lauantai 2. maaliskuuta 2013

Lovely saturday morning

Aamu on alkanu mun kohdalla ihanan lepposasti. Tullu käytyä suihkussa ja puettua. Väkersin itselleni myös aamupalaa ja kirjaakin ehdin pikasesti lukea. 
Tästä päivästä tulee ihana! Markus tulee meille joskus iltapäivällä, ja ois tarkotus käydä napsimassa meistä kuvia ulkona. Toivottavasti Eevillä on aikataulut sen mukaiset, että vois tosiaan toimia kuvaajana. 
Markus myös eilen soitti ja varas mulle, itselleen ja meidän yhdelle kaverille (Tonille) keilaradan Lippulaivan keilahallista. Rata on varattu kuudeks ja siellä sitten keilaillaan se pari tuntia. Otan järkkärin sinne mukaan ja yritän ehtiä päivitellä niitä kuvia tänne sitten illalla kun tuun kotiin. Aah ihan mahtava päivä tulossa! 
Huomenna nään ehkä yhtä toista kaveria sitten. Viikonloppu siis täynnä tekemistä.
Mitäs teillä on suunnitelmissa nyt tälle ja huomiselle päivälle? Kertoilkaas tekin viikonloppusuunnitelmistanne.
Mä alan nyt kuitenkin valmistautua päivään niin että kipasen kylppäriin kuivaamaan hiuksia ja meikkaan. Toivottavasti kerkeen vielä tänään tosiaan poikkeamaan täällä.
Ihanaa lauantaita kaikille!

26 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Leena Lehtolaisen Luonasi en ollutkaan. :)

   Poista
 2. Teen läksyjä, sairastan, luen kirjaa, sairastan, syön, soitan pianoa, teen esitelmiä ja…… sairastan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääh voi ei. Tea onks sul flunssa? D: Vai mikä vaivaa?

   Poista
 3. Miksi mainitsit nyt ton tonin tossa kun yleensä sanot vaan että teet "kaverin kanssa" jotain ja nyt mainitsit nimenkin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis kun ennen et ole maininnut yhdenkään kaverin nimeä niin pisti vvain miettimään oliko jokin syy miksi tämän mainitsit? :D

   Poista
  2. Oonhan mä joidenkin maininnut. Ei tähän ole erillistä syytä, en vain aina jaksa jauhaa "kaveri sitä ja kaveri tätä". Helpompi joskus käyttää ihan vaan nimeä. :)

   Poista
  3. Taisi Vilma vaan haluta päästä lesoilemaan että viettää oikein kahden pojan kanssa aikaansa.. Nimi mainittiin jottei kenellekkään jäisi epäselväksi että kyseessä on poika.
   Koska voisin lyödä vaikka vetoa, että tuo toinen kaveri joka tekstissä mainitaan vain "kaverina" on tyttö..

   Poista
  4. Ei hyvää päivää. Ihan oikeesti miten joku saa tuollasesta ongelman. En lesoile yhtään mitään. Monilla on poikakavereita joten mitä lesoilemista siinä ois? Ei mitään. Ja tuolla toisellakin kaverilla tarkotin ihan kyllä poikaa näin selvennykseksi vain.

   Poista
 4. sain susta alussa sellasen tosi kiltti tyttö vaikutelman mut jotenki nyt oon saanu erilaisen :D enkä siis ollenkaa negatiivisellä tavalla :) haluisi kysyy et jäätkö miettii joskus joku on tuijottaut sua vaikka kaupungilla et mietitkö mitä se tyyppi susta on ajatellu? että mietitkö ylipäätään paljon mitä muut tsusta ajattelee,esim ku ostat vaatteeita et mietitkö mitä muut siitä on mieltä muut näistä housuista on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis joskus mietin jos joku tuijottaa mua et tuojottaako hän hyvällä vai pahalla tavalla. Mutta en yleensä mieti sitä sen kauempaa. Muutenkin jos ootan vaatteita, niin kunhan ne on omasta mielestäni hienot niin muiden mielipiteillä ei ole väliä. :)

   Poista
  2. no otatko ittees jos joku koulussa tulee kitisee et ompas pelle paita tms?

   Poista
 5. sun iho näyttää aina ihan täydelliseltä et onks sulla ollu joskus joku vaihe et ois ollu hirveesti finnejä?auttoko sulla joku tietty aine niihin? :-) mulla on muuten tosi hyvä iho,mut leuka ihan finnejen peitossa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollu joo, mulla autto niihin Dermosilin ihonhoitotuotteet. :)

   Poista
  2. oon eri ano! pakko tähän väliin kysyy ku oon just tilaamassa itekki dermosilin tuotteita et pystyto tarkalleen sanoo mitkä sulla niihin finneihin etc autto?=)

   Poista
  3. Siis puhdistusgeeli ja kasvovesi. :) Myös kaikki ne kuorintajutut on ollu hyviä! Eiköhän kaikki Dermosilin tuotteet oo samaa luokkaa. :)

   Poista
  4. okei tänks : postaaks tänää?

   Poista
  5. En usko. Tällä hetkellä väsyttää tosi paljon. D:

   Poista
  6. :/ ois ollu kivAA

   Poista
 6. lueksää paljonki kirjoja, onks mitää mitä voisit ehdottaa:)

  http://inka-allornothing.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En lue paljoa, mutta yks hyvä on Anna-Leena Härkösen Häräntappoase. :)

   Poista
  2. Kannattaa lukea Rebecca Jamesin Ystävä hyvä !!

   Poista
 7. Ihanan näköinen aamupala sulla! :)

  VastaaPoista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥