tiistai 19. helmikuuta 2013

Serkuilla kyläilyä

Olipas siinä rentouttavat kolme päivää!
Lähdettiin sunnuntaina suoraan aamupalan jälkeen kohti mummin mökkiä ja oltiinkin siellä jo puolenpäivän aikoihin. Mökillä oli yhtä ihanaa kuin aina aiemminkin. Saunomista, hyvää ruokaa, nukkumista ja tietenkin ihanaa seuraa. 
Koko sunnuntai ja eilinen meni yhdessä hujauksessa! Toivottavasti loppuloma tuntuis hitaammalta...
Lähdettiin tänään aamupäivällä ajelemaan serkuille päin niinkun aiemmin jo oli suunnitteilla. Näin taas Annaa ja ihanaa tuoretta puolivuotiasta serkkupoikaa! Tästä postauksesta tuleekin nyt sitten vauvakuvapainotteinen.
(Kaikki vauvarakkaat varautukaa...)
Täytyy sanoa, että herra oli kyllä aikamoinen söpöläinen taas tällä kertaa ja ois tehny mieli jäädä pidemmäksikin aikaa. Syötävän söpö! Sain tänään kokea niin vauhdikkaat syöttötuokiot kuin myös elämäni ensimmäisen vaipanvaihdonkin. Onnistuin niissä kaiken lisäks mielestäni aika hyvin!
Lähdettiin serkuilta kuitenkin jo viiden jälkeen iltapäivällä, koska pienempi sisko (Viivi) piti heittää takas mökille ja sen jälkeen oli vielä ajomatka takasin tänne Espooseen. Viivi jäi mummin kanssa mökille vielä lauantaihin asti, mutta me lähettiin Eevin ja äidin kans kuitenkin ajelemaan alkuillasta jo takas kotiin. Tultiin tunti sitten perille ja oon ihan kuollu väsymyksestä... Aah ihana olla kyllä kotona. 
Mun ois huomenna tarkotus olla Markuksen kans sen jälkeen kun se tulee risteilyltä. Postailen varmaan huomenna sitten lisää... Nyt oon kuitenkin aika poikki tosta mökkireissusta, joten tarkotus ois levätä tää loppuilta ja kohta puoliin mennä nukkumaan... Hyvät yöt vaan kaikille! Toivottavasti ehtisin huomenna tulla taas moikkaamaan. :)

27 kommenttia:

 1. Voi, ompas sulonen pikkuherra<33

  VastaaPoista
 2. eiikä ois pitäny kattoo koko kuvia tälläisenä vauvarakkaana :-D aww

  VastaaPoista
 3. voih sulla alko jo loma |:
  hyvää loppulomaa sulle kuitenki!!

  VastaaPoista
 4. tää on aika random, mutta teiän perheen lapsilla on ihan super ihanat nimet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. munki mielestä! oon aina rakastanu varsinki viivi-nimeä yli kaiken :3

   Poista
 5. Voi kun ihana vauveli ;______; <3 Tuli ikävä omaa kummityttöä..

  VastaaPoista
 6. aaaa voij ejjj :D eka kuva. en kestä,too cute!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah paikanpäällä oli vielä enemmän kestettävää, koska onhan tuo vielä söpömpi livenä. Ois voinu ottaa mukaan tänne Espooseen! :D

   Poista
  2. hahh no varmasti ois :)

   ps. musta on muuten tosi kiva että näytät vastailevan täällä kaikkien kysymyksiin, siis..tietenkin niihin mitkä on ns.hyvällä maulla kysyttyjä :D ja vielä ystävällisesti :D !
   kaikki blogikirjottajat joita mä seuraan ei viitsi vastata läheskää kaikkii kysymyksii, sillä perusteella ettei ne viitsi sanoo samaa asiaa uudestaan kun joku muu on sattunu kysyy saman kysymyksen aikasemmin ..nii tai jos kysymys ei ollutkaan tarpeeks mielenkiintonen. no joo kylhä sitä saa itse valita mihin vastaa mutta yleensä sinne ei viitsi mitään skriivaillakaan kun ne ignoorataan:D

   Poista
  3. Jep, mulla on alusta asti ollu sellanen periaate että pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin. Joskus saattaa johonkin jäädä kommentoimatta, mutta ne on yleensä jotain semmosia joihin multa ei tulis oikeestaan järkevää vastausta. Oon itekin huomannu, että monet bloggaajat ei läheskään kaikkiin vastaile, vaan ehkä 1/3 tai puoliin. Tiedän itse kuinka ärsyttävää se on, ja siks en tee samoin omassa blogissa. :)

   Poista
 7. Onko sun siskollas eevillä blogia? :) ja minkä ikäinen hän on? :)

  VastaaPoista
 8. Ota kuvia susta ka markuksesta yhdessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu semmosia tosiaan pitäi olla enemmän! Perjantaina (ehkä) vois ottaa. :)

   Poista
 9. Sehän näyttää ihan sulta pienenä tossa vikassa kuvassa! Sullaki oli tollaset söpöt posket suunillee ton ikäsenä :3 aww

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha totta, nyt kun rupesin itekkin miettimään. :D

   Poista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥