maanantai 20. elokuuta 2012

20.8.

Hui nyt lähti sitte toinen kouluviikko liikkeelle. Viikonloppu meni iha sairaan nopee ja tuntuu, et ois pitäny ehtii tehä sillo viel mitä.
No mut tapahtuhan sitä silti kivoja juttuja. Perjantaina mulle synty pieni serkkupoika! Niin sulonen tapaus että huhhuh. Eipä mulle oo serkkua syntyny 14 vuoteen, joten ilonen yllätyshän tää oli. :)
Lauantai meni himassa enkä edes muista mitä tein? En varmaan mitää sen erikoisempaa.
Sunnuntaina mentii Markuksen kans illalla leffaan Helsinkiin. Tuli muute eilen meillä täyteen 1 vuos ja 11kk yhdessä oloa! :)
Anyway käytiin kattomas se Ted -leffa. Oli ihana ilta ja tosi hyvä leffa en oo varmaan missään muussa komediassa nauranu niin paljon ku siinä, oikeesti oli monia kohtauksia missä sai iha vedet silmissä nauraa. Jos joku on lähipäivinä leffaan menos ja miettii mitä menis kattoo nii toi on kyl hyvä et siitä vaan kattoo, jos komediat suhun iskee.
Tänää taas piti puol kuolleena herätä kouluun kasiks ja taas päivä 8-16, mut ei onneks tuntunu niin pitkästyttävältä mitä viimeviikkoset pitkät päivät. Nyt koulus on tosi kiva olla itseasias, oon saanu uusia IHANIA kavereita sieltä ja on hauskaa seuraa. Kuulin tänään et ens viikolla mulla on peruttu kaikki opon tunnit ja meen kahtena päivänä vast 11:15 kouluun! Aah oon niin ilonen, saa nukkuu sit pitkään ja päivätki on sit hullusti lyhempiä.
Oon muute tosi ilonen siitä, että ku sillon perjantaina pistin noi kaks kyselyä tonne mun blogin vasemmalle reunalle, nii sinne on tullu tosi kivasti noita "ääniä"/mielipiteitä. Ajattelin että noi postaukset, joita tossa kyselyssä on vaihtoehtoina niin kaikki toteuttaisin jossain vaiheessa, mut ensimmäiseks tietty ne toivotuimmat. En kyl välttämättä ihan kuutta päivää odota niiden kans et saatan alkaa toteutella niitä jo ennen ku toi äänestys (vai mikä lie nyt onkaan) päättyy. Kiva kans oli huomata et on taas tullu ihanasti lukijoita! Antaa heti lisää motivaatiota tän blogin kirjottelemiseen ja muutenki. Ihania kommenttejaki tuli tuonne edelliseen postaukseen. :)

Huomenna sitte tulee serkku Helsingistä käymään ja ollaan sitte ilta Markuksen ja hänen kans meillä. Ei oo sen kummempia suunnitelmia vielä huomiseks mut muuten on kyl viikko tosi täynnä kaikenlaista tekemistä sun muuta. Mut toivottavasti ehtisin hyvin toteuttaa niitä postauksia, mitä teitä lukijoita nyt sit kiinnostaa. Että siihen vielä tähtään tällä viikolla. Mut mulle ei tosiaan nyt tän kummempia kuulu tällä hetkellä, et kattoo ny mitä tuleva viikko tuo tullessaan! :)


31 kommenttia:

 1. onks toi aito LV laukku? onkse ihan louis vuittonin liikkeestä hankittu? :) oon kade! :D

  VastaaPoista
 2. Vautsi, ihanat hiukset! :)

  http://lindis93.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti käyn kurkkaamas sun blogin!

   Poista
 3. Vähänkö oot kaunis, ihanku joku barbie:D

  VastaaPoista
 4. oot tosi kaunis, ja ihana banneri blogissa! :)

  VastaaPoista
 5. ihana toi laukku ❤_____❤

  VastaaPoista
 6. Sä oot todella kaunis!


  http://jennin-noreason.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuinka piritäviä kommentteja, kiitos :) Käyn kattomassa blogis!

   Poista
 7. onks sulla facebookissa? :D ja värjäätsä hiuksias? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis nyt en ymmärtäny mitä kysyit, mulla on facebook kyllä, jos sitä tarkotit. :) Ja en värjää... Tai no en oo vielä koskaan värjänny, mut aion värjätä.

   Poista
 8. hyi ku sulla on pitkä kaula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm... Mun mielestä ihan normaali?

   Poista
  2. Et tainnu tietää et se on hyvä juttu?

   Poista
 9. en kestä oot niin kaunis ! :o :)

  http://aino-kaisak.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ooi no kiitos paljon :> käyn kurkkaamas sun blogin

   Poista
 10. oot tosi kaunis:) mitä huulikiiltoa sä muuten käytät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, ja öö en muista ulkoa. Jtn lumenen huulikiilto, sellast iha vaaleenpunasta. :D

   Poista
 11. ihana blogi! liityin lukijaks :) käy kattoon munkin blogi

  http://jassunen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi jee kiitti! Käyn kurkkaa blogis :)

   Poista
 12. heei sä oot ihan älyttömän nätti!(: kiva blogi muutenkin, taidan jäädä lukijaks:-)

  VastaaPoista
 13. Miten saat huules noin ihanan "herkullisen" näkösiks? :DD Noi näyttää niin sileiltä ja kosteilta ja en mä tiedä.. just sellasilt millaset itsekin haluaisin :D So what is your secret?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ei mulla oo mitään salaisuutta paitsi huulikiilto... :D

   Poista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥