tiistai 26. kesäkuuta 2012

Taas shoppailua...

Voi elämä.. Tää on jo neljäs kerta viikon sisään, kun käyn shoppailemas... Joka tapauksessa aamupäivän olin vaan himassa ja tuli sitte puheeks äidin kanssa, että voisin mennä alennusmyynteihi siskoni kans siks aikaa kun se menee mun toisen siskon (ja sen kaverin) kans leffaan. Tietenkihä se mulle kävi ja shoppailtiin sitte melkein koko päivä ompus.
Ajattelin et tulee kuitenki olemaa taas turha reissu ku ei aleista koskaan löydä mitään. Tai, jos löytää vaikka kivoja vaatteita, niin ei oo kokoja tms.
TÄNÄÄN kuitenkin löysin sitä mitä menin sinne hakemaan, lompakon ja meikkipussin.
Edellinen meikkipussi jäi pieneks ja tarvitsin isomman. Lompakkoki oli jo vähä rapistumassa huonoon kuntoon niin uuden kävin ostamassa, ja nappasin niistä nyt tänne sitte parit kuvatkin... :-)


Tän lompakon ostin Guessiltä. Norm. hinta 75,00€, mutta oli 20%:n alennuksessa, joten makso sitte lopulta 60,00€Meikkipussin nappasin Pink Boudoir-liikkeestä. Oli aivan ihana ja todella tilava, kaikki tarvittavat meikit mahtuu! :-) Norm. hinta 23,00€, mutta oli 30%:n alennuksessa ja loppuhinta oli 16,10€Lisäks ihan lopussa käytiin sitte siskon ja sen kaverin kans kahvilassa vähän syömässä, että jakso jatkaa... :-) Mutta mukaan ei sitte loppujen lopuks muuta tullu kun toi lompakko ja meikkipussi, mutta ainakin sain osan mitä menin etsimäänkin! :-)
Huomenna pitäs olla sitte ihan rento päivä kaverin kans, mihinkää ei nyt luultavasti tarvi taas matkata. :D Juuh... tää oli tämmönen postaus tänään... :-) Niin ja tässä kohtapuoliin väsään ihan nopean meikkipostauksen mun arkimeikistä, kun sitä on täällä toivottu!


8 kommenttia:

 1. ihana meikkipussi ja lompakko haluisin mut oon köyhäää D::

  VastaaPoista
 2. aivan ihana tuo lompakko, ite en koskaa raaskis maksaa nui paljoo lompakosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi niin on <3 ja oli mullakin vähä vaikee päätös kyllä :DD

   Poista
 3. millaset noi tekoripset on? siis mistä ostettu ja minkä nimiset :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ostin anttilast, makso 5,25€. Ja depend merkkiset muistaakseni :D

   Poista
 4. hah,mä ostin tommosen meikkipussin mun kaverille :P Mut toi maksoin pitsi ja pellava liikkeessä 32.95e, ja elä ihmettele mikä on pitsi ja pellava liike se on tämmösessä ylivieska nimisessä pikku kaupingissa

  VastaaPoista

♥ Jätä ihmeessä kommentti ♥