maanantai 29. huhtikuuta 2013

"Linkkaa blogisi" -postauksen 5 parasta blogia esittelyssä!

Tein reilu viikko sitten "Linkkaa blogisi" -postauksen johon te hyvät lukijat linkittelitte omia blogejanne. Seassa oli jos minkälaista blogia, kaikki luin läpi. Kuten kyseisen postauksen yhteydessä jo ilmoitinkin, niin luku-urakkani ohessa pistin merkille parhaimpia blogeja, joista valitsin viisi tänne esiteltäviksi! 

Tämä blogi selvisi ehdottomasti parhaimmistoon positiivisen ja elämäniloa huokuvan kirjoitustyylin johdosta. Blogin ulkonäkö on huolellisesti suunniteltu, söpö ja tyttömäinen. Blogi on lifestyle-tyylinen ja sisältää monimuotoisia postauksia liittyen muotiin/vaatteisiin, kauneuteen, kavereihin ja bloggaajan omaan elämään muutenkin! Postauksia on ilo lukea - positiivisuus saa hymyn huulilleni joka ikinen kerta blogissa vierailessani.
Voisi siis sanoa, että blogin nimi tiivistää sisällön erinomaisesti!


Painaessani ensimmäistä kertaa linkkiä tämän kyseisen tytön blogiin, yllätyin positiiviesti jo bannerista. Se antoi erinomaisen ensivaikutelman blogista. Ulkoasu on muutenkin huolellisesti, mutta siltikin suhteellisen yksinkertaisesti tehty. Postaukset ovat suurilta osin kuvapainotteisia, joka on myös hyvä juttu! Kiva lukea välillä myös semmoisia blogeja, joissa tekstiä on vähemmän. Sisällötkin niissä ovat mielenkiintoiset, muotia, kosmetiikkaa, lifestylea...
Pidin tästäkin blogista hurjasti!


Tämä blogi pääsi viiden parhaan joukkoon sen yksinkertaisen ulkoasunsa, sekä mielenkiintoisten postaustensa vuoksi. Mun mielestä on tärkeää, että postausten tekstit blogissa on mielenkiintoista luettavaa ja kuvat hyvälaatuisia. Tämä lifestyle-blogi täyttää siis kummatkin "kriteerit". Janinan blogi on yksi niistä harvoista lukulistallani olevista blogeista!


Tämä kyseinen blogi teki myös suuren vaikutuksen jo heti ulkoasunsa perusteella. Nätti tyttö sekä mukavalukuisia postauksia hyvälaatuisilla kuvilla. Mikäs sen parempaa? Tällä tytöllä on lisäksi just semmoinen tyyli, joka iskee melko moniin - näin ainakin arvelisin!
Kaiken kaikkiaan laadukkaan sisällön omaava blogi, joka kanssa päätyi mieleenpainuvan kokonaisuutensa johdosta viiden parhaan joukkoon.


Tässä blogissa on aivan mahtava ulkoasu - tyttömäinen ja tyylikäs! Postaukset koostuvat hyvälaatuisista kuvista sekä mukavalukuisesta tekstistä. Sisältökin on monipuolista, joka tuo suurta plussaa!
Silmääni osui myös lukijoiden toivomia postauksia, joita kyseinen bloggaaja toteuttelee. Mun mielestä on todella hyvä, että bloggaaja huomioi tällä tavoin myös omia lukijoitaan. Antaa blogille lisää positiivista vivahdetta.

Siinäpäs olikin ne viisi onnekasta, keiden blogit ylsivät parhaimmistoon. Nämä tosiaan ovat vain mun henkilökohtaisia mielipiteitä, mutta toivon niillä olevan vähintään sen verran väliä, että kävisitte mahdollisesti kurkkailemassa näistä jokaisen. Ehdottomasti lukemisen arvoisia blogeja kaikki viisi. Onnea teille tytsyt, jatkakaa samaan malliin! 

38 kommenttia:

 1. kivoja blogeja! mitä muita blogeja pistit merkille? :) haluisin vielä lisää luettavaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaus väärään kysymykseen vai miksen tajunnut näiden yhteensopivuutta? :D

   Poista
  2. Sekoilin nyt itse tämän kanssa jotenkin. Vastauksen piti olla siis toiseen kommenttiin! Olen ilmeisesti vahingossa poistanut sen kun sitä ei näy enää täällä. Vitsit mua. :D

   Poista
 2. Niin siis sinä joka sanoit että jansu on mun kaveri ja luulet sen jotenkin vaikuttaneen mun päätökseen, niin olet väärässä näin suoraan sanottuna. Kuten sanoin jo, niin Janinan blogi on yks niistä harvoista, joita luen. Se, että Janina saattuu olemaan mun kaveri ei vaikuttanut tohon päätökseen siltä osin mitenkään. Vähän sama asia kun pistäis arvonnan pystyyn ja järjestäis kaverinsa voittajaks. En koskaan tekis niin, koska tulis siitä itelle niin järkyttävän typerä fiilis. Janinan blogi nyt sattui olemaan MUN mielestä yksi parhaista linkitetystä blogista, joten siksi se nähtiin tässä esittelyssä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu okei :) ja ihan vaa tiedoks en oo laittanu noit muit alempii anoi tuol :) tottakai kavereitki kohtaa pitää olla reilu; jos on jonku kaveri ni miksei vois muka olla silti hyvä blogi?
   mut ooo ny vänän väsyny hauskaaa vappuu! :D

   Poista
  2. Ah ihanaa, että edes joku ymmärtää! Mutta samoin sulle, itsekin tässä just alan kohta puoliin nukkumaan. :)

   Poista
 3. Oii tosi ihana kuulla että pidät ja kirjoitit niin kauniisti! Kiitos kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eipä mitään, mahtava blogi sulla! :)

   Poista
 4. Siis tunnetteko Janinan kans? Vai vaan jostaki demin kautta?

  VastaaPoista
 5. Kiitos hurjasti, kirjoitit kaikista blogeista ihanasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään! :) Samat sanat vielä sinullekin, aivan mahtava tuo blogisi. Kiva, että ootte tekin huomanneet bloginne tästä postauksesta, pelkäsin että joiltain teistä viidestä jäisi tämä huomaamatta. :)

   Poista
 6. Tosiaan ihanasti kirjotettu kaikista, ja olipa yllätys löytää omakin blogi täältä! Kiitos paljon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään! :) Kiva että tykkäsitte.

   Poista
 7. Eihän janina g:n blogin kuvat oo hyvälaatusia?:DD ne on kaikki kuvattu iphonella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on mun mielestä? Teidänkä tehtävänne on nyt tulla lyttäämään näitä blogeja? Äly hoi, nämä olivat mun mielipiteitä.

   Poista
 8. Huoh, oishan se pitäny arvata et puolet valitsemistasi blogeista on kavereidesi blogeja.. Puolueellisuus kunniaan on vilman motto..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä sä selität? Ei todellakaan ole? Ette tiedäkään kuinka sairaalloisen turhauttavaa on lukea tuollasta yli 100 blogin luku-urakan jälkeen.

   Poista
  2. ikävä sanoo mut mäkin petyin tähän postaukseen :/ väkisinkin tulee mieleen että tässä on kavereita suosittu, voisit ensi kerralla jättää tuttavien blogit arvostelujen ulkopuolelle niin olisi vähän mielenkiintoisempi ja reilumpi peli..

   Poista
  3. No voin sanoa ettei uskomuksenne pidä paikkaansa. En jaksa jankata näin typerästä asiasta enää. En tiedä viittiikö tälläsiä edes jatkossa sitten tehdä kun ihmiset tulevat väittämään että tyyliin kaikki on joidenkin kavereiden blogeja, vaikkeivat ole. Noh... Miten vaan.

   Poista
  4. Eka ano: Puolet? Öö eikö vain tuo janina ole vilman tuttu?

   Poista
  5. tietämättömien löpinää.. että öö öö

   Poista
  6. Anonyymi1. toukokuuta 2013 11.28:

   Viestini tarkoitus olikin nyt kysyä, että ketkä noista ovat sitten niitä väitettyjä tuttuja.

   Olisit voinut vastata kysymykseeni asiallisesti.

   Poista
 9. Mitä muuten meinaat tehdä nyt vappuna? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon Markuksella just viettämässä vappua. Täällä on Markuksen serkutkin ja huomenna lähen sit kotiin. :)

   Poista
  2. Nonii kiva :) Vietä mukava vappu!

   Poista
  3. Vietän, vietä sinäkin! :)

   Poista
 10. Täh? Täähän onkin näköjään "arvostele kaverin blogi"- postaus eikä mikään valitse randomblogeista viisi parasta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan tähän viimeisen kerran nyt. Kolme noista oli mulle ihan uusia blogeja, kaksi sellaista joita jo entuudestaan luen. Ne kaksi olisivat olleet viiden parhaassa anyway, vaikken olisi koskaan aikaisemmin kuullutkaan niistä. Uskotte sitten tai ette mutta näin asia on. Mua suututtaa tosi paljon tää että ihmiset valittaa ja väittää että kavereita tässä suosittiin ja ihan kakkaa koko postaus, sillä käytin 3 tuntia kaikkien linkitettyjen blogien läpikäymiseen ja pitkän harkinnan jälkeen valitsin viisi parasta, joista pistin tänne esittelyä. Ei ollut mikään hetken sutaisu todellakaan vaan pitkään mietin mitkä blogit ansaitsevat mun mielestä paikan top 5:ssä. Nyt kun teidän lukijoiden pyynnöstä tein tämän postauksen ja kävin läpi yli 100 blogia, niin saan palautteeksi tuollaista, joka ei edes pidä paikkaansa. Noi viisi blogia oli mun mielestä kaikkein parhaimmat. Oon itse aika vaativa blogien suhteen siinä mielessä mikä musta on hyvä blogi. Kuten sanoin tässä postauksessa jo, niin mun mielestä nää viisi oli ne parhaimmat erilaisista syistä riippuen. Toivon ettei kukaan nyt oikeesti jaksa jankata tästä asiasta enää ja väittää että esittelin vain kavereiden blogeja, koska asia ei todellakaan ole niin. Olen aika varma siitä, että tälläistä postausta en tule toisten tekemään, sillä fiilis meni aikalailla. Varmasti silloinkin riittäisi niitä valittajia, keille ei koskaan mikään kelpaa.

   Saattoi olla tympeä viesti nyt minulta, mutta rehellisesti sanoen suututtaa oikeesti se, että ihmiset ei usko sitä mitä sanon ja jatkaa valitustaan. Ymmärtäisitte varmaan paremmin jos itse olisitte lukeneet nyt yhtä monta blogia ja palvelukseksi saatte kuulla siitä tälläistä vielä moneen otteeseen, vaikka olen jo itse selittänyt että suurin osa näistä esitellyistä blogeista oli mulle aivan uusia.
   Toivottavasti meni perille nyt, sillä mä oon ainakin väsynyt käymään tätä samaa aihetta enää uudestaan läpi.

   Poista
 11. Jokainen blogi todellakin ansaitsee paikkansa top viidessä, oli sitten kaveri tai ei ! :) en ymmärrä valittajia.. Mutta Vilma kiitos tästä postauksesta, sain lisää hyvää luettavaa ps. olet ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että joku edes kiinnitti huomionsa olennaiseen. Eli kiva, että uutta luettavaa löytyi. :)

   Poista
 12. no onks se vilman vika et suurin osa linkitetyist blogeist oli jotai demittäjien paskoi blogei xd

  VastaaPoista
 13. Vaikka tää asia on ilmesesti loppuun käsitelty, niin mun on ihan pakko kommentoida! Mä en tosiaan ymmärrä, miks ihmiset tulee tänne valittamaan jostain noin turhasta. Vilma vaivalla luki kaikkien blogit läpi ja mitä se teidän persettä kutittaa noin helvetin paljon, jos siellä oliskin kaikki vaikka hänen kavereidensa blogeja? Teidän pitäis olla kiitollisia, että joku viitsii tehä tämmösiäkin postauksia. Vilma saa tykätä mistä blogeista haluaa ja myös laittaa omaan blogiinsa ne blogit, mitkä hän itse valitsee. Toi on ihan helvetin naurettavaa ja lapsellista, jos tuutte kommentoimaan ja valittelemaan tommosesta asiasta. Suurin osa noista valittajista on vaan idiootteja anonyymejä tai sitten niitä, jotka ei tullu valituks tähän postaukseen. Antakaa bloggaajien kirjottaa blogeihinsa mitä haluaa ja lopettakaa toi helvetinmoinen valittaminen. Ja Vilma, jatka samaan malliin! Toivottavasti näitä tulee joskus lisää, koska nää postaukset on kivoja ja löydän aina lisää luettavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa kuulla tälläistä edes jonkun suusta! Kiitos! :) Pitää nyt tosiaan miettiä viittiikö tämmösiä vääntää jatkossa, kun vastapalvelukseks saa sitten kiittämättömiä kommentteja. Hyvä kuitenkin, että edes jotkut osaavat arvostaa tälläisiä postauksia, oli ne valitut blogit sitten kenen tahansa.

   Poista
 14. voitko sanoo vielä pari blogia mitkä jäi mielee tai ansaitsis "kunniamanininnan"? jos sellasii oli

  VastaaPoista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥