keskiviikko 31. lokakuuta 2012

31.10

Tylsääkin tylsempi keskiviikkopäivä näin suurimmaks osaks jos niin vois sanoo. Koulupäivä meni järkyttävän päänsäryn kanssa kamppaillessa ja muutamaan otteeseen ajattelin lähteväni himppeen kesken päivän, mut päätin kuitenkin jäädä. Väsymyskään ei yhtään lisänny opiskeluintoa ja kaverikin pois koulusta joten aika tuntu tosi hitaalta ja tylsältä. Ai niin joo... Fysiikastakaan en edelleenkään tajuu hölkäsenpöläystä, vaikka tänään aattelin, että panostan ja teen tehtävät kunnolla ym. No joo kyl mä niin tein, mut silti tunnen olevani hukassa kaiken sen heprean keskellä. Muutkin alkaa jo pudota kärryiltä koko aineesta ja tuskin kukaan pystyy ryhtymään mua tän kanssa avustamaan. Kai mä sit itse yritän parhaani mukaan opiskella ne kaikki asiat ja osata ne kokeessa ja jo ennen koeviikkoa, hope so!
Aikanen herääminen oli muuten jälleen kerran tuskaa. Ois tehny vaan mieli jäädä lakanoiden väliin makoilemaan ja nukkua koko päivä. Ei ollu sitte yhtään intoa nousta ja ruveta aamuhommiin - jotenkin se onneks sitten vaan luonnistu. 
Anyway, koulun jälkeen lähettiin Markuksen kanssa kipasee libessä ostaa vähä välipalaa. Mun oli alunperin tarkotus mennä sen kanssa salillekin nyt iltapäivällä, mut mun aikataulu meni sen verran tiukille, että jätinkin tällä kertaa väliin. Meen sitten joku toinen päivä kun on enemmän aikaa ja energiaa.
Aattelin muuten toteuttaa viikonloppuna taas jonkun toivepostauksen. Viikonloppuna siks, koska sillon on paremmin aikaa. Näin arkena on hirmu vaikee saada kasatuks se kaikki aika mitä käytän niiden tekemiseen. Haluun tehdä ne kunnolla, joten siks jätän viikonloppuun. Varmaan tekin haluutte mielummin lukea ja silmäillä mielenkiintosta ja paremmin toteutettua postausta, kun sellasta liirumlaarum -papatusta, joka on hutasten saatu aikaseks. Sunnuntaina lähetään muutenkin Turkuun serkun ristiäisiin ja ollaan siellä se päivä, joten nimenomaan lauantaina se olis sitte tarkotus toteuttaa. No mut se on sitte sen ajan mietiskelyä. Nyt ei tarvi ruveta vielä mitään suunnittelemaan!
Ainiin, toivottavasti ootte muuten nyt lähipäivinä ahertanu paremmin koulutöitten eteen ku minä. Mun pitäs oikeesti ottaa itteeni taas vaihteeks niskasta kiinni ja ruveta vielä paremmin hommiin. Ajattelin tänään muutenkin mennä aikasemmin nukkumaan, että huomenna pysyisin virkeenä tunneilla enkä nuokkuis missään puolkuolleena. Huomenna tosin on pitkä päivä tiedossa, 8:10-16:00... Voi kyllä ottaa vähän tiukoille. Noh... Yritetään ainakin! 
Tänään muutes kun kävelin kotiin oli ihan sika kiva ilma. Aattelin et oisin käyny nopeesti vaan kotona, napannu kameran mukaan ja menny ulos kuvailemaan. Aurinko kuitenki meni heti pilveen, kun pääsin kotiin ja sit sää muuttu heti kylmäks ja synkäks. Ehkä joku muu päivä ompi sitten parempi kuvauspäivä.

Mut huhhuh tämmöstä tänään... Jotenki virkosin taas kun sain tänne teille kirjotella. Tulihan tossa aiemmin tosin nukuttua pienet päiväunet, mut tää oli kuitenki kiva piristys näin synkän illan keskellä. Pitäs vielä jotain pienimuotosia iltahommia tehdä ja sitte varmaan katon yhen ohjelman ennen ku meen nukkumaan. Syödäkkin ois vielä tarkotus ja vaikka mitä. Hui tulipas muuten taas tekstiä. Mun ku piti tehdä tästä kuvapainotteinen postaus... Hmmm näköjään epäonnistuin. 
Ei voi mitään, kiva kuitenkin jos jaksoitte taas mun kuulumisia lueskella! 

PS. Meikkausta vaiko hiustenlaittoa? Kumpaa toivoisit lauantaina ilmestyvän? ;-)83 kommenttia:

 1. ei meikkausta eikä hiustenlaittoa vaan kerro markuksesta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah siitä kerron joskus myöhemmin. :D

   Poista
 2. Mä niin tunnistin itteni sun tiistai päivältä, ihan samanlainen päivä kaikin puolin mulla oli tänään :)

  VastaaPoista
 3. tee meikkipostaus lauantain? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu täytyy kattoo kumpaa täällä nyt enemmän toivotaan. :)

   Poista
 4. hiuspostaus ois kyllä iha hirveen hyvä! Sulla on noi upeet hiukset ja kaikkee ja haluun saaha vähä erityyppisiä kampauksia itelleniki (; Joo ja sama, Kerro Markuksesta + pari kuvaaki jos siitä sais? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AAAAAAAAA oon sanonu että siitä tulee luultavasti postausta mutta MYÖHEMMIN. Markus ei vielä haluu mun tekevän siitä mitään juttua tänne, eikä myöskään haluu naamavärkkiään tänne vielä. Odottakaa ihmiset rauhassa nyt vaan. :D

   Poista
 5. poikaystävä postaus tai jokin muua mielenkiintoinen!

  VastaaPoista
 6. Tee meikki ja hiustenlaitto postaus:D... hmm, en osaa valita, ehkä kumminkin hiustenlaittoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu voi olla vaikee valinta joillekkin. :D

   Poista
 7. mistä toi iphonen kuori on?:)

  VastaaPoista
 8. Meikkipostaus!! oot muuten tosi nätti ja kirjotat tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 9. meikkipostaus! ja hei, mistä on toi ihana VANITY (?) teepaita? :)

  VastaaPoista
 10. eikös tänään oo keskiviikko? mut joo tosiaan, tee meikkipostaus :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho niimpäs onkin. :D Eka kerta kun päivät menee sekasin täällä postauksissa, no ei se mitään hyvä kun huomautit! :D

   Poista
 11. Meikkipostaus paljo mieluummin! (:

  VastaaPoista
 12. Hmm hius- vai meikkipostaus...hankala valinta...no mulle käy kumpivaa :). Mistä oot muute ostanu ton sun kellon, meinaa se o tosi hieno? :D

  VastaaPoista
 13. meikkipostaus! ja jep,tää päivä oli mulla kans iha samallaine,ei meinannu jaksaa koulussa sitte yhtää..

  VastaaPoista
 14. Oisko videopostaus mahdollinen? :) Tsemppiä kouluun! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aiempien postausten kommenttien yhteydessä oon jo sanonut, et videopostaus ei oo mahollinen. Kyllä siitä erikseen puhun, jos/kun semmosia ois tulossa. :)

   Poista
 15. Oo, vitsi oon kateellinen jos teillä on oikeesti pihoilla ym. noin "kesäistä" :D Meilläpäin suunnillee 10 senttii lunta ja kauhee tuisku -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei.. Niin no asut varmaan aika paljon pohjosemmassa. :O

   Poista
 16. Hiuspostaus todellakin! ps. ihana t-paita. :-)

  VastaaPoista
 17. meikkipostauus!! ps. ihana blogi<3

  VastaaPoista
 18. hiuspostaus! ää onpa siellä vielä kesäisää, täällä on jo kauheet kasat lunta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onneks täällä suli jo ne viime viikkoset vähäset lumet mitkä sateli. :D

   Poista
 19. Meikkipostaus!:) ja hei semmonen postaus ois kans kiva joskus et esittelisit kuvilla sun kotii:) jos siis haluut ja on vaa mahollista:3

  VastaaPoista
 20. Ois ihana jos voisit tehä sellasen koti/perhe posteuksen D: Esittelisit sun siskot ja vanhemmat ja (lemmikit?)ja kuvaisit sun kotia:) Mut hiuspostaus nyt koska meikkipostaus oli jo:<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvia en saa tänne laittaa kenestäkään mun perheenjäsenestä paitsi siskosta, josta olikin kuva jo viime postauksessa.

   Poista
 21. Tee perhepostaus jossa esittelet sun perheenjäsenet ja taloa :3 ois ihana<3 mut nyt ainaki hiuspostaus koska meikkipostaus on ollu jo :<

  VastaaPoista
 22. Hiuspostaus todellakin! Ja sit voisit kertoo vaikka että mitä shampoota & hoitoainetta käytät, kuinka usein peset hiukset ja sit näyttää sun lempikampauksen, arkikampauksen ja vaikka jonkun juhlakampauksen... :D

  VastaaPoista
 23. no tietysti kaikkein mieluiten ottaisin poikaystäväpostauksen, mutta noista vaihtoehoista on kyllä tosi vaikee päättää! haluisin molemmat täs jossain vaiheessa, mutta nyt saattaa kyllä kallistua vähän enemmän hiuspostauksen puolelle :-)

  mullakin on toi koulu nyt vähän retuperällä D: oon niin väsyny koulun jälkeen, etten jaksa ees vilkasta kirjoja, vaan alan vaan lukee jotain kirjaa tai meen koneelle. nyt pitäs kyllä ottaa itteeni niskasta kiinni ja tsempata, ettei sit kokeisiin luku ois niin iso urakka! toivottavasti me nyt ryhistäydytään ja aletaan panostamaan kouluun :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, joo ryhdistäydytään! Niin joo ja siis kyll mä varmaan noi molemmat toteutan mun ensiksi sen, jota toivotaan enemmän. :)

   Poista
 24. Vastaukset
  1. Nyt sanon ihan viimesen kerran ettei tule niitä videoita.

   Poista
 25. Voitko tehdä molemmat, en osaa valita ja haluisin hirveesti kuulla molemmista! mut voisitko laittaa siihen tosi monesta vaiheesta kuvia ja paljon kuvia ! ihana postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu no kattoo nyt miten ne kuvat otan. Saatan laittaa myös vaan kuvat niistä kampauksista/meikeistä valmiina. Et en tiiä kuvailenko vaihevaiheelta. :)

   Poista
  2. nii mut esim sillee et mihin laitat rajauksen ja minkä muotonen ja et siit ois vaik kuva :)

   Poista
 26. hius & meikkipostaus ! (;

  VastaaPoista
 27. Mistä toi viininunainen paita on:)? Näitä kommentteja on miljoona jote en alkanut etsimään vastausta ylempää, sori jos joudut vastaamaan uudestaan!

  VastaaPoista
 28. Ennemmin hius ku meikkipostauksen oot vissiin tehny jo?:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytännössä oon tehny jo molemmista. :D Mut ois tarkotus tehdä paremmat...

   Poista
 29. Hiuspostaus ehdottomasti

  VastaaPoista
 30. hiuspostaus ehdottomasti:)

  VastaaPoista
 31. sitten ku oot toteuttanu noi hius meikki perhe vaate video markus yms. postaukset ni voisit tehdä postauksen pyhimmästä paikasta, demi.fistä!

  VastaaPoista
 32. teee hiuspostaus ? (--: oot tosi nätti & kivoja kuvia! :) tsemppiä kouluun c:

  VastaaPoista
 33. Toi kollaasi on jotenki tosi inspiroiva! Tai emt sehä on aika perus mut tykkään tost paidast niin paljo ja toi kelloki on ihana aah. Ehkä toi kuvien sävy tekee sen, tulee sellane lämmin olo :D

  VastaaPoista
 34. voi ootpas sulonen (:

  veeewas.blogspot.com

  VastaaPoista
 35. Tosi nätti laukku!! Mistä oot ostanu? :)) Itellä haussa just samantyylinen :D

  VastaaPoista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥