perjantai 16. marraskuuta 2012

"Just be yourself"

Kuten jotkut varmaan oottekin jo huomanneet, mun blogin nimi ja banneri on menny uusiks. Oon miettiny tosi pitkään jo blogilleni semmosta nimeä, jossa ei esiintyis "life" sanaa. Sitä kun esiintyy tosi monien blogeissa. Tätä blogia tehdessäni en ottanut vielä sitä huomioon ja vasta tietenkin jälkeenpäin tullu sitä sitten harmiteltua. Ajattelin jättää mun blogin nyt "Just be yourself" -nimiseks ja näin aamutylsyyden keskellä tuli tietenkin taas kyselemään mielipiteitä siitä. Itseäni tuo lause kuvaa hyvin ja siks myös mielestäni tätä blogiakin. 
Mutta miltäs kuulostaa? Risut ja ruusut edelleen tervetulleita. Ois kiva ainakin saada mahollisimman paljon kommentteja tähän liittyen. (Vaikka tuskin hirveen moni onkaan täällä liikkeellä vielä näin aamusin)
Kivaa perjantaiaamua kaikille ja toivottavasti todellakin tulis edes jonkun verran niitä mielipiteitä. ♡

64 kommenttia:

 1. Kiva nimi tämä, piti eka oikee alemmas kurkata et kenes blogi tää nyt onkaa. :D Luulin eka et Classy Josen Vilma on vaihtanu ulkoasuaan ja nimeään mut näin ei sit ollu. :)

  Kaunis banneri ja hyvä nimi. :)

  VastaaPoista
 2. oon törmänny useaanki samannimiseen blogiin, ja se on vähä klisee muutenki. lisäks ei oikein toimi toi huulipuna kun käsketään olemaan oma itsensä :D vaikka eihän se välttämättä sitä tarkota ettei vois meikata.. mut en pidä, sori

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okkeeei no kieltämättä eihän tämäKÄÄN nimi oo siitä omaperäsimmästä päästä, mut ite pidän tota parempana ku edellistä. :)

   Poista
 3. no mun mielestä ehkä vähän kliseinen nimi, eli en kauheasti tykkää. tai siis koko tämän blogin yleiseen ilmapiiriin ei sovi tuo nimi D: vaikeata selittää...

  -Sara

  VastaaPoista
 4. mun mielestä tää on ainaskin parempi nimi kun se edellinen, kun se life esiintyy niin useessa blogissa, että alkaa jo ärsyttää :D mutta taas tosta bannerista en pidä :(

  VastaaPoista
 5. simppeli ja mukava nimi :) + se on aina kiva jos blogin nimi kuvaa blogin sisältöä jotenkin!

  VastaaPoista
 6. Kiitti kaikille mielipiteistä! Bannerin ei olekkaan tarkoitus olla hirveen pitkäaikainen. :)Toivon saavani tehtyä jossain vaiheessa jonkun tosi hienon, jota voi pitää sitten pitkään!

  VastaaPoista
 7. Ihan kiva nimi, en oo jotenki mitään mieltä siitä ku se on aika mitään sanomaton mutta parempi ku edellinen:-)+ laita banneriin oma kuva:-)

  VastaaPoista
 8. Mun mielestä just hyvä nimi! parempi ku se edellinen :) banneris taas olis kiva jos siinä olis sun kuva, en tiiä miks mut musta vaa kivempi jos bloggaajal on oma kuva siinä :D

  VastaaPoista
 9. Tietenki hyvä nimi sun blogille kun ite tykkäät siitä :D tarkotus onkin et blogilla on sellanen nimi mistä sä tykkäät eikä sellanen mistä me muut tykätään :D Muttttta tykkään silti kuitenkin !! ::::::::D Oman naaman voisit banneriin laittaa koska et todellakaan näytä miltää harakan perseeltä ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha juu no tänään varmaan laitan nassun sitte siihen. Hirveetä säätöö. :D Nooo saa sitä välillä ollakkin.

   Poista
 10. no mut hitaasti hyvä tulee (::

  VastaaPoista
 11. Mun mielest toi on aika klisee ja ei kauhee omaperänen ja sit "just be yourself" on tollane sopii paremmi sellasel luonnollisel omalle itellee oleval tytöl ku mun mielest oot sillee aika massa jos tajuut ja noi tekoripset...en oikeesti ymmärrä...mut iha up to you

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitähän se just on et saa olla just semmonen ku on ja näyttää siltä mistä tykkää. Just ettei muut vaikuta siihen.

   Poista
  2. no mitä, jos noi tekoripset ja kaikki on vilman oma tyyli, niin kai vilma sitten on oma itsensä. pitäiskö vilman muuttua muka jotenkin luonnollisemmaks, jotta hän olis oma itsensä? kaikilla on oma tyylinsä ja se, että on ns. "massaa" ei tarkota ettei olisi oma itsensä. joillekin se vain on se oma tyyli. jos nyt tajusitte mitä yritän sanoa... :)

   Poista
  3. meinasin tykkää sun kommentist mut sit muistin et tää ei oo facebook...:D

   Poista
  4. Ah tätä mäkin tarkotin, mutten osannu pukea sanoiks, kiitos sulle siitä! :D

   Poista
  5. oleppa hyvä :D haha tulipa hassusti nuo "itsensä"-sanat päällekkäin :D mutta siis hyvä kun tajusitte ponttini :)

   ja pitää vielä sanoa että tykkään blogin uudesta nimestä enemmän kuin edellisestä. ja kiva banneri. :--)

   Poista
 12. Pyysit rehellistä mielipidettä, joten tässä tulis! Niin kuin edellä muutavat ovat maininneetkin, niin on tosiaan aika klisee nimi. Onhan tämä parempi kuin edellinen, mutta ei siltikään mikään omaperäinen! Olen myös lukenut aikaisemmin tämän nimisiä blogeja, joten melkein yhtä massa kuin se my own life (vai mikä se olikaan?).

  VastaaPoista
 13. Okei mut hei kiitti kaikille kommenteista! :) Ihan muuten vaan kyselin mielipiteitä, itse kuitenkin tykkään tästä nykysestä nimestä enemmän (vaikka se ei todellakaan siis oo siitä omaperäsimmästä päästä siltikään). Mun blogihan tää on ja pääasia et itse tykkään.

  VastaaPoista
 14. ihana ulkoasu ja banneri ♥♥♥
  sori oon anono o:

  voiks muuten kattoo mun blogin? :)
  http://elamansuloisinvirhe.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 15. ja muuten sitä piti vielä sanoa, että tottakai käytät ihan sitä nimeä blogillasi mikä inspiroi sinua ja tuntuu susta hyvältä :)! ja jos se on tää, niin sit käytät tätä.

  -Sara

  VastaaPoista
 16. Onhan toi nyt parempi nimi kun edellinen, mut kauheen kliseinen silti ja hukkuu massaan.

  VastaaPoista
 17. Kiva nimi mun mielest tälle blogille! Ja joka kerta kun eksyn tänne blogiin, nii valtava kateus tosta sun kauneudesta!!!

  VastaaPoista
 18. kiva nimi!:) mis lukios muute oot?:)

  VastaaPoista
 19. Itse tykkään tästä blogin nimestä enemmän kuin edellisestä! :) Ja kysymyskin olisi: eli kun sulla on se ostettu oranssi villapaita, niin osaatko sanoa venyykö miten pesussa? Kun en ole varma ostanko s:n vai m:n, m olisi muuten parempi mutta jos tuosta vielä venyy pesussa niin ei kiva :/ Eli pitääkö muotonsa miten hvyin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tä ainaki pysyy muodossaan hyvin et ei veny tms. :)

   Poista
 20. Hmm jotenki vähä kliseinen, mut tosiaan ihana toi banneri ja blogin ulkoasu muutenkin :) Tärkeintä on että ite pidät!

  VastaaPoista
 21. Ite tykkäsin enemmän edellisestä, koska tää on vielä kliseisempi ja enemmän massaa kun se :D En millään pahalla tätä sano, mutta ainakin omasta mielestäni just tää "be yourself!" "Just be what you are!" -hössötys on niin massaa, kun vaan olla voi - joka toisessa blogissa on tämänsuuntainen nimi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no (edelleen) tiiän ettei tääkään nimi omaperäsimmästä päästä oo, mut mul ei oo tullu vielä koskaan vastaan samannimistä blogia. Tai samantyylistä.

   Poista
 22. mulle tuli tosta banneris kuvasta mielee iha salkkareitten Iida :D oot nii kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulen tota niin usein enkä voi ite ymmärtää. :DD Mut kiitti! :)

   Poista
 23. parenpi kuin edellinen mutta silti ehkä vähän kliseinen :D just tälläset englannin kieliset blogien nimet on vähä nii ja näin... mut iha kiva silti :) kun tää sun blogis sisältö ei oo mitään massaa tietenkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mun henkilökohtane mielipide on että suomalaiset nimet kuulostaa aika älyttömiltä.. Ainakin suurinosa. :D On toki niitäkin, jotka kuulostaa iha kivalta. :)

   Poista
  2. jjuuup:) ite laittaisin jonkun ranskan kielisen kun kerran ranskaa opiskelen mutta eipä oo blogia ;p

   Poista
  3. Niin no jos osais jotain ranskaa, italiaa tai espanjaa, ni vois pistää jonku semmosen. Muttaku ei ossaa. :D

   Poista
 24. Oi ku nätti toi uus banneri! :) ja kiva uus nimi!

  VastaaPoista
 25. En tajuu kui koko aja jaksat hömpöttää "ite kuitenki tykkään" ku kuitenki kirjotat tätä blogii sun lukijoilles etkä itelles, ainaki näin oon ymmärtäny tän blogin pitämisen ja vaikutat aika itsekeskeiselt, et ajattelet vaa ittees.... sori, mut sanoin vaa suoraa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tottakai mä pidän mun blogia lukijoille enkä itelleni? Ihmettelen vaan mistä oot saanu tuommosen vaikutelman, että olisin itsekeskenen.
   Kyllähän mä paljonki täällä kirjottelen just lukijoiden toiveiden mukaan esim. erikoispostaukset. Ajattelen kyllä enemmän lukijoitani kuin itteeni.

   Poista
  2. No eikö me lukijatki olla täällä sen takia et me halutaan lukee VILMASTA ja sen elämästä? Ei sen blogin lukijoista... Onkse itsekeskeistä et haluu et oma blogi kertoo itestään ::DD
   en haluis kyllä sun blogia lukee..

   Poista
  3. sori jos suututin jonku mut niinku tos yhes kommentiski lukee ni tarkotin just tota et on outoo ku kysyt muiden mielipiteitä ja sit ku ne ei miellytä ni sanot heti et "no ihan sama ite ainaki tykkään" sen takii tuli tollane ylimieline vaikutelma...

   Poista
  4. Oon sanonu että itse tykkään, mutta en mitään että IHAN SAMA itse kuitenkin tykkään. (eli kuin muiden mielipiteillä ei olis väliä)
   Noh, en jaksa näin turhasta asiasta alkaa enää enempää jankuttamaan.

   Poista
 26. Luulen että monia vähän ärsyttää se että kysyt jostain tietystä asiasta lukijoiden mielipidettä, ja sitten kun saat negatiivista palautetta niin oot että "no ite tykkään tästä et mun blogihan tää on ja saan ihan ite valita mitä tälle teen". Älä sitten kysy lukijoiden mielipidettä jos ne ei mitään merkkaa :D

  Ja siis tosiaan, ite arvostan paljon heitä jotka jaksaa sen hetken käyttää aikaansa miettimällä vähän omaperäisempi nimi kuin tuo minkä tyylistä käytetään kaikkialla. Niin nähty lause.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No multa ei valitettavasti löydy sen vertaa omaa luovuutta keksiä sopivan omaperästä nimeä, millasta KENELLÄKÄÄN muulla ei olisi. Tässä ei ollu kyse vaan 5 minuutin mietiskelystä, vaan kuten jo tokaisinkin niin olin pitkään miettiny jo uutta nimeä.
   Ja kyllä ne lukijoiden mielipiteet merkkaa, siksi niitä kyselenkin. Sama asia kuin kysyisit joltain ihmiseltä mielipidettä uudesta paidastasi. Tietysti mielipide merkkaa oli se sitten positiivista tai negatiivista.

   Poista
 27. Ei tarvitse olla sellaista nimeä mitä kenelläkään muulla ei olisi, mutta kun toi sun on ihan joka puolella nähty lause.
  "
  "Ja kyllä ne lukijoiden mielipiteet merkkaa, siksi niitä kyselenkin."

  Millähän tavalla? Ja nyt viittaan ihan vaikka vaan tähän postaukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi elämä sanon minä. Kysyin mielipiteitä suoraan sanottuna mielenkiinnon vuoks. Mua kiinnosti tietää mitä ihmiset on mieltä tästä. Ja mulle on sun kohdalla tullut jo selväks, että sua ärsyttää, koska kyseinen nimi pursuaa kaikkialta. Itse en oo vielä yhteenkään samannimiseen blogiin törmännyt, mutta voin kuvitella niitä olevan enemmänkin. Mä en ihan oikeesti jaksais tälläsestä asiasta jankuttaa tän enempää. Monille varmaan selvis, että aamutylsyydessä ja mielenkiinnon takia kyselin näitä mielipiteitä ja siinä ei mun mielestä ole mitään väärää.

   Poista
 28. Eikun niin, sähän meet sinne Thaimaahan joululomalla. Mietin, että minne muka tarviit noita shortseja talvella:D Onks toi siis järvi vai meri :DD

  VastaaPoista
 29. Aa, että mun kännykkä sekoo:D Toi kommentti oli siis tohon uudempaan postaukseen :DD

  VastaaPoista
 30. Täytyy yhtyä muihin tuon nimen pienessä kliseisyysvibassa, mutta eihän se blogin sisältöä muuta :)

  VastaaPoista
 31. No miettikää vaikka niin että värjäätte hiukset tänään vaikka punaseks. Te kysytte koulussa kavereiltanne että mitä mieltä ne on teidän uusista hiuksista. Haluutte kuulla mielipiteen mut se muitten mielipide ei muuta sitä asiaa et sulla on punaset hiukset. Tietenki haluutte kuulla mitä mieltä muut on.
  TajusitteXXXX?

  VastaaPoista
 32. Vähän ristiriitaista; ensin sanot "Mun blogihan tää on ja pääasia et itse tykkään." ja sen jälkeen, että pidät blogias vaan lukijoiden takia? (mitä en kyllä helvettisoikoon ymmärrä. parhaimpia blogeja on just ne, joita pidetään ihan oman itsensä takia eikä vain miellyttääkseen muita mut ihs jos sulla on siihen tarvetta)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missään vaiheessa en sanonut että pitäisin blogia VAAN lukijoiden takia. Lue uudestaan. Sanoin että ajattelen enemmän lukijoita kuin itteeni ( joka näin jälkikäteen oli musta aika hölmösti sanottu )
   Ja mä en pidä blogia sen takia että voisin miellyttää ihmisiä. Naurettavaa tommosen väittäminen. Pidän blogia just sen takia että semmoset joita tää kiinnostaa saa tätä myös lueskella. Yksinkertaista.

   Poista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥