torstai 28. helmikuuta 2013

28.2.

Hrrr tulin just tunti sitten ulkoota ja hytisen vieläkin kun tuli loppua kohden vähän vilponen. Näin _pitkästä_ aikaa yhtä mun kaveria ja poikettiin sitten reilu tunnin kestävällä kävelylenkillä. Oli oikeesti ihanaa nähdä taas pitkästä aikaa!
Mulla on viimepäivät ollu tosi kiireisiä ja uuvuttavia, joten siks en oo muutamaan päivään pystyny tänne kirjottelemaan. Nytkin vaan pikaisesti poikkeen täällä. Myös kuvailu on jäänyt vähemmälle viimepäivinä ja siks tässä postauksessa onkin "vain" Instagram-kuvia. Ei siinä mitään pikku vaihtelu virkistää, mutta huomenna ois tarkotus kuitenkin taas postailla ihan niillä järkkärikuvilla.
Oon ollu viimeset päivät ihan sairaan laiskalla tuulella oikeesti! Pitäs oikeesti ottaa itteeni niskast kiinni ja raahautuu sinne salille. Tälläsestä laiskottelusta ei tuu yhtään mitään! 
Oon miettiny että viikonlopuks vois taas mahdollisesti toteuttaa yhden toivepostauksen, jos vaan aikataulut antaa periksi ja energiaa löytyy. En tiedä vielä minkä, mutta se onkin sitten ylläri. :-)
Huomenna oon Markuksen kanssa ja suunnitelmat tekemiselle ovat vielä aika auki. Voisin yrittää kuvailla herraa tänne vähäsen, jos se vaan jaksais kerrankin olla edes hieman kuvauksellinen!

Nyt käyn vetämässä yökkärin päälle ja jotain iltapalaa nassuun. Sitten oonkin valmis yöunille. 

2 kommenttia:

  1. Ootko alkanut siis jo käydä salilla? Voisikko tehä postauksen siitä, miten ja kuinka usein treenailet, mitkä on sun tavoitteet jne :) itekin aattelin alottaa salilla käymisen, ois kiva 'saada vertaistukea' :D jos näin nyt voi sanoa, liikunta on kuitenkin tosi kivaa <3

    VastaaPoista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥