perjantai 5. huhtikuuta 2013

5.4.

No nyt kun on noita kevätvaatteita ja bikineitä tässä aikaisemmin tullut katseltua, niin nyt onpi vuorossa sitten uusi rannekello. Se tosin on pyörinyt mielessäni jo viime vuodesta lähtien. Aikaisemmin iskä vähän puhui siihen malliin, että voisin mahdollisesti semmoisen tässä keväällä saada, joten siksi nyt hirveät etsiskelyt päällä!
Tämmöinen Guess-fani kun olen, niin on myös niiden rannekellot saaneet mut ihan lumoihinsa. Myös Michael Korsin kellot ovat tyylikkään näköisiä, mutta Guessit kuitenkin jollain tapaa vetoaa muhun enemmän tässäkin yhteydessä.
Oon nyt monena iltana surfaillut Guessin sivustoilla sekä käynyt itse liikkeessäkin muutamaan otteeseen tässä parin kuukauden sisällä. Silmään on pistänyt erityisesti yksi ihana hopeanvärinen täydellisyys.
Kyseinen kello, jota olen erityisesti siis kuolannut, koreilee tuossa keskellä. Aivan täydellinen. Noita on myös kultaisenvärisinä ja valinta onkin melko vaikea. Toisaalta pidän kullasta aivan älyttömästi, mutta toisaalta taas käytän kuitenkin ehkä hieman useammin hopeisia koruja, joiden kanssa kello passaisikin sitten vähän paremmin.
Toivottavasti saisin tuon nyt tässä keväällä kuten puhetta jo joulun jälkeen oli. Jos ei juuri tuota, niin ainakin samantyylinen! 

Onkos teillä mielessä joitain sivustoja tai liikkeitä, joista olette omat rannekellonne löytäneet, tai joissa olette ainakin jotain tyylikkäitä sattuneet näkemään? Ilomielin otan taas vinkkejä vastaan. Nyt on tosiaan iskenyt kellokuume!

23 kommenttia:

 1. ne ei oo mitään kalliita merkkejä mut ninjasta ostin joskus ja oli mun mielestä ihana<3

  VastaaPoista
 2. Ihania kelloja!:>
  Kumman ottasit: melkein täydellisen aivan halppis kellon, vai ihanok kalliin merkkikellon, esim juuri michael korsin.
  Ihan sillä vaan, että kuinka paljon merkillä on sulle väliä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm tähän on tosi vaikee vastata, koska toisaalta ottaisin mielummin sen halvan. Mutta toisaalta se varmaan hajoais heti joten fiksumpaa ois kuitenkin ottaa se kalliimpi. Mutta jos kuviteltais (tällästä tapausta ei kyllä ole) että valitsisin kahdesta samanhintaisesta kellosta, toinen ois merkkiä ja toinen ei. Merkkikello ei kuitenkaan olis niin hieno. Silloin mä kyllä ottaisin sen toisen joka ei ole mitään merkkiä. Jos se ois silti laadukas. :) Eli toisinsanoen merkillä ei oo mulle NIIIN suurta väliä, kunhan kello kestää ja on hieno!

   Poista
 3. Gantiltakin saa kivoja kelloja mielestäni. :)

  VastaaPoista
 4. Tiesitkö, että aika monet sun käyttämistä kosmetiikkatuotteista on testattu eläimillä? Esim. toi sun uusin maybellinen ripsari? Ajattelin vaan kertoo, koska jossain vaiheessa olis ihan hyvä alkaa miettii omien ostopäätösten seurauksia... Kannattaa käydä Animalian sivuilla, sieltä löytyy lista eläinkokeettomasta kosmetiikasta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No asiaa en oo sen kummemmin oikein miettinyt. Kyllähän mä oon sen tiedostanu että noissa meikeissä niitä ilmenee.

   Poista
  2. oon aina aatellu sua tosi järkeväks ihmiseks mut tää muutti vähä käsitystä.. :c kiva blogi silti!

   Poista
 5. vaikutat aika materialistiselta ihmiseltä :D

  VastaaPoista
 6. ite ostin just viime viikolla uuden Guessin kellon <3 niin ihana
  mietin iteki tosi pitkää otanko kultasen vai hopeisen mut valitsin kullan ja tää on niin kaunis :--------3

  VastaaPoista
 7. mulla on toi keskimmäinen ihan hopeena ja se on aivan ihana :) <3

  VastaaPoista
 8. Ookko katellu yhtää nahkahihnaisia kelloja? :) mä suosittelen kyl lämpimästi jos yhtää sytyttää vaan! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mut jotneki sytyttäis enemmä tommonen mikä nous kuvissa. :)

   Poista
 9. poikaystävä lupas mulle vuosipäivälahjaks kellon, ja kattelin kans noita guessin ihanuuksia ja päävaihtoehdoks nousi tää: http://www.fashionstore.fi/guess-goddess/W0074L1/dp omaan silmään täydellinen, yksinkertasen tyylikäs!:) noi sunkin valitsemat on kyl upeita. ja koska oonkin vielä vaihtoehdoille avoin niin mistä löysit ton ihan vasemmas alakulmas olevan hopeisen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa okei! Löysin ton joskus kai guessin sivustolta tai jotain. Siitä on kyllä aikaa... :O

   Poista
 10. Aivan ihania kelloja (: ihana blogi sulla ja kaunis tytsy!

  glamourforus.blogspot.fi

  tsekkaaa!

  VastaaPoista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥