kyseessä, mutta kuitenki D: Muutenkin bloggaajan yksityiselämän tonkiminen on vähän turhaa, kun ei todellakaan tarvitse eikä kuulukaan kertoa kaikkea julkisesti. Tulee mieleen mm. Mungo-Anna,joka systemaattisesti tiukensi linjaa läheistensä suhteen blogissaan, kun suosio nousi.
  Ihmiset on vaan äärettömän julmia :-( Kertoo vaan vahvuudesta, jos pystyy jatkamaan bloggaamista, vaikka saiskin ihan kauheeta paskaa niskaansa :-) Keep on rocking girl!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä. Siis luulis nyt, että kaikki tajuaisivat automaattisesti sen, ettei bloggaajat halua tuoda koko elämäänsä nettiin ruodittavaksi. :D

   Poista
 54. Tosi hyvin kirjoitettu! Juuri tuo face-to-face- haukkuminen/paskan puhuminen kun on varmaan aika harvalle tyypillistä, niin on niin helppo valita netistä sopiva uhri (bloggaaja), jonka niskaan sitä kuraa sit voi kaataa :/ Näin saa purettua omaa pahaa oloaan helposti ja vaivattomasti sotkematta "oikeaa elämää" mukaan..
  Onkohan yksikään bloggailija yms. välttynyt tällaiselta paskalta? Vaikka aina löytyykin niitä, jotka eivät tykkää, niin silti joillain se palautteen antaminen ja kommentointi vaan menee aivan öreviksi.

  Mutta voimia sulle ja jatka tän ihanan blogin kirjoittamista samaan malliin :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Ja tuskin kukaan bloggaaja haukkumiselta onnistuu välttymään. Aina löytyy ihmisiä, jotka haluavat satuttaa.

   Poista
 55. hyvin kirjotettu teksti! oon ihan samaa mieltä et pitäs sanoo asiat niinku ne vois sanoo päin naamaa, jos on pakko jotain ees sanoo. koita olla ottamat haukkumisii ittees vaik tiiän et se on vaikeeta, mut ku noi ihmiset on vaa kateellisii! you go girl!

  VastaaPoista
 56. Sillon, kun joku ihminen vaikuttaa ''täydelliseltä'' (kaunis, hyvä kroppa, rahaa shoppailla, poikaystävä.. jne), useemmat tosiaan ajattelee että kyseisessä ihmisessä ei oo mitään vikaa. Tämän takia ne alkaa oikein etsimällä etsiä niitä vikoja, ja heti kun sellanen aukko löytyy, pamahtaa mielessä: ''AHAA! nyt kyllä kerron tälle, ettei se oo niin täydellinen ku luulee olevansa!'' ja vetää homman aivan överiksi. Ikäänkuin todistelee itselleen ja haluaa saada tämän ''täydellisen ihmisenkin'' tajuamaan että hänessähän on vaikka mitä vikoja.

  Todellisuudessa blogikin on vain pintaraapaisu ihmisen elämästä, et tiedä toisen taustoja. Se kaikki shoppailuraha, joka aiheuttaa kateutta, voi olla kovalla työllä hankittua ja oikeasti ansaittua eikä vanhemmien lellittelyä. Blogissa kerrotaan elämän hyviä juttuja, tuskin moni tuo elämänsä yksityisjuttuja, jotka eivät niin mukavia olekkaan blogiinsa. Esimerkkinä vaikka vanhempien alkoholiongelmat, kiusaaminen jne, jotka voi olla yhtä helvettiä, vaikka muille elämä näyttäisi täydelliseltä.

  Se on niin ihme, miten ihmiset luulevat tuntevansa toisen elämän täysin, esimerkiks just blogin perusteella. Ymmärrän tosi hyvin, miks et hirveesti tee jotain kaveripostauksia. Kaikista pahinta on oikeesti se jos läheiset joutuu vaikka huoritelluks sun kautta. Näin ne Demi.fi-keskustelut ja siinä vaiheessa ku se Eevin instagram linkitettii, olin jo huh huh, on ihmisillä oikeesti pokkaa. Jep, anonyyminä.

  Mä itkin kun luin tätä, vaikka en samassa tilanteessa oo ollukkaan. Enkä siks osaa ees kuvitella kuinka pahalta se tuntuu, kun omaa yksityiselämää arvostellaan nettipalstalla, vedetään ihan ihme johtopäätöksiä, vaikka ei tiedetä oikeesti asioista mitään. Tuntuu tosi pahalta sun puolesta.

  Oot tosi vahva ja mahtava. Jotku vaa luulee että blogi kertoo ihmisen koko elämän, ja pitää toisen elämää täydellisenä, jonka takia haluaa pilata tämän täydellisen illuusion esimerkiksi juuri puhumalla paskaa. Ei ole sellasilla ihmisillä kaikki kotona, ehkä vähän kyllästyneitä omaan elämäänsä.. :)

  Mulla on periaate, etten sano netissä anonyyminäkään mitään, mitä en omalla nimelläni sanoisi, ja musta kaikkien pitäisi toimia näin.

  Hyvää jatkoa, sun blogi on tosi pirtee ja pysy tollasena ihanana tyttösenä kun ootkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kommentti! Kiitos. :)

   Oon aivan samaa mieltä sun kanssa noista asioista. Blogi ei tosiaankaan kerro sen kirjoittajasta kaikkea. Ei se ole sen tarkoituskaan. Olisi hyvä, jos kaikki ymmärtäisivät tämän.

   Poista
 57. Vau, tää postaus oli tosi hyvin kirjoitettu!
  Tähän ei voi oikeasti enää lisätä mitään, tai ainakaan mä en keksi lisättävää! (:

  Itsekin blogia pitävänä tiedän miten pahalta ne haukkumakommentit tuntuu.
  Pahimmalta ne kuitenkin tuntuu, jos tietää, että joku (entinen)kaveri/(entiset) kaverit niitä kirjoittaa. Mulle kävi niin viime vuonna ja annoin tottakai heille anteeksi. Kuitenkaan en voi koskaan unohtaa mitään niistä sanoista, mitä ne on mulle kommentoinut. Tuntuu vieläkin tosi pahalta, koska vielä ala-asteella luulin, että ne kaverit on oikeesti mun kavereita ja me pysyttäs kavereina vielä pitkään. Asiat ei vaan mee aina niinku luulee, mutta onneks mulla on nyt ihan mahtavia kavereita, jotka jaksaa kannustaa ja tsempata vaikka nää kyseiset haukkujat oiski sanonu jotaki.
  Ja se on vielä kumma, että nää kaikki piti mullekkin tulla sanomaan joko netissä, tai tekstiviestillä. Ei koskaan päin naamaa, vaikka ihan pyysinkin heiltä, että jos voisivat koulussa tulla face to face sanomaan samat asiat. :D

  Kun itsekin nykyään oon ottanu blogissani sen käytännön, että jos koen jonkun kommentin loukkaavana minua kohtaan en julkaise sitä. Sitten jotkut tulee anonyymeina kyselemään, että miksi et koskaan julkaise mitään negatiivista täällä blogissas, etkö kestä kritiikkiä? :D
  Sillon vaan tuntuu aina, siltä että voi herranjuukeli, kun ne negatiiviset kommentit ei oo asiallisia. Jos ne olis asialliseen sävyyn kirjotettu, niin miksi en julkaisisi? Mutta nykyään on vaan niin vähän ihmisiä, jotka blogejen puolelle osais asiallisesti tulla negatiivisia juttuja kommentoimaan.. ..joka on kyllä tosi harmi, sillä itse nimittäin ainakin tykkään lukea asiallista kritiikkiä! Sen avullahan omaa blogia osaa parantaa.

  Mutta tää sun blogi on kyllä aivan mahtava, ja tuun jatkossakin ehdottomasti lukemaan tätä! Jatka vaan samaan malliin tän kans, nii menee kaikki hyvin! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle! :)

   Ikävää, että säkin oot joutunut kokemaan tätä (vaikka tätähän joutuvat kokemaan kaikki bloggaajat ainakin jossain vaiheessa). Aina niitä kuspäitä löytyy, jotka eivät kertakaikkiaan HALUA ilmaista mielipiteitään asiallisemmin vaikka sen varmasti kyllä osaisivat. :/

   Poista
 58. Niiiiin asia tekstiä! Tää sun blogi on ihana! <3

  VastaaPoista
 59. Se nyt on vaan niin, että ihmisiä ei kiinnosta paskan vertaa millaista kritiikkiä he laittavat itserakkaalle ihmiselle.. koska yleensä kuulutte siihen ihmisjoukkoon jota vihataan melkeimpä eniten..

  Ps. On naurettavaa miten paljon kuvittelet itsestäsi liikoja! Oot ihan T A V A L L I N E N ihminen. En käsitä miksi jumaloit itseäsi näissä kuvissa ja varmaan muutenkin. Hyi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole millään tavalla itserakas tai jumaloi kuviani. Ja miksi olisinkaan yhtään sen erikoisempi kuin muutkaan? Olenko niin väittänyt? :D

   Poista
  2. hah :D ei oo totta, kuinka törmään tähän AINA. Kun todella kaunis tyttö lisää itsestään kuviaan, jotku luulee että tää ois joteki itserakas ja itseään jumaloiva? siis mitä hittoa oikeesti. Ja ku semmoset perusnätit tai ei niin ''yleisten normien mukaan'' kauniit ihmiset laittaa myös samanlaisia kuvia ittestää nettii, miks ne ei sit oo itserakkaita? fuck the logic, oon niin kyllästyny tollasee

   Poista
 60. En oo varmaan koskaan vielä kommentoinu sun blogiin, mutta oon seurannu tätä jo kauan!

  Tää teksti on täyttä totta, ja oon asiasta TÄYSIN samaa mieltä. Munki blogiin on tullu kaikkia "kivoja" ano-kommentteja, ja ne kyllä pilaa päivän kuin päivän.

  Noi kommentit, mitkä tuli tuohon toppi-postaukseen, oli aika kaameeta katseltavaa. Tiesin, että on olemassa tyhmiä anoja, ja ilkeitä ja kateellisia, mutta että ne vajoo NOIN ALAS?!?!

  Sanon nyt tässä, että toppi ei nuien pöksyjen kanssa ollu oikeen hyvä, mutta niinku moni sanoi, korkeavyötäröisen maxihameen kanssa sopisi! (itse löysin sellaisen mustana hooämmältä)

  Haittaako, jos kopioin tämän tekstin blogiini? Laitan siihen myös linkin tänne ;)

  Vielä, olet kaunis ja fiksu tyttö, jatka samaan malliin!! :)

  tsemppiä<33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle. :)

   Ja voit laittaa, kunhan tosiaan linkität blogini siihen ja kerrot myös että kuka sen on kirjoittanut.

   Poista
 61. Kehottaisin sinua keskittymään enemmän lauserakenteiden sujuvuuteen, jotta tekstiä olisi mukavampi lukea. Muuten olen kyllä samaa mieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eiköhän se sisältö oo tärkeempi ja toisena tulee sitten nämä äidinkieliset jutut? Mä en ainakaan niiden kautta tätä ensimmäiseksi ruvennut kirjoittelemaan. :)

   Poista
  2. Onhan se sisältö ehkä himpun verran tärkeämpi, mutta mikäli oikeinkirjoitus on hallussa ja teksti on sujuvaa, on lukukokemus miellyttävämpi. Lisäksi se tekee sisältöön keskittymisen helpommaksi. :)

   Poista
  3. Aijaa mun mielestä toi teksti oli kyllä ihan sujuvaa. :O

   Poista
 62. Nää jutut on aina tosi hankalia. Luin ite vaan pari ensimmäistä kommentia siitä demi-keskustelusta ja ne oli ihan järjettömiä. Miten se tekee ihmisestä halvan että lisää omista reisistään kuvan kun on ollu rannalla? Mun mielestä edes toi pikkutoppi-kuva ei ollu paha. Totta helvetissä mäkin lisäisin tollasen kuvan itestäni jos oisin ihan innoissani uudesta vaatteesta. Sen bikinikuvan nähdessä kyl ajattelin ettei tollanen ehkä kuulu tänne, mut tekstistäki näki että olit innoissas hyvästä ostoksesta, etkä mainostamassa vartaloas (joka seki on hyvässä kunnossa!).

  Mut toisaalta mua henk.koht. ärsyttää tää kateus-kortti. Aina haukkuminen tulkitaan kateudeksi, mutta kun se ei mee niin. Saan aina kateus-kortin vetävästä ihmisestä ylimielisen kuvan ("oon nii täydellinen et muut on vaa kadei") vaikken todellakaan usko sun olevan sellanen. Ihmiset haukkuu mun mielestä sen takia, että spekulointi on jännittävää ja tosiaan se on mielenkiintoista seurattavaa kun "paska osuu tuulettimeen".

  En tiiä osasinko nyt tuoda ajatuksia kunnolla esille, en todellakaan hyväksy haukkumista, mutta ymmärrän että muiden elämästä (paskan)puhuminen kiehtoo. Se on ihan hyvä päätös, ettet julkase niitä pelkässä haukkumistarkotuksessa kirjotettuja kommentteja! Siitäkin piti snaoa, että näin netin välityksellä on tosi vaikeeta välittää tekstissä omaa äänensävyä, jolloin joku voi esim. sun vastauksen tulkita ilkeäksi yms. ja myös ei-ilkeiksi tarkoitetut kommentit voidaan käsittääkkin ilkeilyksi.

  Toivottavasti sun bloggailuinnostus ei lähe kommenttien takia, oon vasta vähän aikaa sitten löytäny sun blogin ja oot tosi nätti, enkä oo saanu susta ylimielistä hemmoteltua kuvaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja siis en mä väittänytkään, että kaikissa haukkumistapauksissa kyse olisi kateellisuudesta. Ei todellakaan. Mutta kyllä kateellisuuden sen näkee joistain kommenteista. Olin kerran lukemassa yhden erittäin kauniin bloggaajan blogia. Hänellä oli siellä bikinikuvia itsestään, joista huomasi tämän olevan hoikka ja hyvässä kunnossa. Siinä vaiheessa, kun tälle iski joku anonyymi kommenttia "Hyi vittu läski miten kehtaat laittaa itsestäs tuommosia kuvia kun et oo edes rantakunnossa? Muutenkin oot ruma"... Tässä tapauksessa kyllä tulee mieleen, että tämä kyseinen ihminen on kateellinen bloggaajan hoikkuudesta, jos selkeästi normaalia ihmistä hoikempaa haukkuu läskiksi. Toinen vaihtoehto on sitten se, että hän on päästään sekaisin tai jollain tapaa sairas.

   Tarkoitan siis, että kyllä sen oikeasti joistain kommenteista huomaa, johtuuko haukkuminen kateudesta vai jostain muusta. Ja puhun tässä nyt yleisesti blogeista, en vain omastani.

   JA ei mun bloggausinto mihinkään tästä katoa. Kiva saada erilaisia mielipiteitä ihmisiltä tähän asiaan littyen. :)

   Poista
  2. Sama ano täällä :) Ite en kyllä yleensä lue blogien kommentteja, ellei oo joku puhuttava aihe (kuten nyt). Kyllä ihmetyttää että on sellasia ihmisiä liikkeellä jotka ihan haukkumisen ilosta yrittää lannistaa toisia. Kai siitä jotain sairasta mielihyvää saa kun haukkuu laihaa läskiksi ja parhaimmillaan ajaa toisen hirveeseen kriisiin.

   Hyvä ettei bloggausinto katoa! Ois kiva lukea muitakin samankaltaisia postauksia, just tälläsistä pinnalla olevista asioista :)

   Poista
 63. asiatekstiä! oot tosi kaunis ja upee ja en ymmärrä noitten nolojen anojen kommentteja...jokkut menee jo ihan liiallisuuksiin! mut mua hieman ärsyttää sun se tyyli kun kirjotat tällä tavalla "se sopikin aivan täydellisesti mun ylle" yms, koska sanot sitä niin monessa postauksessa. muuten kirjotat tosi kivasti ja pakko viel myöntää että oot kyllä tosi upee ihminen! niin ulkoa kuin sisältä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Ja sanon tuon "se sopikin aivan täydellisesti mun ylle" -jutun silloin, kun oon itse sitä mieltä. Mikä siinä ärsyttää? :O

   Poista
  2. no siis juur tuo kun sanoin että sanot sitä niin usein ja sullehan nyt kaikki sopii :) älä ota tätä yhtään pahalla, muuten tekstis on mukavaa luettavaa!

   Poista
  3. Mua taas rupee hymyilyttämään nää "se sopi täydellisesti" ja sen tyyliset lausahdukset, koska siitä huokuu se iloisuus, kun joku vaate sopii hyvin. Ei se mulle kuulosta ylimieliseltä tai itserakkaalta, aidolta ilolta vaan.

   Poista
 64. Voivoi, kyllä on joillakin ihmisillä köyhä elämä. Maailma on täynnä arvostelijoita ja haukkujia ja minäkin olen niitä kohdannut. Olen saanut kuulla ilkeitä kommentteja itsestäni paljonkin... miksi? Koska olen oma itseni. Joidenkin on pirun vaikea hyväksyä ihmisiä jotka ovat rohkeita ja sinut itsensä ja maailman kanssa. Se että jaksaa jauhaa toisen elämästä ties mitä, kertoo aika paljon henkilöstä itsestään ja tämän elämästä. Minua on koulukiusattu yläasteen ajan koska olin erilainen ja minulla oli silmälasit. Se sai minut rakastamaan itseäni enemmän ja se teki minusta vahvan. Kun hankin ensimmäisen tatuointini, vanhempani olivat aivan äimänkäkenä. Kun paljastin olevani lesbo, oli vanhempieni vaikea hyväksyä sitä. Loppujen lopuksi, olen ylpeä itsestäni enkä häpeä itseäni ja jos jollain on siihen jotain sanottavaa, sanokoot. Mitä niihin sinun kuviisi tulee.. olen nähnyt pahempaakin. Mielestäni ongelma ei ollut se että "olit vähissä vaatteissa" vaan se että sinulla on upea kroppa! Nettiin kun julkaisee mitä tahansa kannattaa aina miettiä mitä julkaisee, mutta minä en henk.koht nähnyt sinun kuvissasi mitään väärää! Voimia sulle Vilma, oot älyttömän hyvä bloggaaja ja ihminen! :)

  VastaaPoista
 65. Voi herranjestas, maailmassa on OIKEITAKIN uutisia ja keskustelunaiheita! Meinaan, että me kaikki ollaan ihmisiä, me kaikki kuollaan joskus, me kaikki varmasti kohdataan elämämme aikana jotain paskaa, mutta ruveta arvostelemaan ja haukkumaan ihmistä jota ei edes tunne! Paskanpuhuminen ei ole sen hyväksyttävämpää anonyyminä kuin in real life, MUTTA jos on pokkaa ruveta haukkumaan niin sais ees kertoa oman nimen! Säälittävää. Kaikki me ollaan vastuussa omista teoistamme ja tästäkin asiasta olisi voitu huomauttaa nätisti ja kritiikin muodossa.. mutta kertoo aika paljon siitä että millaisia ihmiset ovat, hirveän katkeria ja epävarmoja itsestään! :D YOLO ämmät, Vilma tsemppiiii<3

  VastaaPoista
 66. En tajua sitä miksi ihmeessä niin moni sanooo, että "hemmoteltu kakara, vanhempasi kustantavat kaiken". Mitä väliä vaikka vanhemmat kustantaisivatkin? Alle 18 vuotiaan on todella hankala saada mistään töitä ja jos vanhemmilla on enemmän käyttörahaa, mikseivät he haluaisi antaa lapsilleenkin osansa siitä? Minun mielestäni on aivan sama paljonko materiaalia/rahaa vanhemmiltasi saa, kunhan käytös ei muutu. Etenkin Vilman kohdalla tuommoinen syyttely on enemmänkin kuin naurettavaa, koska Vilma ei todellakaan ole mikään ylimielinen hemmoiteltu penska. Paljon voimia sulle Vilma noitten tyhmien ihmisten kanssa, oot upee nuori nainen, tuut pääsee tolla asenteella vielä pitkälle elämässäs! Toivon kaikkee hyvää sulle! <3

  VastaaPoista
 67. olet niin kaunis, ja tää tilanne on niin sellanen missä tietää että ne on kateellisia. voin sanoo suoraan että olen kateellinen sulle, tuntuu siltä et sun elämä on täydellistä ja se saattaa johtuu siitä että kirjotat blogiin lähinnä kaikki positiiviset asiat (mikä saattaa provosoida anoja huutelemaan) mutta en mäkää alennu sua haukkumaan, vaan kehumaan. olet kaunis ja toi teksti oli täyttä asiaa !

  VastaaPoista
 68. Täyttä asiaa, en tiennykkää et oot noin hyvä kirjottaja. Ihan oikeesti ihmiset vois miettii mitä sanoo, kosk jos ei oo mitää hyvää sanottavaa nii ei tartte sanoo yhtää mitää, typerät kommentit aiheuttaa vaa mielipahaa. No mut uskon et osaat jättää noi haukkumiset omaa arvoonsa, et niitä tosiaa oo ansainnu. :)

  VastaaPoista
 69. Järkytyin kun huomasin, minkälaista kommenttia sulle on joissakin postauksissa tullut. En ole kyllä muutenkaan koskaan ymmärtänyt, että mitä helkkarin väliä sillä on näkyykö vähän paljasta pintaa kuvissa... Kyllähän rannallakin näkee ihmisiä kesällä vähissä vaatteissa ellei jopa kokonaan yläosattomissa! Ymmärtäisin kyllä jos jotain alastonkuvia tänne laittaisit, mutta kyllä ihan asiallisista kuvista on mun mittapuun mukaan ollut kyse. On niitä 100 kertaa pahempiakin kuvia nähty Instagramissa ja facebookissa, joissa tissit pursuaa ulos topista ja perse väännetty ihme asentoon unohtamatta kuvan vihjailevia kuvatekstejä. En ole koskaan ajatellut että onpas Vilmalla asiattomia kuvia täällä blogissa, kun mun mielestä ei ole mikään järkyttävä asia ottaa esimerkiksi bikineissä kuva? Ihan normaali asia ottaa aurinkoa bikineissä, mikä siitä tekee joillekin niin ylitsepääsemättömän ongelman jos vähän ihoa näkyy? Hui kamala. Ihan kuin ette olisi ennen naisvartaloa nähneet.

  Ihmiset nyt vääntää jokaisesta asiasta valittamisen aihetta... varsinkin kun kyseessä on todella mukava, kaunis ja ihanan oloinen tyttö, niin pitäähän yrittää kaivaa jotain huonoa toisen elämästä kun oma vaikuttaa niin surkealta. Ei toki aina ole näin, mielipiteitä on tieteinkin monia ja esim. kauneusihanteet erilaisia, mutta osasta kommenteista valitettavasti se kateus tai oman itsetunnon pönkittäminen vaan paistaa sieltä selvästi läpi :D "Oot nii helvetin ruma" -anonyymikommentit pistää mietityttämään, että minkälainen kaunotar sinne ruudun toiselle puolelle sitten kätkeytyy...

  Onnea sulle kovasti jatkoon ja älä ota itseesi paskakommentteja, kannattaa ymmärtää että nuo jotkut kyseiset anonyymit tuskin oikeasti edes tarkoittavat mitä sanovat. Helppohan se on sinisen kuvaruudun taakse kätkeytyä! Oot kyllä ihana tyttö ja blogis yks ehdottomista lemppareista, jatka omana itsenäsi samaan malliin vaan :) <3

  VastaaPoista
 70. HYVÄ VILMA! Hieno teksti, oot täysin oikeessa kaikissa asioissa mitä mainitsit. En edes ymmärrä miksi ihmiset jotka eivät tykkää tietystä blogista/sen kirjoittajasta edes sitten lukevat/kurkkivat sitä. Muista että täällä tulee aina olemaan paljon enemmän niitä, jotka tukevat sua kuin niitä, jotka yrittävät lytätä :) Oot upee kaikin tavoin!

  VastaaPoista
 71. Demistä luin vaan sen laukku -jupakan, mutta pelkästään se yks keskustelu sai mut ihan kirkuvan punakseksi! Enpä ois uskonu että Demissäki on noin lapsellista porukkaa.. Se että Eeviä, raha-asioitas, perhettäs/tuttavias, ja kavereitas aletaan arvostelemaan anona on niin säälittävyyden multihuipentuma, että huh huh! Uskon kuitenki että esim. täällä on pajon enemmän porukkaa jotka tukee sua, ku niitä jotka on sulle kateellisia ja haukkuu sua... Sun blogi on yks parhaista mitä luen, jatka samaan malliin! (:

  VastaaPoista
 72. Iha totta puhut! Oikeesti oot ihana ihmine ja tosi fiksusti osaat ottaa nää asiat, sekä tää sun blogi on mun lemppari. Niin toivon, että et lopeta tätä!:-) Kaikkee hyvää sulle! ♥

  VastaaPoista
 73. Kiitos teille kaikille yhteisesti ihanista viesteistä. Ootte aivan supereita. Halit. <3

  VastaaPoista
 74. Aika tekopyhää touhua sanon minä.

  VastaaPoista
 75. Heitänpä tän nyt anonyymina koska mua ei kiinnosta lukea enää yhtään demikeskustelua aiheesta. Seison kuitenkin sanojeni takana, mutta en halua tätä omalla naamallani kirjoittaa, mutta tästä arvaa tosi helposti että kuka minä olen :D
  Ensinnäkin noista perättömistä kommenteista. Kuka helvetti oikeasti kirjoittaa tommoista? "helvetin ruma huora?" "no haistappa sinä paska vittu". Anteeksi karkea kielenkäyttöni. Mulle on kanssa tulvinut blogiini kommentteja "ruma paska" "helvetin läski ihramursu", eikä ne kivalta tunnu. En oo ikinä itse edes 12-vuotiaana kakarana heitellyt tuollaisia kommentteja ihmisten blogeihin, enkä ymmärrä miksi joku niitä heittää.
  Oon otettu siitä, että "kadut" niiden sun vähäpukeisten kuvien lisäämistäsi, koska musta se on noh, vähän typerää. Haluatko sinä, että kun sun nimen joku joskus 20 vuoden päästä googlettaa kun olet hakemassa töitä, ja sieltä löytyy sun bikinikuvasi? Lisää toki niitä kuinka paljon haluat, mutta muista vaarat :/

  Musta yleisesti on kiva lukea blogeja, joissa on kaveripostauksia. Kuvia että tässä ja minä mun kaverini rannalla, tai minä ja kaverini täällä. En usko että kukaan heitä ottaisi kohteekseen jos heistä kuvia julkaisisit, koska sunhan tämä blogi on, ei heidän.
  Tosin demittäjät saattaisivat ottaa heidätkin kohteeseen, muistan kun joskus mun yhden kaverini kuvat levisivät sinne ja tuli kaikkia "hyi helvetin saatana"-kommentteja. Säälittävyyden huippu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo taidan tietää kuka olet. Kyllähän mä tästä lähtien mietin tarkemmin, millaisia kuvia tänne itsestäni lisäilen. Enhän mä nyt toivo niiden löytyvän joskus 20 vuoden päästä töitä hakiessa jostain netin syövereistä. Olen kuitenkin kuvieni julkaisemisen ohella ottanut sen riskin ja jos niin kävisi, olisi se vain ja ainoastaan mun oma häpeä.

   Kavereita en oikeasti vaan halua tuoda tänne kovinkaan pinnalle. Tai siis tarkoitan, että silloin tällöin kuvat heistä ovat ok, mutta oikeasti kun tuolla demissäkin liikkuu kaikenlaista porukkaa niin en voi koskaan suojella täysin ihmisiä, joiden kuvia blogiini olen lisäillyt. Olis ihan kamalaa lukea jostain kaveristani arvosteluja keskustelupalstalta yms. Ymmärrän, että kaveripostaukset kiinnostaisivat lukijoitani, mutta itse kuitenkin pitäydyn omassa mielipiteessäni ja julkaisen vain harvoin kuvia kavereistani. :)

   Poista
  2. Mut kuitenkin voit lisätä kuvia markuksesta ja eevistä :o ?

   Poista
  3. Niin no he ovat antaneet ihan luvan, että heistä saa kuvia tänne pistää. Eevi varsinkin. Näköjään sekin oli virhe, koska demissä hänestä jo puhuttiin ikävään sävyyn.

   En ymmärrä sitä, miten ette nyt voi vaan tajuta, että kavereista tulee kuvia vain harvoin. Sen ei ole tarkoitus ärsyttää teitä lukijoita, vaan oikeasti suojella mun yksityisyyttäni. Luulisin, että osaatte kunnioittaa mun päätöstäni. En ymmärrä myöskään sitä, että miksi MUN blogin pitäis olla pullollaan kuvia mun kavereista? Eikö tää blogi kerro ihan musta pelkästään ja muut tulevat sitten ikään kuin plussana/kirsikkana kakun päälle? Mun mielestä ainakin. Bloggaajalla on itse oikeus pistää raja tiettyyn kohtaan, mitä ei enää julkaise blogissaan. Varsinkin jos sen on näin hyvin jo perustellut, on mun mielestä aika turhauttava, että ihmiset jahkaavat asiasta silti. :/

   Poista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥