lauantai 1. syyskuuta 2012

Greetings from Turku!

Juu tänään koko lauantaipäivä meni Turussa. Lähettiin joskus vähän ennen puoltapäivää ajelee ja oltiin Turussa joskus yheltä.
Käytiin ekaks syömässä Denniksessä, siel meni joku tunnin verran. Lähettiin sieltä suoraan sitte serkuille käymään. Mulle siis synty uus serkku pari viikkoo sitten ja käytiin sitte tänää ekaa kertaa kattomassa sitä. Voi että oli sulonen poika! Aww... Siit onki pitkä aika ku oon vauvaa saanu sylitellä ja tänää sain sitte senki edestä enkä ois raaskinu ollenkaa lähtee sieltä.
Oltiin siel joku 5h ja lähettiin sit himppeen päin. Koko päivä oli ihan sairaan sateinen ja ku otin jtn kuvia autosta nii on aika huonolaatusii ja synkkiä ku sää ei tosiaankaan ollu mistään parhaammasta päästä. :D
Miten joku voi olla niin pieni ja sulonen? En voi käsittää... :) 

Jokatapaukses oli aivan mahtava päivä tänään. Huomenna ois tarkotus mennä Markuksen kans Helsinkiin tapaa yhtä meijän yhteistä kaveria. Siitäki tulee varmasti kivaa ja iltaan asti siellä luultavasti ollaan. 
Mut juu eli semmosta tänään... Ei mulle hirveesti muuta sen ihmeellisempää, elämä kulkee ja olo paranee. Huomenna tai ylihuomenna ois tarkotus saada aikaseks se "Tän hetken lempparivaatteet" -postaus. Toivon mukaan saan sen tässä kahen päivän sisäl tehtyä, mutta kun on noit kouluhommiakin niin voi olla et aika on tiukilla ja postauksen toteuttamisessa menee vähän kauemmin. Mut yritän ainaki pitää mahdollisimman lyhyen välin! :)

Edellisen postauksen kommenteista vielä pakko sanoa, että kiitos kaikille. Ootte aivan mahtavia tsemppaajia. Kyl olo kohenee huomattavasti kun saa lukea kaikkee tuommosta kannustavaa ja ihanaa kommenttia. En aatellu, että niitä tulis niinkin paljon, mut oon tosi ilonen et niin moni jakso tulla tsemppaamaan ja kannustamaan eteenpäin! :)


20 kommenttia:

 1. oih tykästyin tosipaljon blogiis! Niimpä liityin lukijaksi:)!

  http://pickedup-ansku.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kiva kuulla! :) Käyn kattoo sunki blogin

   Poista
 2. ihana huomata et oot jo vähän toipunut ja iloinen ! :) ja mä olin tänäää ristiäisis pakko sanooo et tekee mieli vaa halia ja pussailla niit pikkusii <3

  VastaaPoista
 3. siis ettekö ookaa eronnu? :o vai pysyittekö silti kavereina? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan ollaan... Mut kavereina pysyttiin. :)

   Poista
  2. Vau respektiä, että sentään kavereina pysyitte =) Monet parit eivät voi vilkaistakaan toiseenpäin, kun eroavat

   Poista
 4. löysin sun blogin just äsken ja selailin vähän pidemmälle ja mun on ihan pakko tulla kommentoimaan, nimittäin sun blogis on ihan huippu ihana ! sait musta heti uuden lukijan hihi :) ja en varmaa oo ainoo joka sanoo näin, mut oot älyttömän kaunis :) hyvää syksyä sulle !

  http://metenblogi.blogspot.fi/
  käy ihmeessä kurkkaamassa mun blogi ja jätä jälkes vaikka kommentoimalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho kiitti paljon! Ihana kuulla et tykkäsit ja jäit lukijaks, tosi kiva. :)

   Käyn kattoo sun blogin :)

   Poista
 5. saiskos udella että miltä tää Markus näyttää? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha siinä se tais tullakkin. :D Lyhyesti sanottuna.

   Poista
 6. miks erositte markuksen kaa? o; aijotteko palata yhteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En viitti jaella täällä yleisesti mun henkilökohtasii asioita, sori.

   Poista
 7. Koska seuraava postaus?:)

  VastaaPoista
 8. En tiedä, sanoin että yritän saada valmiiks viimeistää täks päiväks ton lempivaatepostauksen mut ei todellakaan tuu onnistumaan... Mul on niin paljon kaikkee häslinkiä täs ja jumalattomasti koulujuttuja joten en millään kerkii... :<

  VastaaPoista
 9. Tulipa tässä vaan mieleen, että mikä on sun lempiaine koulussa? Missä aineessa/aineissa oot hyvä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmmm... lempiaine on varmaan psykka en osaa sanoo :D ja suht hyvä oon ruotsis ny ainaki.

   Poista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥