tiistai 13. marraskuuta 2012

13.11.

Heissan taas!
Huh viimepäivät ollu taas täynnä tekemistä. Alan pikkuhiljaa valmistautumaan jo koeviikkoonkin, joka alkaa siis ens viikon tiistaina. Mulla on onneks se tiistai ja keskiviikko vapaata nii saa sillo lisää aikaa lukee. 
Mut oli ihanaa et tänää pääsin Markuksen kans hetkeks heittää kaikki koestressit sun muut sivuun ja mentiin Omppuun vähä pyöriskelee. Oli tarkotus käydä ostaa mulle Hemtexistä semmoset karvatöppöset näin talveks ku niitä on kuitenki kivempi käyttää sisällä pelkkien sukkien sijasta. No löysin sentään sen mitä sinne menin alunperin hakemaankin, mut juurikaan muuta ei tullu mukaan. Ei sielt oikee mitää muuta ihmeellistä löytyny - lompakko kiittää. Istuttii sit kans yhes vaihees joku reilu puol tuntii Coffee Houses syömässä pientä välipalaa, kun kuitenkin suoraan koulusta sinne mentiin.
Karvatöppöset Hemtex, 19,95€
Nää on niin lämpöset ja pehmeet, ihanat! Tuun varmasti koko talven ainakin sisällä näitä käyttämään. Ei hirveen kalliit ees ollu, että siks kans oli helppo ostopäätös. Noita ois ollu vielä leopardikuvioisinakin, mut tykkäsin enemmän noista valkosista. Söpöt tommoset pampulatkin noissa roikkumassa.
Huomenna jatkan taas koulujuttujen tekemistä. Tänään ei enää jaksa. Äh ärsyttävää aina näin ennen koeviikkoo kasaantuu niin paljon erilaisii töitä tehtäväks, ettei oikee jää aikaa muulle ku koululle...
Mut onneks perjantainki sentää on vapaata, taksvärkkipäivä sillon. En tiiä vielä mitä sillon teen, et se jää kyllä nähtäväks. Toivottavasti en mitään hirveen raskasta. Ehkä jotain pieniä kotihommia, jos vanhemmat semmosii mulle keksii antaa.
Mut eipä mulla muuta. Tämmöne pikanen postaus taas tän kiireen keskellä. Kivasti on viikko alkanu ja toivottavasti pysyis kans toi loppuviikko samoissa tunnelmissa! 

20 kommenttia:

 1. mikä toi kahvi on nimeltään? :D näyttää niin hyvältä! :D ja kuulostan varmasti tosi tyhmältä mut mitäs pienistä... :D ja vois käydä itekkin ostamassa tuommoset tossut kun näyttää niin lämpimiltä ja pehmeiltä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa se on kaakaoo. :D Ja joo suosittelen ostamista nää on oikeesti niin ihanat!

   Poista
 2. Onko Doutzen Kroes susta kaunis? Tietänet kuka se on mutta jos et niin Googleta ;)

  VastaaPoista
 3. Olis kiva jos laittaisit välil semmosii kuvii mis katot iha suoraa kameraa, ku suurin osa sun kuvist on sellasii et katot sivulle tai alas, tai sit sun pää on vinos tai jotai... :P muuut ei oo tietenkää pakko ku sun blogihan tää on, mut ajattelin vaa et olis kiva nähä enemmän sellasiiki kuvia:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuu varmasti tulee jatkossa semmosii olemaan enemmän.

   Poista
 4. Mäki haluun tommoset töppöset! :)

  VastaaPoista
 5. onko tuo juoma cappucinoo vai kaakaoo vai mitä?:) näyttää ihanalle!

  VastaaPoista
 6. oot ihan sairaan kaunis! käytätkö tekoripsiä vai onksul ripsenpidennykset? vai onksul joka kuvas oikeet ripset?:)

  VastaaPoista
 7. Mun oma mielipide on että et käyttäis ollenkaan tekoripsiä, ne näyttää niin luonnottomalta.. ja ne sun aidot punaset huulet ois niiin ihanat! Oot kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osan mielestä luonnollisilta ja osan mielestä luonnottomilta. Mut ite pidän niitä kauniina. Mut kiitti! :)

   Poista
 8. oliks toi "pullamuffinssi" hyväää :-D ? vai mikä toi o....

  VastaaPoista
 9. oii aivan ihanat nuo töppöset! Ja hnnngh häikäistyn joka kerta uudestaan sun kauneudestas... :---)

  VastaaPoista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥