torstai 7. helmikuuta 2013

HEMMOTTELUPÄIVÄ TYTTÖJEN KESKEN

Oli aivan superhauska päivä! 
Pääsin vähän vaille neljä koulusta ja lähdinkin suoraan sieltä huitelemaan bussilla kohti Helsinkiä. Oli niin ihanaa nähdä serkkua pitkästä aikaa! Nähtiin vähän neljän jälkeen Kampissa ja käytiin hakemassa Annalle kahvi ja mä kävin kipasemassa Arnoldista yhen donitsin jonka sitten vedin ennen hierontaa. Hierontapaikalle käveli Kampista alle 10 minuutissa ja palvelu oli taivaallista.
Paikan nimi oli siis Imagine! Käytiin molemmat tunnin kestävässä kuumakivihieronnassa ja täytyy sanoa, ettei parempaan ajankohtaan voinut osua. Näin just koeviikon jälkeen oli niin ihanaa vaan maata ja rentoutua samalla kun hierottiin lämpimällä öljyllä ja kivillä. Se tunti kyllä hujahti ohi hetkessä, oisin voinu maata siellä helposti kolmekin tuntia!
Hieronta kun loppu niin lähdettiin takas Kamppiin. Käytiin syömässä Minos-nimisessä kreikkalaisessa ravintolassa ja ruoka oli aivan mahtavaa. Sen hieronnan jälkeisen ihanan olon kruunas mahtava kreikkalainen fetasalaatti ja jälkiruuaks suklaakakku suklaakastikkeella. En oo kyllä pitkään aikaan noin hyvää kakkua syönyt! Pohjakerros oli mutakakun tyyppistä ja loput kerrokset muistuttivatkin sitten vähän juustokakkua, eli oli tuommoset ihanat valko -ja maitosuklaa kerrokset. Nam! Tuun kyllä varmasti joskus vielä tuolla samaisessa ravintolassa käymään.
Koko päivä oli siis kerrassaan onnistunut ja täynnä kaikkea ihanaa tekemistä lähes 8 h kestävästä koulupäivästä huolimatta. Tulin just tunti sitten kotiin ja nyt aika väsyny ja lötkö olo hieronnasta... Toisaalta en kyllä yhtään ihmettele! 
Taidankin tästä painua untenmaille jo hieman aikasemmin, että sais huomenna vältettyä sen pahimman aamuväsymyksen ja jaksais nousta sängystä ajoissa ylös. Huomenna koulun jälkeen käyn vielä yhden tän jakson koulukirjan hakemassa Suomalaisesta ja sen jälkeen tuun kotiin. Tiedossa siis rentoa perjantaipäivän viettoa ja viikonlopun aloittelua. Luulempa että huomenna onkin taas jonkinlaista postausta myös tiedossa. 
 Kauniita unia teille kaikille. Mä hipsinkin nyt tuonne sänkyyn lämpimän peiton alle ja vedän oikeen kunnon yöunet! 

11 kommenttia:

 1. Voi ku tuli itelleki nälkä noit kuvii katelles.. ;p

  VastaaPoista
 2. ui ihanan näköstä ruokaa ja varmasti kiva hieronta :) oot muuten tositosi kaunis !! ja semmoista piti kysyä että missä päin espoota asut kun käyt usein lippulaivassa kun mun eksä asuu siinä kivenlahessa lyhyen matkan pääs lippulaivasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Asuin paikkaa en viitti Espoota tarkemmin kertoa. :D

   Poista
 3. oon käyny kanssa Imaginessa hieronnassa, ja ei voi muuta sanoo ku aaah :D ♥ teiänki päivä kuulosti tosi rennolta ja mukavalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! :) Olihan se mukava, kelpais toistekkin.

   Poista
 4. paljon tommone hieronta makso?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista tarkalleen kun en ite tota maksanu mut tunnin kuumakivihieronta yhelle makso meillä about 50€, mut meillä oli siinä joku alennus. :O

   Poista
 5. Ihanan näköstä ruokaa! Oliks toi Minos kallis paikka? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No semmonen aika perus. Tuommonen salaatti oli muistaakseni joku 14€. :)

   Poista
 6. Aa, imagine on ihana paikka! Osaavaa hierontaa ja hoitoa on kyllä :)

  VastaaPoista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥