keskiviikko 12. syyskuuta 2012

12.9.

Aattelin vielä nyt illalla tehä tämmösen pienimuotosen "pikapostauksen". Tänää oli sairaan rankka päivä ja väsymys painaa taas 'kivasti' päälle. Olin koulun jälkee hoitamas pari tuntii yhtä tuttavaperheen 4-vuotista pikkutyttöö. Hänen kans vietin sit osan iltapäivästä heti koulun jälkeen. Jouduin kyl tehä siel jo jtn koulujuttui ku niitä oikeesti vaan kasaantuu päälle enemmän ja enemmän. Perjantaiks pitäis lukee johonki ruotsin verbikokeeseen ja kirjottaa pienimuotoset kirjotelmat saksaks tietyistä aiheista... Huomen joku kuviksen esitelmäkin Rokokoosta nii... AAARG. Tuntuu ettei sais millonkaa huilahtaa... :O
(Tuommoset hepeneet tänään.)

Tänää oli iha hirvee ilma. Just ku ois tehny mieli vähän ulkoilla nii sit oli synkkää ja sateista. Niin se menee aina. 
Mutta joo aattelin nyt viel kattoo kaikki läksyt läpi et oon varmasti tehy ne. Huomenna onneks kouluun vasta 11:15! Saa nukkuu sentää pitempää. Mut toisaalt sit taas neljään asti koulussa.
Viikonlopuks suunnittelin vähä mun kaverin kans et mentäs leffaan... Sais vähä muutaki ajateltavaa ku kouluu sun muita. Siitä viikonlopusta postaan sitten varmaan kans, jos nyt ees pääsen lähtee yhtää minnekkää ku ens viikol jo ensimmäine koe. Noh, toivotaan et suunnitelmat onnistuis. 
Eli tämmösii mun pariin päivään kuuluu, tosiaanki tylsältä kuulostaa ja niinhän se vähän onki, mut ku ei oikeesti kerkee tehä melkeen mitän ku neljänä päivänä viikossa pääsen koulust vast neljält ja sit tulee hirveesti kaikkee läksyy yms. Kavereitki pystyy näkee tyylii vaan koulus.

No mut joo eiköhän tullu vuodatettua jo tarpeeks tätä kouluasiaa taas. Ja pakko sanoo viel tähä loppuun, et unohdin edellises postaukses mainita mut oon tosi yllättyny ja ilonen siitä et on tullu ny 300 lukijaa näinki lyhkäsessä ajassa täyteen! Ihanaa tietää et joitain kiinnostaa oikeesti mun jutut enkä tyylii itelleni vaan kirjottele täällä.

Anyway, huippukivaa loppuviikkoo kaikille, mä aattelin mennä nyt nukkuu et huomen jaksaa taas! :)


23 kommenttia:

 1. Muistan ton tunteen, kun viimevuonna menin lukioon ja kaikki tuntu niin raskaalta.

  Nyt oon vaihdossa jenkeissä ja meillä on joka päivä projekteja, esseitä ja pistareita ja silti ollaan seiskaluokkalaisten tasolla :)))) Laittaa arvostamaan suomalaista koulujärjestelmää.

  VastaaPoista
 2. onko sulla mopo ja ootko aatellu vaihtoon lähtöö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo mopoo enkä aio lähtee vaihtoon. En jotenki vaa tykkää ajatuksest lähtee minnekkää... :D Vaikka olishan siitä törkeesti hyötyä.

   Poista
 3. Sul on tos nätit kulmakarvat! :D Saatko ne nyppimisen lisäks iha vaa sen kulmageelin avulla tollasiks? Että et käytä lisäks mitään muuta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja siis no melkeempä joo... Vähän häivyttelen noita ulkoreunoja kulmakynällä. Mut käytännös saan siis tommosen lopputuloksen pelkällä nyppimisellä ja kulmageelillä.

   Poista
 4. apua ! tota just pelkään, ettei jää yhtään omaa aikaa jos menee lukioon :-( mut koita sä pärjää siel :--)

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä lukioon! 8) Kyllä se siitä vielä hieman helpottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! Ja niin mäki uskon... :)

   Poista
 6. Onko nuo sinun niinsanotun "laukkupostauksen" (:D) veskat ihan aitoa tavaraa? Kun lukaisin tuossa muutamaa kirjoitelmaasi (oon kiva "stalkkeri" vai miten ne nyt sanookaan) ja niin, huomasin että olit ostanut muutaman paidan thaimaasta! (piraatti tuotteita uskoisin?) Joka tapauksessa en niitä kannata (ovatko jopa lainvastaisia?) suosittelen ostamaan ihan tavallisia laukkuja (esim. lind3x, kappahl, H&M,Seppälä tai vaikka aleksi13) ettet vaikuta joltain todella rikkaalta käyttämällä joka päivä merkkivaatetusta, joka on omasta mielestäni hyvin mautonta! Mutta ihan suloinen tyttö olet.
  Kiitos kärsivällisyydestä,
  toivoen Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole aitoja paitsi se valkonen Guessin laukku. Mut käytän kaiken lisäks merkkivaatteit tms. tosi tosi harvoin, en todellakaan päivittäin... :D

   Poista
  2. Okei, no ihana kuulla! Kannattaa silti jättää piraatti tuotteet kokonaan! :)

   Poista
  3. Mm... No toisaata joo, jotkut niistä on vaan niin kivoja et pakko ostaa! :D

   Poista
  4. Pakko sanoa vielä lyhyesti tähän, että sinussa on tosiaan ytyä! Kunnioitan että pysyt lujana ja kaidalla tiellä muiden sekoiluista huolimatta (jos ymmärrät, olen saanut kuvan, että olet siis absolutisti, olenko oikeassa? anteeksi poikkesin aiheesta..) Ymmärrän, että joukkopaineet ovat sinun ikäisellesi todella suuret, mutta muista pysyä lujana! Toivottavasti minunkin tyttärestäni kasvaa samanlainen vastuuntuntoinen nuori, kuten sinusta! Ja ymmärrän että piraatit ovat himoittavia, mutta mieti ketkä niitä ovat tehneet, miksi, miten se loukkaa alkuperäissuunnittelijoita ja ennen kaikkea mistä materiaaleista ja missä olosuhteissa! Terkuin Kati :)

   Poista
  5. Kiitti paljon! Ja siis jo mul ei oo kyl täl hetkel minkäänlaist intoo mihinkää juomiseen/kännäilyyn. Tuntuu et oon melkein ainut mun ikänen joka ei sellast harrasta. Mut ihanasti sanoit tuon sun viestis, tulin tosi iloseks. :) Ja kyllä mietin jatkossa noita piraattituotteita...

   Poista
  6. Mutta en nyt silti mikään täysi absolutisti ole kuitenkaan.

   Poista
  7. Niin, on se ikävää, kun 'dokailusta' ja tupakasta jne. on tullut jonkinlainen muoti, kamalaa! Ihana kuulla, että pidit viestistäni, lämmintä syksyä sinulle! :) toivottaen Kati

   Poista
  8. Jeps, kiitti samoin sulle! :)

   Poista
 7. Oijjoi mistä tuo ihana neule on?♥

  Ps. oot ulkonäöltäs aivan täydellinen ja sulla on hyvä tyylitaju! muutenki vaikutat tosi kivalta tyypiltä, toivottavasti jatkat bloggaamista vielä piiiitkään!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi olipas ihanasti sanottu, kiitos! :) Ja toi harmaa neule on Ginasta.

   Poista
 8. vähä kiva et kuitenki kirjottelet tänne näinkin usein vaikka onki koulukiireitä yms.:Dja vaikutat iha huipputyypiltä. :) paljon tsemppii sulle lukion kans!toivottavasti ite sit kestän sen parin vuoden päästä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla, kiitti! :) ja tsemppiä sulle sit lukion kaa ku meet sinne.

   Poista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥