tiistai 10. heinäkuuta 2012

Helsingistä terkkui

On tullu siellä nyt kaks päivää peräkkäin rampattua. :-)
Eilen poikaystävän kans nähtiin taas meijän yht kaverii Hesan keskustas Kampis. Oli taas tosi mukavaa, seura oli just jees jne. Kierreltii kaupois suurimmaks osaks (ihme et jätkät jaksaa mun peräs laahustaa joka ikisen mun haluaman kaupan läpi), sit käytii myös istumas jätskil siin loppupuolel.
Eilen siel katoin kuitenki et jos löytyis sitä uutta laukkuu, jota koululaukuks ajattelin. Piti olla tarpeeks iso, mut kuitenki kivan näkönen ja kestävä.
Onneks seki sit lopulta löyty! Ei tarvii sen takii enää uudestaa kaupoil rampata. Laukun lisäks löysin sitte semmoset kivat kangasshortsit, jotka sitte nappasin kans mukaa. Semmoset mukavat oleilushortsit, ei kuitenkaa semmoset mis lähtis hirveesti minnekkää julkisille mestoille.
Mut illalla ku sieltä Hesasta tultiin nii en mä siin enää mitään ihmeempiä tehny. Ainakaa mitään mistä tarttis tänne välttämät infota. :D

Laukku Mic Mac:stä, 49,90€


Shortsit Cubuksesta, 9,90€


No tänään sitte heti aamupäivällä lähettiin perheen kans Korkeasaareen. Oltiin siel joku about 3h, jalat ainaki sain kipeiks siit kaikest kävelemisest. Mut oli ihan hauskaa välil ihan perheen kesken viettää aikaa ja mennä jonnekki.  :-)


Joo ton Korkeasaaren jälkee käytii sitte keskustas italialaises ravintolas syömässä. Söin siel semmosen jäätävän kokosen pizzan ja sen jälkee en meinannu pystys pysyy ku olin niin täyn. Mentii sit kuitenki viel sen ruuan jälkee pyörähtää nopeesti Stockmannil. 
Oli ihanan lämmin ilma ja ihmisii oli tosi paljon liikkeel, mut onneks siel kaupas sentää pääs hyvin kulkee ja kattelee... :D No ei löytyny mukaan mitään, tosin en sielt kyl pahemmin mitään erityist ettinykkään. Iha hyvä välil pitää vähä välii kaikest turhan ostamisest.
Ruokakaupassaki tuli sitte käytyy viel et oli päivä aik täynnä kaiken näköst tekemist. Noh... nyt himassa lepuutan itteeni ja huomen uus päivä ni eiköhän tää ilta lähe täst viel sillee mukavan rennosti jatkumaan. :-)20 kommenttia:

 1. oot JUMALAISEN kaunis:---)

  VastaaPoista
 2. sä vaan oot niin kaunis! mistä toi paita on mitä näkyy tossa kuvassa? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti :> se on ööö ginasta :)

   Poista
  2. millo ostit? kiva postaus:)

   Poista
  3. Kiva kuulla :) ja hmm... Joskus huhtikuussa tais olla... Siit on jo jonku aikaa.

   Poista
 3. oot varmaa kaunein suomalaine kenet oon ikinä nähny... kiva postaaaus taas :) mite ois hiuspostausta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, no kiitti :O ja juu hiuspostausta oon miettinykkin et... Kyl ehkä teen sen. En kyl tiiä viel et millon :)

   Poista
 4. meki mennää tänään korkeasaaree :D ja just kiva blogi!

  VastaaPoista
 5. Ois tosi ihanaa jos tekisit joskus videopostauksen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu no en tiiä, ehkä mä joskus voin tehä :D

   Poista
 6. joo tee videopostaus joskus! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu niinku aiemmi jo sanoin ni en lupaa mtn :)

   Poista
 7. aaa oot huisin kaunis! (:

  VastaaPoista
 8. näytät vähän tylsältä, tai sellaselta että et erotu mitenkään ihmisten joukosta. paitsi pituudella. ja toi laukku on todella kiva:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijaa :o :) ja juu mäki tykkään siit hirveesti!

   Poista
 9. Aivan ihana laukku ! Ostaisin itekki mut omistan anoreksiaa sairastavan lompakon joten vähän turhan kallis minulle :( Ois kiva joskus nähä sun poikaystävä näissä kuvissa (: Ja jotai hiuspostausta vois tulla ku sulla on nii ihanat hiukset !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oo kiitti :) ja juu joskus varmaan tulee poikaystäväkin olemaan kuvissa. ja hiuspostausta on tääl muutenki toivottu niin kyl mä sen jossain vaiheessa teenki, mut tää kesä on hirveen kiireistä aikaa nii postaukset jää vähä vähemmälle jne ni ei oikee ehi tehdä D:

   Poista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥